Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    diger taraftar gruplari gibi ( TG, Cilginlar ) VIRA da bagirmazsaniz kisme sizi asagilamaz, kimse size baski yapmaz.

VIRa grubu genelde okumus, okumakta ( uni, master vs ) ( lise, okumak degildir gozumde ) oldugu ve cogunun genel kultur seviyesi Trabzonun genel kultur seviyesinden bir hayli yuksek oldugu icin ve koyun olmayip, birilerinin biseyi olmadiklari icin ( dahada yazarim ama siyasi oluyormus gecende banlandim ama anladiniz ne demek istedigimi ) . Dislanmazsiniz.

Soylediklerimden alinan cikarsa alinabilir.
    "Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır" demişler. Okuduğun okul değil aldığın eğitim önemlidir. Siz yanlış noktadan girmişsiniz olaya
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      diger taraftar gruplari gibi ( TG, Cilginlar ) VIRA da bagirmazsaniz kisme sizi asagilamaz, kimse size baski yapmaz.

VIRa grubu genelde okumus, okumakta ( uni, master vs ) ( lise, okumak degildir gozumde ) oldugu ve cogunun genel kultur seviyesi Trabzonun genel kultur seviyesinden bir hayli yuksek oldugu icin ve koyun olmayip, birilerinin biseyi olmadiklari icin ( dahada yazarim ama siyasi oluyormus gecende banlandim ama anladiniz ne demek istedigimi ) . Dislanmazsiniz.

Soylediklerimden alinan cikarsa alinabilir.
      anlattıkların doğru ancak anlatma biçimi yüzünden banlanmış olabilirsin
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• 30 sene istanbulda yaşadım istanbulda kolay kolay maç kaçırmam trabzondaki maçlara ekonomim el verdikçe giderim,bazı deplasmanlara da gitmişliğim vardır.İstanbuldaki maçlarda toplanma noktalarında gurbetçi gençler-vira gibi topluluklarla maça gitmişliğim bi hayli fazladır.

Tartıştıgınız konu siyaset üzerinden yürüyecekse Forza Vira derim ancak konu taraftar olmak ya da seyirci olmak arasında ise o zaman işin rengi değişir.

Tribunlerde siyaset olmasın yalanını geçiniz.Siyaset bu kadar ufak bi olgu değildir her an her yerde konusulan fikirlerin tribunlerde olmaması imkansızdır ve kutuplaşma bugunun degıl son 15 yılın konusudur.yaklaşık 10 yıldır bu foruma üyeyim 2010 super kupa finalinden itibaren bmn ile maçlara gider gelirim ancak onumuzdekı sezon kombine mi dogu j den almayı dusunuyorum cunku GAZİ MUSTAFA KEMAL'ın ışığında yürüyenlerle omuz omuza olmak istiyorum.

Okuma konusunda da ufak bbi not düşmek isterim ki hayatı boyunca 10 sayfa kitap okumamış insanlarla vira grubundaki arkadaşlarda okumak cahilliği alir eşşeklik baki kalır gibi bi atasozuyle bu kadar aşağıya indirgenmemeli
        En son Umut Kanber tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 15:16.

Yorum

• Oy kullanacak, neye oy kullandığını bilmiyor, sadece belli bir şahsın isteğine göre oy kullanıyor. O evet derse evet, o hayır derse hayır diyor.
          Hangi kanunlar değişmiş sonucu ne olacak hiç haberi yok umurunda da değil.
          İşte biz böyle şahıslara koyun diyoruz. Çünkü bu zihniyetin koyunlardan farkı yoktur.. Böyle insanlar sadece bir partide yok her partide var bu kadar alınmanıza da gerek yok fakat bir partide daha çok var

Hakaret konusuna gelince, koyun denilenlerin yaptığı hakaretleri, sözlü ve fiziki saldırıları iftiraları tehditleri hiç kimse yapmıyor ve geçmişte de yapmadı.

Yukarda mektep ve eğitimle alakalı sözlerinize istinaden ; Bi rektör yardımcısı vardı YÖK e de seçilmişti "“Ben daha çok cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine güveniyorum bu ülkede. Ülkeyi ayakta tutacak olanlar okumamış hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halkın ferasetine ben güveniyorum. " diye bir sözü vardı, bana onu hatırlattınız nedense.

Yorum

• bu sehirden ve kulupten siyasetti uzak tutmak istiyorsaniz koru korune parti tutup fikirlerini oldugu gibi benimsemeyin benimsemeyin ki sizi kullanmaya kalkanlara karsi bir durusunuz olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tartıştıgınız konu siyaset üzerinden yürüyecekse Forza Vira derim ancak konu taraftar olmak ya da seyirci olmak arasında ise o zaman işin rengi değişir.

