İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNurgül Günaydın â€�@NurgulGunaydin 3 sa.3 saat önce
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, cezalı taraftarların cezalarının kaldırılması için önemli bir çaba sarfetti. Görünen o ki bu ceza kalkar
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
statın çimlerinden sorumlu görevli !
veya çimleri kesen traktörün şoförü !
bu çimleri dümdüz kesmek zorunda mısınız , kardeşim ?
yaptığınız işe biraz estetik katsanız ne olur yani ?
bırakın arkadaş , bu 8-5 devlet memuru mantığını .
biniyorsunuz pat patın üstüne ,
devamlı aynı istikamette ,
sanki zoraki yapıyormuşsunuz gibi ,
hep aynı şekil ve düzende çimleri kesiyorsunuz .
"kim uğraşacak oğlum ! manyak mıyım lan ben ? işimi çabucak bitirir , evime dönerim "
mantığıyla o traktörü sürerseniz ,
aha böyle renksiz , zevksiz , sadece yeşil renk ,
köy merası ortaya çıkarırsınız .
halbuki saksıyı çalıştırsanız ,
biraz zihninize cimnastik yaptırsanız ,
bu çim üzerine o kadar güzel şekiller çizebilirsiniz ki !
hiç bir şey aklınıza gelmese bile ,
sahadaki dikey ofsayt çizgisi gibi kesimleri,
öyle hayvan gibi ,
büyük ebatlarda değil de ,
orta-küçük kalınlıkta yapsanız ne çıkar ?
böylece hem futbolcuya , kendilerini hizalama ,
hem de yan hakeme ofsaytı kaçırmama konusunda ,
istemeden yardımcı olmuş olursunuz .
elinde telsizle ,
stat amiriyim ayaklarına yatan arkadaş !
başakşehir'in stadının çim kesimlerine hiç baktın mı ?
veya eski avni aker'in zeminini hiç arşivden girip gördün mü ?
senin yerine ben cevap vereyim .
hayır .
araştırmadın ki zaten .
çünkü sana verilen ücrete ,
işinle ilgili , araştırma ve geliştirme faaliyetleri dahil değil
değil mi ?
baksana ,
öyle gelmiş , öyle gidiyorsunuz !
ressam bile ,
bir eser çizdikten sonra ,
alt kenarına imzasını atıyor .
peki siz ne yapıyorsunuz sayın stat amirim !
veya traktörü süren ,
pek sayın kara ambar şoförler kooperatifi üyesi , güzel abicim !
bana onu bir deyiverin hele !
her şeyi ben mi düşüneceğim arkadaş !
siz ne yapıyorsunuz orada ?
kaçak çayı biraz az içip ,
sigaranı izmaritine kadar çekmezsen ,
elindeki çakma ıphone'la zırt pırt oynayıp ,
boş beleş şeyler için etraftakilerle ,
saatlerce lak lak etmezsen ,
bu dediğim işler olur .
yoksa vız gelir , tırıs gider .
yanlış mıyım ?En son revolution tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 08:55.
Yorum
-
Burda yazdiklarimiz isteklerimiz onerilerimiz genelde hepsi bosa gidiyor. Cunku TRABZONSPOR daki en buyuk eksiklik taraftar gruplariyla iletisim halinde degiller kendi istek ve arzulari ne istiyorsa onu yapiyorlar. Taraftar gruplari ile iletisim agi kurmak zorundalar yoksa basarisizlik veya sabir gerektiren durumlar sonucunda hep sorun yasarlar. Sosyal medyayi etkin kullanmak onemli degil orda yazilan bicilen onerilen dusunulen istenilen mevzulara bakmalari gerekir sadece sayiya bakmakla olmuyor. Stad gorselleriyle isteklerimiz onerilerimiz oluyor bakiyorlarmi yok, oyuncularla alakali yazi yaziyoruz dikkate aliniyormu yok mesala okay ve yusuf 1 sene sonra sozlesmeleri bitiyor yine gorusmeyi sene sonuna birakiyorlar. Sene sonuna kalan gorusmelerin sonucunu hep gorduk. Yanlis yapildi yine yapiliyor ama biz bunlari taraftarla iletisim olmadigi icin aktaramiyoruz. 96 da travma yasadiktan sonra taraftar zaten yavas yavas etkinligini azaltti 2011 den sonra iyice takibi ve etksini yitirdi herkes rahatladi yani yonetici ve futbolculardan bahsediyorum. 96 yilini ve oncesini hatirlayan arkadaslara sorun futbolcular nasil oynuyordu ve oynattiriliyordu o farmayi giyen herkes herseyini vermek zorundaydi nerden nereye geldi trabzon. Konuda nerden nereye gitti. Neyse takim bir hava yakaladi az cok iskelette iyi sayilir TURKIYE ligi icin destek olalim ama klup de bizim yanimizda olsun takip etsin sadece burda yazmakla kalmayalim. Ben asgari ucret aliyorum rakam belli ortalama % 10 - 15gibi bazen daha fazlasi bu takima gidiyor benimde isteklerime onerilerime dikkat etmek ve dinlemeleri gerekir. O yuzden iletisim sart. Ben taraftar olarak yonetimden taraftarlardan sorumlu yoneticiye rahatca ulasabilmek. Sadece sayi artsin diye bir talebi kabul etmiyorum. Insallah anlatabilmisimdir.
