Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam ben olsam arabayla stada geçmem yeni mahalle faroz sahilinde koftecilerin oraya bırakırım. Ya da erkenden gelip ayasofya beşirli altında çevre yolunda tır ceplerine bırakırım. O gün stada özel araçla sakin gitme
    Teşekkür ederim. Tavsiyeni dikkate alacağım. İyi akşamlar..
    "Şehitler Unutulursa ölür"
    Unutma-Unutturma

Yorum

• İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gs maçına Erzincan'dan araba ile geleceğim . Park yeri sıkıntısı var mı, varsa en yakın nereye bırakabiliriz renktaşlar?
      Abi sen gel beşirliye park ederiz arabanı,sana sahilde güzel bir balık ekmek ısmarlarım ordan stada geçersin yürüye yürüye.

Yorum

• Anlaşılan 21.45'teki dönüş uçağına yetişebilmem için ikinci yarıyı seyretmeden çıkmam gerekiyor?

Yorum

• Benimde 22:45 te uçağa yetişmem lazım.
          Statdan 1 saatte çıksak uçağa 1 saat kalır online check in yapsam herhalde yetişirim. Varmı fikri olan ?

Yorum

• Trabzonlu bir arkadaş passolig in sitesinden koltuk verilerini alıp kırmızı yeşil'e göre sayan bir yazılım geliştirmiş her saat başı güncelliyor ve twitterda paylaşıyor tabi kırmızı koltuklar için güvenlik nedeniyle satılığa çıkarılmayan koltuklar da mevcut.
            Adres şu twitter da takip edebilirsiniz;
            [MENTION=25644]Stad[/MENTION]_koltuk

Screenshot_2017-03-09-14-19-40.jpg
            En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 22:19.
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi sen gel beşirliye park ederiz arabanı,sana sahilde güzel bir balık ekmek ısmarlarım ordan stada geçersin yürüye yürüye.
              Eyvallah Ömür kardeşim. Teşekkürler düşünmen yeter. Yapacağız bişeyler artık.
              "Şehitler Unutulursa ölür"
              Unutma-Unutturma

Yorum

• Geçen bir haber vardi "stad henüz devralinmadigi için bütün gelirleri gsm'ye gidiyor" diye. Bu dogru mu? Dogruysa bu gelirlerin icinde bilet gelirleri yok heralde dimi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• * Çok eleştirdim çokçada eksiği var ama şunu kaplten söylüyorum stadın bir ambiansı bir atmosferi var ben beğendim
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Dönüş uçaklarınız sıkıntı olmuş abiler.Ben Değirmenderedeki yurduma 22.30 falan gibi gelmiştim.Tabi minibüse binmek için Akyazı'dan Beşirli'ye yürüdüm.
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Ben 18:15 ucagiyla inecegim İnşAllah, özel arabada var (bizi sirf birakip gidebilen, yani park etmesine gerek yok)
                      Yetisirmiyim, önerileriniz var mi ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonlu bir arkadaş passolig in sitesinden koltuk verilerini alıp kırmızı yeşil'e göre sayan bir yazılım geliştirmiş her saat başı güncelliyor ve twitterda paylaşıyor tabi kırmızı koltuklar için güvenlik nedeniyle satılığa çıkarılmayan koltuklar da mevcut.
                        Adres şu twitter da takip edebilirsiniz;
                        @Stad_koltuk

[ATTACH]12493[/ATTACH]
                        şuan beni mahvettin. yazılımı çözene kadar uyku uyuyamam. veri mi çekti? yoksa ekran görüntüsü alıp paternden mi yürüdü

edit: sanırım görüntü işleme. 3. sınıfta almıştım o dersi. renkli resimler üzerinde çalışırken kırmızı (255,0,0) yeşil (0,255,0) ile temsil ediliyordu. acaba ekran görüntü alıp resmi işletip çıkan vektörleri xleri yleri zleri ( ki z'ler maviyi verecek o zaten her turlu sıfır) toplayıp 255e bölsek kırmızı ve yeşil sayısına ulaşırız. şimdi sorun şu 1piksel 1koltuk mu? kale arkası veya maratonda boyutlar değişiyor mu? yani her koltuk sadece bir değer vermeli. bilgisayarım tozlu klasörlerinden matlab ı çalıştıracaz sanırım denemeden olmaz.

edit2: şimdi bir resim buldum. koltuk arası beyaz. yani (0,0,0). biz çevresi 0,0,0 olan blokları kümeleyecez. o da bir tane değer sayılacak.

edit3: beyaz 255,255,255 0,0,0 siyah oluyor
                        En son oğuzhan can tarafından düzenlendi; 10.03.2017, 03:39.

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şuan beni mahvettin. yazılımı çözene kadar uyku uyuyamam. veri mi çekti? yoksa ekran görüntüsü alıp paternden mi yürüdü

edit: sanırım görüntü işleme. 3. sınıfta almıştım o dersi. renkli resimler üzerinde çalışırken kırmızı (255,0,0) yeşil (0,255,0) ile temsil ediliyordu. acaba ekran görüntü alıp resmi işletip çıkan vektörleri xleri yleri zleri ( ki z'ler maviyi verecek o zaten her turlu sıfır) toplayıp 255e bölsek kırmızı ve yeşil sayısına ulaşırız. şimdi sorun şu 1piksel 1koltuk mu? kale arkası veya maratonda boyutlar değişiyor mu? yani her koltuk sadece bir değer vermeli. bilgisayarım tozlu klasörlerinden matlab ı çalıştıracaz sanırım denemeden olmaz.

edit2: şimdi bir resim buldum. koltuk arası beyaz. yani (0,0,0). biz çevresi 0,0,0 olan blokları kümeleyecez. o da bir tane değer sayılacak.

edit3: beyaz 255,255,255 0,0,0 siyah oluyor

Aynı durum bende de var hocam. Öğrendiğimden beri onu düşünüyorum. Otomatik tweet atma olayı tamam da, koltukları nasıl saydırıyor hala çözemedim. En sonunda elamana soracağım.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynı durum bende de var hocam. Öğrendiğimden beri onu düşünüyorum. Otomatik tweet atma olayı tamam da, koltukları nasıl saydırıyor hala çözemedim. En sonunda elamana soracağım.
                            bu gece uyumam ben büyük ihtimal. uzmanlık alanım değil. ama dersini aldım görüntü işlemenin. şuan ki sıkıntım şu her koltuktaki bordo farklı değerde çıkıyor. belki görüntüyle hiç alakası yok. ama uğraşacam. yazılımcı mısın kardeşim?

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen bir haber vardi "stad henüz devralinmadigi için bütün gelirleri gsm'ye gidiyor" diye. Bu dogru mu? Dogruysa bu gelirlerin icinde bilet gelirleri yok heralde dimi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Yanlış....

Devredilmediği maç başı kira veriyoruz biraz meblağlı o kadar.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• [MENTION=50694]kunuba[/MENTION] eline sağlık. Eleştiri yazının tamamını okudum. Katıldığım ve katılmadığım kısımlar var. Ama en önce halledilmesi gereken konu araç çıkışları. Stadın havası değişecektir...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X