Tribunlerde siyaset olmasın yalanını geçiniz.Siyaset bu kadar ufak bi olgu değildir her an her yerde konusulan fikirlerin tribunlerde olmaması imkansızdır.
              Siyaset insanoglunun bulundugu her yerde vardir ve kitleleri de yönlendirir. Bu konu tamam ancak mesele nerde konuşulacaği ve insanlari nerde yönlendirmesi gerektiği. Tribün siyasetin konusulacagi yer degil ve taraftar da siyasi dusuncelerle yönlendirilecek kitle degil. Tribünde herkesi bir noktada bulusturabilecek Trabzonspor gibi bir olgu var. Bunun disinda herhangi bir seyi konusmak sacma ve gereksiz. Trabzonspor etrafinda bir araya gelmis insanlari da Atatürkçü olmak ya da olmamak gibi sebeplerle ayirmak kötü niyetliliktir. Kutuplasma olmamasi icin önce bu konusmayi yapmaman gerek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ben kimseyi kutuplastirmiyorum ben orda bireysel olarak nasil bi kitlenin yaninda olmak istedigimden bahsettim.insanlar bunlari izlesin diye bir dusunceyi empoze etmeye calismadim.tribun bunlarin yeri degildir katiliyorum tribundeki insanlarin yer gok siyaset olmusken bundan uzak durmasi imkansiz demek istedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Dostlar stadyumla alakalı olmayan tartışmalar devam ederse mesajları sileceğiz..Dikkat lütfen..

Yorum

• Biletimizi aldik cok sukur kuzey kale arkasi ust b izleyen var mi hangi grup var orda acaba😀

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biletimizi aldik cok sukur kuzey kale arkasi ust b izleyen var mi hangi grup var orda acaba😀

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Çılgınlar var

Yorum

• Stadımızı genel hatlarıyla artık kabullendim sayılır. Ancak bugün bir bitmiş haline baktığımda yapısal olarak çok fazla bir stadyumu andırmadığını maalesef hissettiriyor. Evet küçük bir memur şehrinin mütevazi bir yapısı olarak dursa da günümüz şartlarını piyasasını ve estetik değerlerini göz önüne alınca eksik kaldığını görebiliyorum. İstanbul'da bulunmam dolayısıyla gidip görme imkanım olmadı ama stadyumun hemen her yerinin fotoğrafını videosunu gördüğüm için gitmiş kadar oldum. Sahanın bulunduğu iç kısım görsel itibariyle fena durmuyor. Daha doğrusu koltuk rengi seçimi ve dizilimi o kadar güzel yapıldı ki bir çoğu durumu bertaraf ediyor. Beğenmediğim ve bir çoğu kişinin de bana katılacağını düşündüğüm sahanın görünen kısmıyla ilgili problemler. (Biraz uzun yazacağım belki eleştiri bir şeye yarar. Okunur umarım) ;

1- Membranlar ve çelik arasındaki aralıkların düzenli olmaması, aşağı yukarı inip dümdüz bir görüntü yaratmaması. Ayrıca tribünlerin hemen üzerindeki yoğun miktardaki çelik görüntüsü estetik bir zevk uyandırmıyor maalesef.
                        5104291.jpg

2- Bu saha içi problemi sayılmasa da yine membranların akşam maçlarında saha ışıklandırması yapılırken geçirgenliği yüksek olması nedeniyle içerideki çeliği belli etmesi kötü bir görüntü yaratıyor.
                        altuntastelfs_C6BEnYZWgAAQvHl54350.jpg

3- Tribünlerin ön tarafında neredeyse 2 sıra koltuk dizilecekken o kısımlara koltuk konulmayıp boş bırakılması. Hem kapasite kaybı hem de görüntüyü bozmakta.

4- Ve tabii ki berbat loca görüntüsünü demeden edemeyeceğim. Statta o kadar gereksiz loca ve vip koltuk var ki insan ağlamak istiyor. Satılsa birileri oraları olsa bir şey demeyeceğim ama hem şehrin ekonomik durumu buna müsaade etmiyor hem de ortada o fiyatlara alınmayı gerektirecek bir mesele yok -sürekli şampiyonluk, zirve mücadelesi-. Ayrıca vip koltukların aralarında neden o kadar geniş bir merdiven aralığı var o da ayrı bir merak konusu. O tribünde satılamayan her koltuk o kadar kötü bir görüntü yaratıyor ki bir sürü olumsuzluğunu sayabilirim size. Başta maratondaki taraftara sanki stat dolmamış hissi yaratması çektiğin saha fotoğrafta karşıda adeta 3 katlı bir lojman görüntüsü yaratması...

