Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar doğu üst tribünden bilet almayı düşünüyorum taraftar grubu var mı orda ??
    Hayır, yok.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayır, yok.
      Ben varım orda, tek başıma grup
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben varım orda, tek başıma grup
        Yazdım bu ihanetini kenarcuğa
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vip Tribün......

Sadece orada basılmıyor sanırım....
          malesef orada da basani gördüm Alanya maciydi sanirim diger maclarda göstermedi kamera.

Yorum

• Allah kaza bela vermezse gs maçında kavuşacağız burdan attık tuttuk bakalım yakında nasılmış stadyum

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3. kategoriden yukarı çıkamam maalesef. Ankara'dan kalkıp geleceğim maça, yenilgi falan canımı sıkmaz ama insanlara laf anlatamamak, tartışmak canımı sıkar.
              batıdan alın
              http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• akhisarı yenersek stad full çeker su an yüzde 40 civarı boşluk var ama maça daha çok var
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Insan oturarakta bagirabilme yetenegine sahip. isteyen ayakta bagirir isteyen oturarak bagirir ona karisamam ama kimsenin benim acimi kapatmasini veya kulubumum koltuguna zarar vermesini kabul edemem. enerji atacak olanlara sozum lutfen ziplarken beton ustunu tercih ediniz. hem esnemez. Allah muhafaza koltuk kirilir duser biyerinizi kirarsiniz buna kalbimiz dayanmaz. son bir sey kimseyi de uyarmak zorunda degilim. ben guvenligi uyaririm gorevini yapmiyorsun diye. eger koltuk ustunde ziplayanlari uyarmak gorevi ise...
                  Oturarak bağırma diye bir olay tribünde mümkün değil sizin gibi zoraki bağıranlar bordo mavi şampiyon Trabzon tezahüratına katılır devamında çekirdeğe devam eder. Görüş açısını düşünenler için stadda yeterince yer var ayrıca oralarda oturarak maçını izleyebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    akhisarı yenersek stad full çeker su an yüzde 40 civarı boşluk var ama maça daha çok var
                    AZ ÖNCE ALDIK J blokta yer bulamadık d bloğun alt tarafı komple dolu üstler boş I bloğun solundan aldık bilet ekranına göre inşallah orta tarafa yakın olan kısımdır onu kestiremedik

Yorum

• Arkadaşlar gs maçı için Cumartesi uçak saat 17:30'da Trabzon havaalanına iniyor.. 19'a maça kadar stada yetişebilir miyim acaba malum maçtan dolayı trafik olucaktır.. İnternette 18 km yazıyor havaalanı ile stad arası ama emin olamadım.. ??
                      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 15:28.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar gs maçı için Cumartesi uçak saat 17:30'da Trabzon havaalanına iniyor.. 19'a maça kadar stada yetişebilir miyim acaba malum maçtan dolayı trafik olucaktır..
                        Kardeşim 6 da havaalanindan ciksan özel araba ile gitsen belki bi ihtimal trafigin durumuna gore, ama dolmuşla mümkün degil çünkü bir iki dolmuş degişmen gerekecek

Yorum

• İlk olarak F.fatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim 6 da havaalanindan ciksan özel araba ile gitsen belki bi ihtimal trafigin durumuna gore, ama dolmuşla mümkün degil çünkü bir iki dolmuş degişmen gerekecek
                          Taksi tutsak
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oturarak bağırma diye bir olay tribünde mümkün değil sizin gibi zoraki bağıranlar bordo mavi şampiyon Trabzon tezahüratına katılır devamında çekirdeğe devam eder. Görüş açısını düşünenler için stadda yeterince yer var ayrıca oralarda oturarak maçını izleyebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Ben zoraki de bağırmıyorum. Bağıran bağırmayandan büyük taraftardır algısını yıkacaz inşallah. Çekirdekte sevmem. Doksanoğlundan bibucuk döner ve ayran iyi gider ama devre arasında. Teşekkür ederim önerin için kardeşim. Herkese iyi seyirler.

Yorum

• gs maçı için sabah 10.00 da passodan tek tek bloklara bakıp doluluk oranlarını not aldım. birde şimdi baktım yani 6 saat sonra, özellikle yol tarafı kale arkasıyla doğu alt tribüne yoğun ilgi olmuş bugün. maça daha çok var akhisar maçı kazanılırsa kale arkaları ve doğu tribününde boş yer kalmaz. hem taraftar sayısı hem de tribün gelir rekorumuzu kırarız bu maçta.

Yorum

• Şu Trabzondaki taraftar gurubu oluşumu kadar saçma bir şey başka hiçbir klüpte yoktur herhalde.
                                Stadın eskiye göre kapalı kısmında ve maratonun üst kısmı hariç her yerde hemde tam ortalarda taraftar grubu var.

Taraftar grubu dediğime bakmayın 50 kişilik grup bile var.
                                Televizyonda sesi duyulmaz sahaya bile sesi zor gider.
                                Bunlardan bir sürü var.

Kuzey ya da Güney kale arkalarının üst taraflarını bunlara verselerdi de bizde rahatça maç izlesek olmuyor muydu acaba?
                                Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X