İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs maçına Erzincan'dan araba ile geleceğim . Park yeri sıkıntısı var mı, varsa en yakın nereye bırakabiliriz renktaşlar?
Yorum
-
Trabzonlu bir arkadaş passolig in sitesinden koltuk verilerini alıp kırmızı yeşil'e göre sayan bir yazılım geliştirmiş her saat başı güncelliyor ve twitterda paylaşıyor tabi kırmızı koltuklar için güvenlik nedeniyle satılığa çıkarılmayan koltuklar da mevcut.
Adres şu twitter da takip edebilirsiniz;
[MENTION=25644]Stad[/MENTION]_koltuk
Screenshot_2017-03-09-14-19-40.jpgEn son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 22:19.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sen gel beşirliye park ederiz arabanı,sana sahilde güzel bir balık ekmek ısmarlarım ordan stada geçersin yürüye yürüye."Şehitler Unutulursa ölür"
Unutma-Unutturma
Yorum
-
* Çok eleştirdim çokçada eksiği var ama şunu kaplten söylüyorum stadın bir ambiansı bir atmosferi var ben beğendimTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ben 18:15 ucagiyla inecegim İnşAllah, özel arabada var (bizi sirf birakip gidebilen, yani park etmesine gerek yok)
Yetisirmiyim, önerileriniz var mi ?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu bir arkadaş passolig in sitesinden koltuk verilerini alıp kırmızı yeşil'e göre sayan bir yazılım geliştirmiş her saat başı güncelliyor ve twitterda paylaşıyor tabi kırmızı koltuklar için güvenlik nedeniyle satılığa çıkarılmayan koltuklar da mevcut.
Adres şu twitter da takip edebilirsiniz;
@Stad_koltuk
[ATTACH]12493[/ATTACH]
edit: sanırım görüntü işleme. 3. sınıfta almıştım o dersi. renkli resimler üzerinde çalışırken kırmızı (255,0,0) yeşil (0,255,0) ile temsil ediliyordu. acaba ekran görüntü alıp resmi işletip çıkan vektörleri xleri yleri zleri ( ki z'ler maviyi verecek o zaten her turlu sıfır) toplayıp 255e bölsek kırmızı ve yeşil sayısına ulaşırız. şimdi sorun şu 1piksel 1koltuk mu? kale arkası veya maratonda boyutlar değişiyor mu? yani her koltuk sadece bir değer vermeli. bilgisayarım tozlu klasörlerinden matlab ı çalıştıracaz sanırımdenemeden olmaz.
edit2: şimdi bir resim buldum. koltuk arası beyaz. yani (0,0,0). biz çevresi 0,0,0 olan blokları kümeleyecez. o da bir tane değer sayılacak.
edit3: beyaz 255,255,2550,0,0 siyah oluyor
En son oğuzhan can tarafından düzenlendi; 10.03.2017, 03:39.
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşuan beni mahvettin. yazılımı çözene kadar uyku uyuyamam. veri mi çekti? yoksa ekran görüntüsü alıp paternden mi yürüdü
edit: sanırım görüntü işleme. 3. sınıfta almıştım o dersi. renkli resimler üzerinde çalışırken kırmızı (255,0,0) yeşil (0,255,0) ile temsil ediliyordu. acaba ekran görüntü alıp resmi işletip çıkan vektörleri xleri yleri zleri ( ki z'ler maviyi verecek o zaten her turlu sıfır) toplayıp 255e bölsek kırmızı ve yeşil sayısına ulaşırız. şimdi sorun şu 1piksel 1koltuk mu? kale arkası veya maratonda boyutlar değişiyor mu? yani her koltuk sadece bir değer vermeli. bilgisayarım tozlu klasörlerinden matlab ı çalıştıracaz sanırımdenemeden olmaz.
edit2: şimdi bir resim buldum. koltuk arası beyaz. yani (0,0,0). biz çevresi 0,0,0 olan blokları kümeleyecez. o da bir tane değer sayılacak.
edit3: beyaz 255,255,2550,0,0 siyah oluyor
Aynı durum bende de var hocam. Öğrendiğimden beri onu düşünüyorum. Otomatik tweet atma olayı tamam da, koltukları nasıl saydırıyor hala çözemedim. En sonunda elamana soracağım.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı durum bende de var hocam. Öğrendiğimden beri onu düşünüyorum. Otomatik tweet atma olayı tamam da, koltukları nasıl saydırıyor hala çözemedim. En sonunda elamana soracağım.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen bir haber vardi "stad henüz devralinmadigi için bütün gelirleri gsm'ye gidiyor" diye. Bu dogru mu? Dogruysa bu gelirlerin icinde bilet gelirleri yok heralde dimi.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devredilmediği maç başı kira veriyoruz biraz meblağlı o kadar.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
[MENTION=50694]kunuba[/MENTION] eline sağlık. Eleştiri yazının tamamını okudum. Katıldığım ve katılmadığım kısımlar var. Ama en önce halledilmesi gereken konu araç çıkışları. Stadın havası değişecektir...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum