Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzonspor’da medical park arena’ya yeni isim sponsoru yolda… yeni sezon öncesinde bir taraftan akyazı’daki stadın devir işlemlerinin tamamlanması için yoğun mesai harcayan bordo-mavililer, diğer taraftan da yeni isim sponsorluğu için çalışıyor. Ligin ikinci yarısında maçlarını akyazı’da medical park arena stadı’nda oynayan bordo-mavililerin, yeni sezonda farklı bir isim sponsorluğu adı altında maçlarını akyazı’da oynamasına kesin gözü ile bakılıyor. Bilindiği gibi stadın isim sponsorluğu için beklenen rakamlarda bir teklif olmayınca trabzonspor başkanı muharrem usta, kendi hastaneleri olan medical park’ın ismini sponsor olarak yeni stada vermişti. Usta’nın, isim sporluğu için kulübe ne kadar ücret vereceği ise açıklanmamış, görüşmelerin sürdüğü belirtilmişti. Yeni sezon için stadın yeni isminin ise vestel arena olmasına kesin gözü ile bakılıyor. Trabzonspor ile vestel arasındaki görüşmelerde sona gelindiği, yıllık 5 milyon doların üzerinde bir rakam ile 10 yıllık anlaşma yapılacağı öğrenildi.(günebakış)

oku, yorumla ve paylaş ==> http://www.61medya.com/trabzonspor/t...sa-h14652.html
    her zamanki gibi salliyorlar

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      her zamanki gibi salliyorlar
      görüsm var, ama bencede bisey cikmaz
      baskan demisti, 5 milyon dolardan fazla veren ismi alir
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yakında arenalar tarih olabilir.cb öyle istiyor çünkü .arena isimlerini eleştirdi bugün

Yorum

• Reisimiz spor salonlarina arena ismi verilmesi yanlis demis...eee ne zaman kaldiriyoruz arena ismini
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yakında arenalar tarih olabilir.cb öyle istiyor çünkü .arena isimlerini eleştirdi bugün
            Insallah.

Yorum

Yakında arenalar tarih olabilir.cb öyle istiyor çünkü .arena isimlerini eleştirdi bugün
              Yalakalıkta yarışıp hepsi de teker teker değiştirecektir,
              Benim hoşuma giden 2. icraat olacak,
              Sigara yasağı 1
              Arena özentisi 2
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalakalıkta yarışıp hepsi de teker teker değiştirecektir,
                Benim hoşuma giden 2. icraat olacak,
                Sigara yasağı 1
                Arena özentisi 2
                Bu iş yalakalık olayını çoktan geçti, artık emir telakki ederim pozisyonundayız.

Yorum

• Bu sponsorluk isimiz ne oldu baskan kimseyi bulamayinca medikalpark dedi de acaba imzalar atildi mi belli mi ne kadara anlasildigi kac yilligina oldugu ben mi kacirdim bu konuda bilen arkadaslar aydinlatirsa sevinirim.
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 61MEDYA/SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un gelecek sezon Medical Park Arena’nın yeni isim sponsorunun Vestel olacağını günler öncesinden günebakış duyurmuştu. Bu yönde yönetim bu yönde haberi resmen doğrularken, anlaşma şartları da büyük ölçüde belli oldu. Buna göre Akyazı Stadı’nın ismi “Vestel Arena” olacak ve ünlü şirket Trabzonspor’a 10 yıl için tam 100 milyon $ ödeyecek. Bu dev anlaşma ile Trabzonspor’un ekonomik olarak büyük bir rahatlama yaşayacağı belirtildi.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      61MEDYA/SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un gelecek sezon Medical Park Arena’nın yeni isim sponsorunun Vestel olacağını günler öncesinden günebakış duyurmuştu. Bu yönde yönetim bu yönde haberi resmen doğrularken, anlaşma şartları da büyük ölçüde belli oldu. Buna göre Akyazı Stadı’nın ismi “Vestel Arena” olacak ve ünlü şirket Trabzonspor’a 10 yıl için tam 100 milyon $ ödeyecek. Bu dev anlaşma ile Trabzonspor’un ekonomik olarak büyük bir rahatlama yaşayacağı belirtildi.
                      Bahsi geçen rakam çok iyi.
                      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bahsi geçen rakam çok iyi.
                        cok iyiden öte
                        hayalda göremem o rakami

hadi ins. diyelim

dogru olsun artik bütün elektronik alis verisimi vestelden yaparim
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sponsor haberleri ne kadar doğru acaba ?

Yorum

• Vestel vergisi denilen mevzudan ötürü Vestel köşeyi döndü galiba, paraları saçacak
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ülke başkanımız talimatı vermiştir: "Arena değil burası stadyum. Biz arenalara karşıyız ve bakanlara da talimatı verdim. Arena ismini statlardan kaldıracağız. Ne demek arena. Açın arenanın ne anlama geldiğine bakın."

Başlık değişmezse Fetö'den gözaltına alınmak an meselesidir. Biz şimdiden hatırlatalım.
                              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Eger arena ekini kaldirtabilirseler, helal olsun. Tümüyle destekliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X