Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• [MENTION=43669]artvints[/MENTION] , Kaddouri yararlı olur mu?

Yorum

• Koltuklara basanı uyardım,resim çekiyorum ondan dedi,lütfen çık iki sıra yukardan çek ama basma dedim,tamam,haklısın dedi ve indi sağolsun.
      Uyarırken düzgün bir kullanılırsa etkili olur diye düşünüyorum.
      Amatör ruh,profosyonel düşünce
      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• [QUOTE=Enes K;1920642416]

Şu stadyumu hor kullanan insanları bir şekilde bilinçlendirmeliyiz. Aylardır gözbebeğimiz oldu kendi evimiz gibi yapılmasını bekledik zoruma gidiyor insanların bu kadar düşüncesiz olması.

Kampanya başlatalım abi koltuklar oturmak içindir.[/QUOTE

insanlardaki rahatlığa bak arkadaş çoğu taraftarımız stadın hayalini kurarken önemserken bunlar bize çok mu diyorum içim acıdı resmen Trabzonda yaşasam da o koltukları tek tek ben temizlesem bu kadar olmaz
        HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tuvalet demişken statta tuvaletler küçük gibiydi, pisuvar olaydı iyiydi ya da benim girdiğim öyleydi tek tek gezmedim tabi
          Bayan tuvaleti olabilir. G.O
          Pisuvar vardı ya bizzat kullandım
          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bayan tuvaleti olabilir. G.O
            Pisuvar vardı ya bizzat kullandım
            Desene boşuna bekledim okadar bidahaki maça çok erken girip gezeceğim heryeri tek tek

Yorum

• Ilk okulda cocuklara ne anlatiliyor? Suc koltuklara basan insanlarimizda degil, suc egitim bakanligi,okullar ve aile yapisinda.

Cöpleri yere atan insanlarimiz gibi.

Yorum

• Çim serilir inşaat çizmesiyle üzerine basarlar, yeni koltukların üzerine basarlar... yıllardır açılmasını beklediğimiz her gün takip ettiğimiz stadın düştüğü durum içler acısı.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  " Koltuğa basan öküzdür" sloganı daha etkili olur kanımca.
                  "olum bize diyolar koltuğa çıkın" diyenler olabilir.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mükemmel bir düz mantık olmuş. İzmir marşı Izmir'de, Çanakkale marşı Çanakkale'de, Ankara marşı Ankara'da söylensin sadece o zaman.

Ayrıca marşın içeriğinde siyasi bir şey görmüyorum ben, görenler ne olduğunu yazsın. Zorlama çıkarımlara gerek yok.
                    Kusura bakma da, yaziyi nasil da öyle anladin anlamak mümkün degil. Eger marsin icin de Trabzon gecseydi, iste ozaman anlasilir bir tarafi olurdu. Evet tam olarak demek istedigim bu. Trabzonspor un stadyumun da sadece TSyle alakali marslar okunsun. Canakkaleden de olmasin, Sakarya dan da olmasin, Kanje den de olmasin. Sadece TS yle alakali marslar olsun. Bunu anlamak bu kadar zor olmamasi lazim
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diyelimki sen mactan sonra stadtan ciktin ama arkadan gelen taraftarlardan biri senin oturdugun koltuga basarak kiriyor.. sen öder misin??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      Ama baska nasil yapilsin?
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanırım Atatürk'ü unutturmamak istiyorlar. rahatsız olmamak lazım.
                        Eger Atatürk bizim marslarimiza kaldiysa, unutulmasina az kaldi demek.
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• Çok yazık. Bizim yıllarca beklediğimiz, üzerine titrediğimiz stadımızın koltukları kırma pahasına basıp geçebiliyorlar. Arkadaşların bahsettiği monitörleri de kırıp dökerler yakında. Bu sorunun nedenleri çok derin zira, uzun yıllar önce ülkenin temeline dinamit koyularak kasıtlı olarak eğitil(e)meyen insan profilimiz.
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kusura bakma da, yaziyi nasil da öyle anladin anlamak mümkün degil. Eger marsin icin de Trabzon gecseydi, iste ozaman anlasilir bir tarafi olurdu. Evet tam olarak demek istedigim bu. Trabzonspor un stadyumun da sadece TSyle alakali marslar okunsun. Canakkaleden de olmasin, Sakarya dan da olmasin, Kanje den de olmasin. Sadece TS yle alakali marslar olsun. Bunu anlamak bu kadar zor olmamasi lazim
                            Trabzonspor sadece Trabzon'dan ibaret değildir. Yurt sınırlarını bile çok önceden aşmıştır. Ayrıca Atatürk ve vatan toprağını yücelten bir marşın söylenmesi niye bu kadar dokunuyor anlamlandiramiyorum.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son olarak hükümetin neredeyse tükürdügünü yalayacak kivama gelmis tg ve gg ile Vira'nin birlesmesi taraftari degilim. Ki böyle birsey asla olamaz.
                              İnsanları kutuplaştırmayı ne kadar çok seviyosunuz. Şimdi de taraftarları siyasi görüşlerine göre mi ayıralım ? Bu mu mantığınız ?
                              Bu kadar basit bir kafa olabilir mi ? Senin görüşünü savunan senden diğeri senden değil bu mu mantığınız ?
                              Birincisi siyaseti trübüne sokmak yanlış. Eğer sokuluyorsada herkesin görüşüne saygı duyacaksınız. Stad açılışında bende orda olabilseydim İzmir marşına eşlik ederdim. Kimsenin siyasi görüşü olarak bakmadan anlamına bakarak söylerdim hemde.
                              Ama gel gelelim bu zamanlaması manidar bir şekilde söylendiyse ve siyaset varsa işin içinde ozamanda saygı duyarım. Herkesin siyasi görüşü olabilir. Burda bi tarafın görüşünü benimseyip diğerlerini ondan ayrı tutuyorsan futbolu tamamen bırakıp siyasete yönel. Çünkü senin gibiler insanları kutuplaştırıyor. Vira'nın görüşü bana ters ya da bana göre diye bakmam çünkü biz ortak bir payda için bir aradayız ve bu siyaset değil TRABZONSPOR. Kimseye hep bir ağızdan hükümet çok yaşa ya da hüküm.et istifa dedirtmek için taraftar grupları tek ses olsun demiyoruz.
                              BİRİNİN BORDO'SUNA MAVİ DEMEK İÇİN AYNI SİYASİ GÖRÜŞÜ PAYLAŞMA ZORUNLULUĞU YOKTUR !
                              http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• Stad açılışında yapılanlar dert olmamış İzmir marşı dert olmuş dert de değil siyaset olmuş. Ne güzel bence bir Tribün Ya Allah Bismillah diye bağırmış diğeri İzmir marşı okumuş diğeri kemençe çalsın. Orasi bir eglence yeri insanlar oraya eglenmeye gidiyor. Küfür edeceklerine eglenmek icin bu gibi seyleri yapabilirler.

Ayrica yukardaki arkadaş noktayı koymuş ondan sonra benimkiler gereksiz olmuş
                                En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 31.01.2017, 05:11.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X