2 katlı olup 3 katlı görülen, stat bütünlüğünü olağanüstü bozan iğrenç localar... Hiç bir güzelliği yok, kendimizi kandırmayalım. Ama bu projeye bu salak fikri ekleyen arkadaşı her maçta saygı ile analım hiç değilse... Ek olarak locaların kenar kaplaması mıdır nedir bilmem beyaz renk olması da TOKİ nin dahiyane fikirlerinden biri sanırım.

5- İnanılmaz bir zekanın ürünü olan 4 araç kapısı Artık sahada harp falan mı çıkacaksa bilmiyorum bu fikri bulanın stadyumlarda zorunlu olarak yaptıranın da... Antalyaspor bu soruna kale arkalarına kapı yaptırmakla çözüm bulmuş. Hiç değilse Beşiktaş gibi maraton kısmında 1 kapı yapılsaydı. Ama olur mu 4 tane hayvani kapı şart çünkü içerde şu güne kadar görülmemiş bir biçimde 4 ambulans birlikte girecek... Ne desem boş da, işte yazıyoruz.

6- Yine loca ve vip tribünündeki koltuk renkleriyle normal tribün arasında -artık kaç ton farkıdır bilinmez- göze çarpıcı biçimde fark olması. Tabii ki sebebi aralarındaki malzeme farkı, plansızlık vs.

7- Çok mühim değil bu ama ledlerin 360 derece dönmesine ramak kala 2 yerden kesilip 341 derece dönmesi de nedendir bilinmez...

Gelelim saha dışına, görmediğimiz kısımlara. Dediğim gibi gidip de stadyumu gezmedik ama teknoloji sayesinde gitmiş kadar oluyoruz ve olan biteni görüyoruz.

1- Önce Muharrem Usta'ya ya da kim sebep olduysa ona sahaya çıkış koridorlarındaki anaokulu duvarı resimlerini kaldırıp yerlerine adam akıllı şeyler yaptığı için teşekkür ediyorum. İlk gördüğümde ağlayasım gelmişti. Çizen arkadaşları tenzih ediyorum, onlar isteği yerine getirmek için gelmişler ve hatta fena sayılmayacak şeyler de yapmışlardı. Ama yeri ve konusu orası değildi maalesef. Zaten günlerdir çizip boyadıkları şeylerin bir anda silinmesi çok üzmüştü beni ama burada asıl suçlu üstün zekalı TOKİ nin

2- Yine koridorlardaki hastane görüntüsü müthiş gerçekten. Döşemesinden sütunlarına tavanından onlarca şeyine kadar çok iyi bir devlet hastanesine geldiğini insana hissettiriyor gibi. Saha çıkış koridorlardaki radyatörleri de unutmadan ekleyeyim. İnsana işte ESTETİK BU dedirtiyor.

Gidip göremediğim için bu kısımla ilgili çok sorun belirtemeyeceğim iftira olur.
                        Ama mesela stadyumun genel itibariyle dış kısmına yapı ve kullanılan malzeme nedeniyle reklam alınmayacak olması, herhangi bir yerine yazı dahi yazılamayacak olması -stadyum ismi gibi- görüntü ve detay yaratma gibi opsiyonları sıfırlıyor. Tek yapılacak şey ışıklandırma olur, o da çok güzel durmaz gibi kanımca. Yani anlatmak istediğim stadyumun bir yapı gibi durmaması. Bazı arkadaşlara zamanında dedikleri için çok kızsam da bir çadırı andırdığı oluyor. Evet yukarıdan çekilen ya da 180 derecelik açılarla stadı gördüğünüz de membranlar gerçekten hiç fena durmamakla birlikte şirin bir hava katsa da en azından yapının tamamını sarmamalıydı. Beton kısmı az da olsa bulunmalıydı. Örneğin Anfield Road'un dışına baktığımda bana bir stadyum havası vermekle birlikte ekstra güzel gözüküyor. Elimizde öyle bir yapı var ki içine bir kafeterya, müze, TS CLUB dahi açamıyoruz çünkü sadece çelik ve membranlar var, buna müsaade etmiyor. Umarım anlaşılmışımdır.

