İlk olarak UğurB tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
-
arkadaşlar BMN milleti engelleyip atacağına bu konuda bir basın açıklaması yapma cesareti gösterecekmidir acaba ... çok merak ediyorum .... bir çok üyenin durumu hakkında kafa patlatan BMN nin bu durum için en okkalısından bir basın açıklaması yapacağından hiç kuşkum yok ... yada uzun bir zamandan beri olduğu gibi susacakmıyız ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar BMN milleti engelleyip atacağına bu konuda bir basın açıklaması yapma cesareti gösterecekmidir acaba ... çok merak ediyorum .... bir çok üyenin durumu hakkında kafa patlatan BMN nin bu durum için en okkalısından bir basın açıklaması yapacağından hiç kuşkum yok ... yada uzun bir zamandan beri olduğu gibi susacakmıyız ...
Benim bu başlıkta şehir hastanesiyle ilgili yaptığım bir çalışma vardı... İsteyen arayıp bulabilir.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuda zaten defalarca tepki gösterdik. Artık tepki gösterme sırası şehirdedir. Hedefi doğru belirlemek gerek...
Benim bu başlıkta şehir hastanesiyle ilgili yaptığım bir çalışma vardı... İsteyen arayıp bulabilir.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehiri bilinçlendirme konsunda birşeyler yapmak nasıl olur. Senin ve burada birçok arkadaşın yaptıklarına diyecek birşey yok ama ... amaden şehirin harekete geçmesi lazım ... ozaman bmn olarak biz itekleyelim biraz olmazmı ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bence de insanların trol olup olmadığını belirleyen bir alet yok.Genellikle yazım tarzları ve düşünceleri diğer insanlara göre çok farklı olan insanlar "troll" diye adlandırılıp tabiri caizse "sepetleniyor."
Eğer forum çok sesliliğe sahip olmak istiyorsa bu insanlara kurallara aykırılarsa ceza verilmeli.Ama "trol" uzaklaştırılmaları "tek tipçilik" gibi duruyor.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de insanların trol olup olmadığını belirleyen bir alet yok.Genellikle yazım tarzları ve düşünceleri diğer insanlara göre çok farklı olan insanlar "troll" diye adlandırılıp tabiri caizse "sepetleniyor."
Eğer forum çok sesliliğe sahip olmak istiyorsa bu insanlara kurallara aykırılarsa ceza verilmeli.Ama "trol" uzaklaştırılmaları "tek tipçilik" gibi duruyor.
Bunu gormek için ustun bi çaba harcamaya da gerek yok.
Aptallik da tutarlilik gerektirir.#Dik oyna
Yorum
-
Alt tribünlerin mavi olması ne yazık ki stadda en küçük boşluğun bile göze çarpmasına neden oluyor. Özellikle vip tribünler tarafındaki mavinin patlaklığı görüntü açısından boş kalınca çok net ortaya çıkıyor. Başından beri bordo olsun dememizin nedenide tam olarak buydu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@ Anil Cevik,
O trol , bu trol meselesi saplanti oldu bu forumda.
Trol olunca ne oluyor onu da anlamiyorum. Adamin trol oldugunu biliyorsan trollenmezsin sorun cozulur.
Kuralina uygun takiliyorsa istemiyorsan bile yasama hakki tanimak zorundasin. Adil olmak bunu gerektirir.
Aha da bu trol saplantisindan kurtulmak lazim. Hem internet ortaminin bedava eylencesi trol. Guler,gecersin ,komik degilse de ciddiye almaz yok sayarsin onu yok etmek,susturmak yerine. Bunu takinti haline getirmenin ve birini ustu cizilene kadar linc etmenin mantikli bir tarafini goremiyorum.
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
sadece tröllük olsa dediğiniz gibi olurdu
hele son yazdığı mesaj denk geldim 5 dk içinde sildi ağır hakaret içeriyordusakin olun...
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlt tribünlerin mavi olması ne yazık ki stadda en küçük boşluğun bile göze çarpmasına neden oluyor. Özellikle vip tribünler tarafındaki mavinin patlaklığı görüntü açısından boş kalınca çok net ortaya çıkıyor. Başından beri bordo olsun dememizin nedenide tam olarak buydu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi(Agir bordo koltukcuyum)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum