Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sistem diye bir şey yok otoparkta ayrı yöndeki araçlar aynı yönden çıkmaya çalışıyordu en son polisler izledi 1 saat sonra bir yönü kesmeyi akıl ettiler..
    Hafif raylı gelmedikçe bitmez bu sıkıntı bence. Çünkü geçen ve bu maçta da ayrıca trafik yoğunluğundan da bahsediliyodu.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hafif raylı gelmedikçe bitmez bu sıkıntı bence. Çünkü geçen ve bu maçta da ayrıca trafik yoğunluğundan da bahsediliyodu.
      Bide oraya hastane yapcaklar akil var mantik var.

Yorum

• tudors'u seviyoruz tamam da hala daha eski statdaki gibi reklam panolarinin arkasinda bir kat daha reklam olmasini sevmiyoruz. bir de mahmut caffe var tabii. sanki hicbir sey degismemis gibi duruyor ekranda, hele birde sahaya duman-sis ne derseniz artik inince tamam dedim. degisen bir sey yok.

Yorum

• Medical Park Arena‏@MPArena1
          Stadyumumuzdaki bazı koltukların kırıldığını ve üzerine basıldığını gördüm. Bir daha yapmayın tamam mı? Yapanları da uyaralım olur mu?

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Medical Park Arena‏@MPArena1
            Stadyumumuzdaki bazı koltukların kırıldığını ve üzerine basıldığını gördüm. Bir daha yapmayın tamam mı? Yapanları da uyaralım olur mu?

Ne kadar acı verici bir olay,hayır benim anlamadığım öküz herif ne istiyorsun o koltuktan yapan yapmış devlet malı işte.Kim koltukların üstüne çıkıp bastıysa parası faiziyle ve işçiliğiyle geri alınsın.

Yorum

• Stat güzel
              Çıkış anında ki merdivenleri inerken olan kalabalık ordu karargahı gibi idi.
              Etrafında ki yeşil alan düzenlemeleri de oldu mu iyi mangallık yer olur ha
              Arkadaşlar köfte dumanın bahsetmiş de bence hafif bir duman her zaman iyidir
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• Trabzonspor’un Alanya maçından sonra Medikal Park Arena stadında yapılan incelemede, 3 bine yakın koltuğun zarar gördüğü tespit edildi.

Tuvaletlerde 30’e yakın musluğun kırıldığı bazı localarda, mobilyaların üzerinin çizildiği tespit edildi.

Bu durum, ne Trabzonspor’un kendisine ne de taraftarına yakıştı.

Özellikle koltuklara zararın, üzerine basılarak maç izlenmesinden kaynaklandığı da ilgililer tarafından açıklandı.
                Musluklardan ne istediniz. Birileri İngiliz anahtarıyla stadyuma girmiş olmalı, başka türlü o musluklar falan nasıl zarar görsün.

Yorum

• Bunlara stad lazım değil ki..Vuracaksın kırbacı ahırda izleteceksin..Tövbe tövbe..

Yorum

• Demek ki gergin ve iddialı bir maç olsa stadı komple yıkacaklarmış
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sonra revolution suçlu oluyor.

ben istiyorum ki şu olaydan sonra gelsin saydırsın, ben de birşey söylemeden rahatlayayım.
                      En son artvints tarafından düzenlendi; 23.02.2017, 17:04.

Yorum

• Her yere kamera koyacaksın, bu hayvanları bulup ödettireceksin.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• hadi koltukları anlarım
                          basmışsın zıplamışsın kırmışsın
                          ama musluğa nasıl zarar verilir
                          hem de 1 değil 2 değil 10 değil 30'a yakın
                          merak ettim şimdi

Yorum

• Koltuk kırılmasını bile bir nevi anlarım ama musluk kırmak nedir lan

Yorum

• musluk kırmak falan kasti yapılan hareketler. insan olan yapmaz.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stat büyük falan değil, gs bjk gibi maçlarda fullenir. Neredeyse doğru dürüst iddiamız yokken alanya maçında 25bine yakın taraftar vardı...

Bu arada stadyuma ısıtma sistemi gerekiyor. Soğuk.

Ayrıca maçın.ilk yarısı rakipteyken top islikladik biz alınca alkisladik, ama enerji düşüyor bi yerden sonra, gerginliğe dönüşüyor. Zamanla oturur diye düşünüyorum. Bazı anlarda gereksiz tezahüratlar yapılıyor boşuna kendini yoruyor gruplar.

Mesele son kelimenizde dediğiniz gibi GRUPLAR
                                Dünyanın hiçbir takımında 344721 taraftar topluluğu yok! Bir tane var.
                                Ama bizde ne hikmetse ortak hareket edemeyen herkesin dayı olduğu taraftar grupları var.
                                Hele bir Jan abi varki her gördüğümde alıyor beni bir gülme
                                Stadyumda ne ortak teazhurat yapılıyor ne de oyuncular güven verilebiliyor.

Stadyum kültürü en çok taraftar grubu ile oluşuyor.
                                Bursa'nın teksasini her izlediğimde hayran kaliyorum.
                                Varmı öyle taraftar grubun yok o zaman eh biraz sus!!!
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X