Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Herkesin koltuk numarasi belli degil mi?

Eger oturdugu yerin koltugu kirilmissa, o insan dan alinmasi gerekir
    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu süreçte İzmir marşının amacı belli az çok neden bu tarz bir spekülasyona giriyoruz. Ne gerek var Stadyumda bu tür şeylerin.

Adamda tutacak Osmanlı mehter marşı çalacak. Siyasetle ne ilgisi var diyecek tarihimiz diyecek vs bir kargaşa ortamı oluşacak. Sonra neden Trabzonspor siyasete alet ediliyor vs. Futbol sahaları bu tür mevzular için gereksiz. Futbol her türlü düşüncede insanların ilgi alanı. Sistem eğer değişmezse Cumhurbaşkanı devletin ve anayasanın başı olduğu için aslında siyasetten bağımsız TC temsil eder. Şimdi Cumhurbaşkanının siyaset ile ne ilgisi var diyerek stadyumda Reğceeeep Tayyiiiip Erdovaaann diye bir şey var onu çalarlarsa ne olacak. Bu yüzden bu tartışmalar futbolun güzelliğini ortadan kaldırıyor. Gerek görmüyorum.
      Eger cumhurbaskani tarafsiz bir cumhurbaskani olsaydi kimse birsey demezdi. Kendisinin karari ettigi yemin de ortada aslinda ama neyse.

Bence isteyen istedigi marsi soylesin birbirine hakaret etmeden kavga etmeden. Ama bence de yeri stadlar degil.

Yorum

• En çok doluluğunu yaşadı, bundan sonra azalarak devam eder. Başkana ayrıca teşekkür ediyoruz.

Yorum

• arkadaşlar loca fiyatlarını bilen var mı? Bir link vs?

Yorum

• hiç ümidim yok yeniliriz kadro çok dar ve yedekler katkı vermiyor.

akın çorapsporlular her türlü çirkefliği yaparlar.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• yayınlanan maçın öyküsü videosunda, tek passolig ile aynı anda çocuğu ile giren var. Normalde yasak değil mi ?
              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hiç ümidim yok yeniliriz kadro çok dar ve yedekler katkı vermiyor.

akın çorapsporlular her türlü çirkefliği yaparlar.
                renktaş başlıklar karıştı galiba
                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• izmir marşı bu akşam bjk maçında da vardı. ardından "Türkiye laiktir laik kalacak" sloganları ... hayırdır ne oluyor dedim bi an

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim Izmir le ne alakamiz var? Eger bu mars Trabzon ile baslasaydi anlardim.

Mesala "sehitler ölmez, vatan bölünmez" her mac tezahürat yapilmasini da dogru bulmuyorum. Sehitlerimize saygim sonsuz. Ve mactan kisa bir dönem önce büyük bir olay oldugun da anlarim, ama her macta bunu yapmayi dogru bulmuyorum. Sahsi görüsüm. Aynisi bu mars icin de gecerli.

Milli mac olur anlarim, ama macla ve TS yle alakasiz marsilarin kullanmanin manasi bulmak zor...
                    Mükemmel bir düz mantık olmuş. İzmir marşı Izmir'de, Çanakkale marşı Çanakkale'de, Ankara marşı Ankara'da söylensin sadece o zaman.

Ayrıca marşın içeriğinde siyasi bir şey görmüyorum ben, görenler ne olduğunu yazsın. Zorlama çıkarımlara gerek yok.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Üstte yazdım. Çok sevdikleri için söylemediler di mi o marşı? Öyle olsa bundan önceki maçlarda da söylerdiler.

Kaldı ki bir futbol maçında İzmir Marşı söylemenin futbolla ilgili bir amacı olduğunu sanmıyorum.

Nasıl TG "Ya Allah, Bismillah...." veya "Rabia" tezahüratı yaparken eleştirdiysem bunu da eleştiriyorum.

Başka da bir amacım yok.
                      Hocam simdi mevcut referandum öncesinde hükümetin zaten Kuvayi Milliye düsmanligi tavan yapmis durumda. Atatürk Ilke ve Inkilaplari'nin müfredattan azaltima calismalari gibi, 10 yil Marsi'nin elestirilmesi gibi. Ki Izmir Marsi, Istiklal Marsi'ndan sonraki en anlamli marstir bence. Dogal olarak Vira'da bu yapilanlarin karsisinda oldugunu dolayli yoldan belirtmek icin Izmir Marsi'ni okudu. Tipki bugun bjk taraftarinin Laiklik slogani attigi gibi. Bu yuzden kurulus degerlerini savunmak asla siyaset olmadigi gibi aksine siyaset üstüdür. Hükümet istedigi kadar karalamaya, silmeye calisin. Bu ülkenin temelli Atatürk ve Ilkeleri'dir.
                      Son olarak hükümetin neredeyse tükürdügünü yalayacak kivama gelmis tg ve gg ile Vira'nin birlesmesi taraftari degilim. Ki böyle birsey asla olamaz.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkesin koltuk numarasi belli degil mi?

Eger oturdugu yerin koltugu kirilmissa, o insan dan alinmasi gerekir
                        Diyelimki sen mactan sonra stadtan ciktin ama arkadan gelen taraftarlardan biri senin oturdugun koltuga basarak kiriyor.. sen öder misin??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bırakın şu laiklik, din işlerini..spora bulaştırmayın bari... gına geldi artık bu tartışmalardan... isteyen istediği gibi yaşasın... kimin nasıl yaşadığı kimseyi ilgilendirmemeli...

Yorum

• Bizim bu tribünlere sponsor alınacaktı o ne oldu arkadaşlar?
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• mehter marşı da bizim izmir marşı da bizim ama nedense son zamanlarda bu ülkede ayrıştırmalar başlatıldı yok biz osmanlıyız yok siz atatürkçüsünüz falan. izmir marşı sadece izmire has bir marş değil bütün ülkeye aittir. bütün stadlarda coşkuyla söylenen bir şey neden trabzonda bu kadar rahatsız etti bazılarını ? şu olayı bile siyasete bağlayanların siyaseti yerin dibine batsın.

Yorum

• Yazık beşiktaş taraftarına yaw 30 bin kişi hep bir ağızdan siyaset yaptı ne kadar ayıp çık çık. Bir insanın her şeyden önce yaşadığı ülkenin değerlerini bilmesi gerek Türk milletinin geçmişinde utanç duyulacak bir şey yoktur orta asyadan,Osmanlıya;Osmanlıdan günümüze bütün zaferlerle gurur duyabilir,bütün marşları söyleyebilirseniz arkadaşlar utanmayın,korkmayın,saptırmayın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X