Tüm dolgu alanının Trabzonspor için yapıldığı söylenip de anca yarısını alabildiğimiz geri kalanına da hastane yapacak ekmek kafalı salaklara denilecek çok şey var da susuyorum. Allah belanızı versin hepinizin. Zaten düz bir alanın bulunmadığı şehirde dolgu yapılıp bir kompleks inşa edilmiş ama orayı bile şehrin en büyük markasına bırakmadınız ya... Maç günleri arabaların bile 3 saatte çıkabildiği yere o gürültü karmaşa arasına şehir hastanesi yapacak kafanızın içerisinde tek bir parça akıl kırıntısı varsa insan değilim. Senelerdir tek bir icraat yapılmayan bir zamanlar Türkiye'nin kültür, liman, eğitim ''EN'' şehri Trabzon'un en büyük sıkıntısı şehir hastanesiydi değil mi? Bu şehir sizden de kurtulacak inşallah.

Yazı genel itibariyle eleştiri gibi olsa da yine de Türkiye ortalamasının üstünde bir stadyum olduğunu geçmeyelim. Beşiktaşın stadyumundan sonra 2. sırayı her türlü alır. Atmosferi, tribünleri ve her şeye rağmen modern havasıyla bazen tüm bu yazıya döktüklerimi bir kenara bırakıp -loca tribünü görmemek şartıyla- çok güzel lan dedirtiyor . Yalnız bu kadar olumsuz eleştiri yaptıktan sonra sanki stattan nefret etmişim gibi gelmesi normal olur, ama öyle bir şey yok. güzel bir kaç fotoğrafla bitireyim ;

stock-photo-189055977.jpg
                        image4.jpg
                        En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 09.03.2017, 22:17.

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oy kullanacak, neye oy kullandığını bilmiyor, sadece belli bir şahsın isteğine göre oy kullanıyor. O evet derse evet, o hayır derse hayır diyor.Hangi kanunlar değişmiş sonucu ne olacak hiç haberi yok umurunda da değil. İşte biz böyle şahıslara koyun diyoruz. Çünkü bu zihniyetin koyunlardan farkı yoktur.. Böyle insanlar sadece bir partide yok her partide var bu kadar alınmanıza da gerek yok fakat bir partide daha çok var Hakaret konusuna gelince, koyun denilenlerin yaptığı hakaretleri, sözlü ve fiziki saldırıları iftiraları tehditleri hiç kimse yapmıyor ve geçmişte de yapmadı. Yukarda mektep ve eğitimle alakalı sözlerinize istinaden ; Bi rektör yardımcısı vardı YÖK e de seçilmişti "“Ben daha çok cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine güveniyorum bu ülkede. Ülkeyi ayakta tutacak olanlar okumamış hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halkın ferasetine ben güveniyorum. " diye bir sözü vardı, bana onu hatırlattınız nedense.
                          Yaşın gereği çok fazla sosyal medya araçlarını takip etmediğini varsayarak hangi kesimin hangi kesime daha çok hakaret ettiğini bilmemeni normal karşılıyorum.
                          Bu ülkede illaki bir kişinin bir görüşün bir olgunun peşinden gitmek koyunluksa 80 milyon koyun var bu ülkede.
                          Çünkü kimse öyle yada böyle çok büyük bir şey olmadan peşinden gittiği şeyden vazgeçmiyor.

Dediklerimden cehaleti yücelttiğimi falan algıladıysanız gerçekten akıllara zarar bir algı sisteminiz var demektir.
                          Okul okumanın vs. büyük bi iş olmadığı çok açık. İnsan kendini dünya görüşü veya ahlaken geliştirmedikçe istediği kadar okul bitirebilir ama merkepliğe devam eder.

(Konu başlığıyla alakası olmadığı için daha fazla devam ettirmeyeceğim.)
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• gs maçına Erzincan'dan araba ile geleceğim . Park yeri sıkıntısı var mı, varsa en yakın nereye bırakabiliriz renktaşlar?
                            "Şehitler Unutulursa ölür"
                            Unutma-Unutturma

Yorum

• Gs maçı bilet satışları ne alemde arkadaşlar? Ekran görüntüsü paylaşabilecek var mı Passo sistemden?
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gs maçına Erzincan'dan araba ile geleceğim . Park yeri sıkıntısı var mı, varsa en yakın nereye bırakabiliriz renktaşlar?
                                Hocam ben olsam arabayla stada geçmem yeni mahalle faroz sahilinde koftecilerin oraya bırakırım. Ya da erkenden gelip ayasofya beşirli altında çevre yolunda tır ceplerine bırakırım. O gün stada özel araçla sakin gitme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X