İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır, yok.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen varım orda, tek başıma grupForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVip Tribün......
Sadece orada basılmıyor sanırım....
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. kategoriden yukarı çıkamam maalesef.Ankara'dan kalkıp geleceğim maça, yenilgi falan canımı sıkmaz ama insanlara laf anlatamamak, tartışmak canımı sıkar.
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsan oturarakta bagirabilme yetenegine sahip. isteyen ayakta bagirir isteyen oturarak bagirir ona karisamam ama kimsenin benim acimi kapatmasini veya kulubumum koltuguna zarar vermesini kabul edemem. enerji atacak olanlara sozum lutfen ziplarken beton ustunu tercih ediniz. hem esnemez. Allah muhafaza koltuk kirilir duser biyerinizi kirarsiniz buna kalbimiz dayanmaz. son bir sey kimseyi de uyarmak zorunda degilim. ben guvenligi uyaririm gorevini yapmiyorsun diye. eger koltuk ustunde ziplayanlari uyarmak gorevi ise...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakhisarı yenersek stad full çeker su an yüzde 40 civarı boşluk var ama maça daha çok var
Yorum
-
Arkadaşlar gs maçı için Cumartesi uçak saat 17:30'da Trabzon havaalanına iniyor.. 19'a maça kadar stada yetişebilir miyim acaba malum maçtan dolayı trafik olucaktır.. İnternette 18 km yazıyor havaalanı ile stad arası ama emin olamadım.. ??En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 08.03.2017, 15:28.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar gs maçı için Cumartesi uçak saat 17:30'da Trabzon havaalanına iniyor.. 19'a maça kadar stada yetişebilir miyim acaba malum maçtan dolayı trafik olucaktır..
Yorum
-
İlk olarak F.fatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim 6 da havaalanindan ciksan özel araba ile gitsen belki bi ihtimal trafigin durumuna gore, ama dolmuşla mümkün degil çünkü bir iki dolmuş degişmen gerekecekI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOturarak bağırma diye bir olay tribünde mümkün değil sizin gibi zoraki bağıranlar bordo mavi şampiyon Trabzon tezahüratına katılır devamında çekirdeğe devam eder. Görüş açısını düşünenler için stadda yeterince yer var ayrıca oralarda oturarak maçını izleyebilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
gs maçı için sabah 10.00 da passodan tek tek bloklara bakıp doluluk oranlarını not aldım. birde şimdi baktım yani 6 saat sonra, özellikle yol tarafı kale arkasıyla doğu alt tribüne yoğun ilgi olmuş bugün. maça daha çok var akhisar maçı kazanılırsa kale arkaları ve doğu tribününde boş yer kalmaz. hem taraftar sayısı hem de tribün gelir rekorumuzu kırarız bu maçta.
Yorum
-
Şu Trabzondaki taraftar gurubu oluşumu kadar saçma bir şey başka hiçbir klüpte yoktur herhalde.
Stadın eskiye göre kapalı kısmında ve maratonun üst kısmı hariç her yerde hemde tam ortalarda taraftar grubu var.
Taraftar grubu dediğime bakmayın 50 kişilik grup bile var.
Televizyonda sesi duyulmaz sahaya bile sesi zor gider.
Bunlardan bir sürü var.
Kuzey ya da Güney kale arkalarının üst taraflarını bunlara verselerdi de bizde rahatça maç izlesek olmuyor muydu acaba?Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum