Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada koltukların hepsi pisti..
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Trabzonspor -Gaziantepspor maçına 22 bin seyirci gelmiş.
      4400 Trabzon,
      4180 istanbul
      2200 Giresun
      1540 Ordu
      1320 Samsun
      1100 Rize
      1100 Ankara
      880 Bursa
      660 İzmir
      660 Izmit
      660 Sakarya
      220 Mardin
      110 Almanya
      3080 Diğer"
      abi gözünüzü seveyim şöyle trol haberlere inanıp burada paylaşmayın. adamların nereden geldiklerini nasıl anlamışlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu arada koltukların hepsi pisti..
        Oturmasın diyedir millet
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu doğru mu, kaynak atabilecek var mı ?
          Pasoligin verdiği değermiş.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Cidden şu Arena'yı kaldırabilirler.Özenti işleri sevmiyorum.

Yorum

• Mümkünatı yok o kalabalığın sadece 22bin kişi olmasının.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi gözünüzü seveyim şöyle trol haberlere inanıp burada paylaşmayın. adamların nereden geldiklerini nasıl anlamışlar?

Pasoligin verdiği yüzdelermiş. Alenen birisi değil arkadaşım bunu paylaşan. Yalan söyleyecek adam değil. Ona güvenerketen verdim biraz da, bilgi amaçlı
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• k.arkaları yakinlastirilirsa ust kattan mac izlenmez...yani anlayacaginiz ömür boyu öyle kalacak..tv den uzak görünüyor. fakat stadta çok yakin
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Koskoca Trabzon dan 4000 kişi gitmiş maça yani

Yorum

• Batı tribününde lüks kesim diyebileceğimiz kesime çok çok fazla yer ayrılmış(Mavi kumaş koltuklar).. Sağ ve soldan 1'er blok daha kaydırılsa iyi olurmuş üst kat zaten çok küçük. O bölüm hemen hemen her maç boş kalacaktır..

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen I blokta sıkıntı var sıralamayı ters yapmışlar satışta
                        Bende I bloktaydım, bir terslik olduğunun hiç farkında değildim.
                        Ama aklıma not düştüm bi daha ki, sefere koltuk no düşük rakam olsun diye. Yine karışacak muhtemelen

Yorum

• Ben çok beğendim stadı,fotoğraflarla pek alakası yok kesinlikle.Gerçekte daha heybetli ve dik duruyor fotoğraflardan.Ayrıca ben de 22bin sayısına inanmıyorum batı tribününün yarısı boştu,güney kale arkası ve eski tabirle maraton dediğimiz doğu tribününün %85lik kısmı,kuzey kale arkasının da %60-65lik kısmı doluydu kabaca.Bazı taraftarların da arkadaşlarıyla beraber olmak adına sıkışarak biletlerinin olduğu yerden daha ortalara kaymış olduğunu da söyşemek gerekir,belki de boşlukların bir kısmı bu ortalara kaymadan dolayıdır..

Saha uzaklığı konusu benim için gayet idealdi.Belki kale arkaları bir sıra daha yaklaşabilir.

Doğu üst blokta izledim maçı,cam gibi güzel bir görüş açısı vardı.Koltuklar da gayet büyük ve rahattı,öndeki koltuk arası mesafe de gayet iyi sıkış tıkış olmamış.

Stada giriş çıkışlar da gayet geniş ve ferah,stada gelmemizle koltuğa yerleşmemiz arasında 1-2 dakika var.

Ancak ısıtma,ulaşım ve çevre düzenlemesi konusunda hiç bir adım atılmamış.İvedilikle bu sorunların çözülmesi lazım.İstanbul'daki metrobüs sistemi gibi sadece belediye otobüslerinin kullanabildiği,meydan ve akyazı arasında çalışan bir hat oluşturmak kısa süre için iyi bir çözüm olabilir.

Son olarak stadın altındaki alanların hayata geçmesiyle oranın cazibesini arttırıp bir yaşam alanı oluşturmak çok önemli.Müthiş bir cevher var elimizde,değerlendirmek gerek.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koskoca Trabzon dan 4000 kişi gitmiş maça yani
                            aynen bu sayıya bakarsak vakfıkebirliler, çılgınlar, vira, trabzonlu gençler, uni ts marstan gelmiş maça herhalde. sadece bu gruplardaki trabzondan gelen taraftarı toplasan bile 4 bini geçer.

-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                            https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pasoligin verdiği değermiş.
                              Teşekkür ederim.
                              Hem sevindim, hem üzüldüm, hem de şaşırdım

Yorum

• Hicmi mac aninda cekilmis video falan yok. Gozunuzu seviyim mezarami getireceksiniz o kadar kaydi, yayinlayin bizde izleyelim uzaklardan.
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X