Hocam simdi mevcut referandum öncesinde hükümetin zaten Kuvayi Milliye düsmanligi tavan yapmis durumda. Atatürk Ilke ve Inkilaplari'nin müfredattan azaltima calismalari gibi, 10 yil Marsi'nin elestirilmesi gibi. Ki Izmir Marsi, Istiklal Marsi'ndan sonraki en anlamli marstir bence. Dogal olarak Vira'da bu yapilanlarin karsisinda oldugunu dolayli yoldan belirtmek icin Izmir Marsi'ni okudu. Tipki bugun bjk taraftarinin Laiklik slogani attigi gibi. Bu yuzden kurulus degerlerini savunmak asla siyaset olmadigi gibi aksine siyaset üstüdür. Hükümet istedigi kadar karalamaya, silmeye calisin. Bu ülkenin temelli Atatürk ve Ilkeleri'dir.
Son olarak hükümetin neredeyse tükürdügünü yalayacak kivama gelmis tg ve gg ile Vira'nin birlesmesi taraftari degilim. Ki böyle birsey asla olamaz.
Şu stadyumu hor kullanan insanları bir şekilde bilinçlendirmeliyiz. Aylardır gözbebeğimiz oldu kendi evimiz gibi yapılmasını bekledik zoruma gidiyor insanların bu kadar düşüncesiz olması.
Kampanya başlatalım abi koltuklar oturmak içindir.
Şu stadyumu hor kullanan insanları bir şekilde bilinçlendirmeliyiz. Aylardır gözbebeğimiz oldu kendi evimiz gibi yapılmasını bekledik zoruma gidiyor insanların bu kadar düşüncesiz olması.
Kampanya başlatalım abi koltuklar oturmak içindir.
Ne desek boş
Böyle taraftar gelecekse gelmesin yeni stadımıza benim içim acıyor bu görüntüleri görünce
Stada gelen adam oturmasın diyoruz eyvallah burada sıkıntı yok. Ama neden beton zeminde ayakta durmak yerine koltukların üstüne çıkılıyor? Arkasındaki insanların görüş açısını da engelliyor. Gerçekten anlamsız berbat bir alışkanlık bu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim Izmir le ne alakamiz var? Eger bu mars Trabzon ile baslasaydi anlardim.
Mesala "sehitler ölmez, vatan bölünmez" her mac tezahürat yapilmasini da dogru bulmuyorum. Sehitlerimize saygim sonsuz. Ve mactan kisa bir dönem önce büyük bir olay oldugun da anlarim, ama her macta bunu yapmayi dogru bulmuyorum. Sahsi görüsüm. Aynisi bu mars icin de gecerli.
Milli mac olur anlarim, ama macla ve TS yle alakasiz marsilarin kullanmanin manasi bulmak zor...
Yorum