Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Viranin izmir marşini söylemesi en güzel hareketti
    Ben tam tersini düşünüyorum. Nasıl ki TG'nin siyasi hareketlerini eleştiriyorsak bunu da eleştirmeliyiz bence.

Stadyumlar siyaset yeri olmamalıdır. Ki zaten herkes Vira'nın çizgisini biliyor. Bence gerek yoktu.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Arkadaşlar biliyorum birçok taraftar oturup maç izlemek istiyor bunuda ailecek gelicekler var yaşlılar var diyerek gayette mantıklı nedenler buluyorlar fakat bence bu iş ruh işidir hiç bir taraftar oturup takımı ateşleyemez aynı zamanda kimseyide zorla ayağa dikemezsiniz ama dün Vira tribünde yanımda bir abimle geçen sohbetimizde (büyük ihtimalle il dışından gelmişti) bana kim bunlar dedi(Vira yı kastederek) bende daha önce kale arkasındaydık yeni statta maratona geçtik maratonu ateşlemek için dedim abinin bana yanıtı şuydu:"Vallaha çok iyi akıl etmişler yıllar üstüne maratonda keyifle destek vererek maç izledim,yorulduk sesimiz kısıldı ama bu oyuna bu stada değer" dedi o yüzden bence bu iş ruh işidir.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben tam tersini düşünüyorum. Nasıl ki TG'nin siyasi hareketlerini eleştiriyorsak bunu da eleştirmeliyiz bence.

Stadyumlar siyaset yeri olmamalıdır. Ki zaten herkes Vira'nın çizgisini biliyor. Bence gerek yoktu.
        İzmir Marşı'nın siyasetle alakası ne ?

Yorum

İzmir Marşı'nın siyasetle alakası ne ?
          İzmir Marşı'nın futbolla alakası ne? Çok hoşlarına gittiği için söylemediler herhalde.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Her akyazi macinda yapilmasi gereken, güzel bir mac öyküsü olmus. Gercekten böyle kaliteli seyleri destkelemek icin her yerde paylasmamiz lazim.
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...halbuki takıma en büyük desteğin pozisyona göre tepki vermek ve stadı doldurmak olduğunu bilmiyoruz...
              Alıntı yaptığım kısım paylaşmaya değer bence de. Çok haklısın.
              Anne Sütü Gibi Güzel,
              Anne Gibi Temiz,
              TÜRKÇEMIZ.

Yorum

• İzmir Marşı veya Türk İzmir Marşı, Türk ordusunun Kurtuluş Savaşı sırasında İzmir'e girişini konu alan bir marştır. Güzel abim düşmanın denize dökülüp vatanın kurtarılması üzerine yazılan bir marş ne zaman siyasi oldu gözünüzü seviyim yapmayın biz böyle gururlu tarihimizi iteledikçe düşmanlara gün doğar.

Yorum

• Bu mantıkla yola çıkarda insanlar İstiklal marşının futbolla alakası ne derler, şehitler ölmezin futbolla alakası yok derler nolur yapmayın.

Yorum

• Vira'nın birçok güzel bestesi,güftesi kimsesiz kalıyor,üzülüyorum.Vira,kendine göre birşeyler yapmaya çalışıyor,didiniyor.Fakat çok ilginç hiç ilgi gösteren yok.İzmir Marşı'nı;sürse bu çileyi;taraftarın yanındayı söylüyor.Eşlik eden yok.Maalesef bizim taraftarımız yapılan çalışmalara da sahip çıkmıyor.

Gurbetçi Gençler bayatlamış bazı tezahüratları yapmasa daha iyi olur diyorum.Ama onları da anlıyorum.GG'de kendine göre bir çalışma yapıyor.Fakat onlara da eşlik eden yok.Adamlar da ne yapsın,tüm stadı hareketlendirmek için 30 yıllık tezahüratları yapıyor/yapmak zorunda bırakılıyorlar.

Bizim Türk insanı herşeyi eleştirir,ama gel şu işin ucundan tut dersin.Tutan olmaz.
                    En son Bilall61 tarafından düzenlendi; 31.01.2017, 05:45.

Yorum

Viranin izmir marşini söylemesi en güzel hareketti
                      Samsun'da yaşıyorum. Öyle gaza geldim ki girip o tribünden kombine alacaktım ama kalmamış. O derece hoşuma gitti görüntü. Dünden beri bi maç özetini izliyorum bi o virayı

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Siyaset ile ne ilgisi var

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Siyaset ile ne ilgisi var
                          Üstte yazdım. Çok sevdikleri için söylemediler di mi o marşı? Öyle olsa bundan önceki maçlarda da söylerdiler.

Kaldı ki bir futbol maçında İzmir Marşı söylemenin futbolla ilgili bir amacı olduğunu sanmıyorum.

Nasıl TG "Ya Allah, Bismillah...." veya "Rabia" tezahüratı yaparken eleştirdiysem bunu da eleştiriyorum.

Başka da bir amacım yok.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Medical Park Arena | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İzmir Marşı'nın futbolla alakası ne? Çok hoşlarına gittiği için söylemediler herhalde.
                            Şehitler ölmez vatan bölünmez, vatan sana canım feda, ne mutlu Türküm diyene gibi tezahüratlarda da "bunlar olmamalı futbolla alakası yok" dediniz mi ?

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İzmir Marşı veya Türk İzmir Marşı, Türk ordusunun Kurtuluş Savaşı sırasında İzmir'e girişini konu alan bir marştır. Güzel abim düşmanın denize dökülüp vatanın kurtarılması üzerine yazılan bir marş ne zaman siyasi oldu gözünüzü seviyim yapmayın biz böyle gururlu tarihimizi iteledikçe düşmanlara gün doğar.
                              işte böyle böyle kutuplaşmayı, nefreti, ötekileşmeyi insanların kanlarına işliyorlar ayrışmanın dibine vurduk nerdeyse ortak milli değerlerimiz kalmamış bu çok tehlikeli, aşırı tehlikeli.

izmir marşı siyasi değildir geneldir, bütünleştiricidir ama artık insanların anladığı farklı algılar var böyle düşüyoruz işte.

sosyal medyada taraftar grupları tek ses oldular bunu stada yansıtırsak hele ki hani olmaz ya hep istediğim birleşme olursa tek tribünde o zaman muazzam olur... olmaz ya işte neyse en azından ortak tezahurat olsa oda iyidir.

avni aker'de ki en son maçımda kale arkasındaydım deniz tarafı bi taraf tezahurat yapıyor öteki grup davul çalıyor diğeri ıslıklıyor öteki laylaylom böyle abuk subuk bişeydi orası bu olmayacak artık sadece buna bile çok şükür.
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şehitler ölmez vatan bölünmez, vatan sana canım feda, ne mutlu Türküm diyene gibi tezahüratlarda da "bunlar olmamalı futbolla alakası yok" dediniz mi ?
                                Evet. Emin olabilirsiniz ki dedim.
                                En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 18:23.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X