Saygilar.En son yancev tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 11:44.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
mercedes-benz arena stuttgart
1. jenerasyon membran cati
bizdede oldugu gibi 25 yillik garantisini doldurdu, bu yaz membranlar degistirilecek
malzemenin uzun süreli kullanimindan edilen ilk veriler elde edilecek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla alakası yok ama Yumurta hesap işini en iyi yapan GS ve FB'dir. 1-1.5 milyonu yumurta. Hatta FB resmi hesabı bot yüzünden habersiz paylaşım yapınca yakalanmıştılarMCMLXVII
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
mercedes-benz arena stuttgart
1. jenerasyon membran cati
bizdede oldugu gibi 25 yillik garantisini doldurdu, bu yaz membranlar degistirilecek
malzemenin uzun süreli kullanimindan edilen ilk veriler elde edilecek
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkini de 25 yil sonra degistirmeye kalkarlarsa vay halimize, takmasi 6 ay sürdü, süküp takmasi bir yili bulur.
2. bizde onlardan tabiki daha uzun sürecektir, cünkü daha fazla membran parcasi var +++ kaynak isi var
3. garanti, üretici tarafindan uzatilmasa tabiki mecburen degiseceksin, adam ürününe garanti vermese sigorta iside yatar.
ama dedigim gibi, onlarinki 1. jenerasyon, 1993 de takilmis
bizimki su an dünyadaki en ileri membran teknolojisi + nano koruma tabakasi
ayrica daha cati isi bitmedi, hava durumu yüzünden kaynak isleri duruyor
4. toplam degistirme islemi malzemeyle beraber 10m € civari tutabilirmis
tam rakam ihalede belli olacakEn son selcuk tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 14:46."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
6. E.2017/61Trabzon Spor Sportif Yat. ve Futbol İşl. Tic. A.Ş.'nin, PFDK'nın 02.02.2017 tarih ve E.2016-2017/626 - K.2016-2017/724 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde;- Trabzon Spor Sportif Yat. ve Futbol İşl. Tic. A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,- FDT'nin 53/3. ve 53/4. maddeleri uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Doğu Tribün Üst B,C,D; Doğu Tribün Alt I,J,K; Güney Kale Arkası Alt I,J,K; Güney Kale Arkası Üst B,C,D,E; Kuzey Kale Arkası Alt J; Kuzey Kale Arkası Üst C,D; VIP Silver A bloklarına giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile, (K.2017/65)2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6. E.2017/61Trabzon Spor Sportif Yat. ve Futbol İşl. Tic. A.Ş.'nin, PFDK'nın 02.02.2017 tarih ve E.2016-2017/626 - K.2016-2017/724 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde;- Trabzon Spor Sportif Yat. ve Futbol İşl. Tic. A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,- FDT'nin 53/3. ve 53/4. maddeleri uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Doğu Tribün Üst B,C,D; Doğu Tribün Alt I,J,K; Güney Kale Arkası Alt I,J,K; Güney Kale Arkası Üst B,C,D,E; Kuzey Kale Arkası Alt J; Kuzey Kale Arkası Üst C,D; VIP Silver A bloklarına giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile, (K.2017/65)Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum