Alanya maçına 20 gün var. O zamana kadar başta otopark sorunu olmak üzere diğer sorunları halletmeleri gerekir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Muhteşem güzellikte bir stad ve güzel bir maçla çok güzel bir açılış yaptı ancak seyirci sayısı azdı stadın neredeyse yarısı boştu ama orada olanlarda takımı çok iyi desteklediler takım iyiye gittikçe seyirci sayısının artacağını düşünüyorum.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
olağanüstü güzel
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStatın taraftara ait koltuk kapasitesi 38bin. 2500 koltukta misafir tribün.onuda düşmek gerek. loca koltukları ile birlikte 41 bin.
yani artik kimisi iddialari düzeltmeden vaz geciyorum, atin bi kaynak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Trabzonspor maçına gitmek Trabzon insanı için eğlenceli bir hafta sonu etkinliği olması lazım. 2 haftada bir maç oluyor zaten insanları zorlayacak bir yanı yok. Yönetimin ayrı bir çalışma yapması lazım taraftarı tribüne çekmek, hatta bunu bir alışkanlık haline getirmek için...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolağanüstü güzel
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatıra bileti var elimde fazladan 3 adet.
İsteyen arkadaşlara gönderebilirim.
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacı giden arkadaslar localardaki durum nasıldı.ne kadarı doluyduHamiş
Yorum
-
Okay top geçirmedi. Kaç top kesti sayamadim. Burdan form yöneticilerine sesleniyorum ulasabildikleri klup yöneticilerine ulassinlar okayin 1 senesi kalmış bu adamı kaparlar aynı sorunları yasamayalim lütfen bu ricamdir. Selçuk ta ve Ekicidede hatırlayın yöneticiler sene başlarında ne dediler yok takımı şehri çok seviyorlar falan filan sonra selçuk bedava gitti Ekici kadro dışı o da sene sonu bedava gidecek.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer hala sahibini bulmadıysa bir tanesini alabilir miyim?Hamiş
Yorum
-
maca giden arkadaslar mutlaka daha iyi degerlendirebilir
..aslinda saha trübünleri sahaya 2 metre yakinlastirabilinir gibi duruyor..maca giden bazi arkadaslarda bu sekilde olabilecegini söylesede macta olanlarin diger renktaslarin düsünceleri ne yönde merak ediyorum..yönetimin bu konuda aktif olacagini sanmiyorum gerci..bu yönde hic demecleri oldu mu? baskanin demeci vs..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
maçtaydım bir kaç izlenim aktarayım...stadyum genel olarak çok rahat ve ferah, giriş çıkışlar çok güzel, avni akerdeki sıkışmalar,itiş kakışlardan kurtulduk...bu bile milleti stada çekmeye yeter...ambiyans güzel,tam dolu olursa çok daha güzel olacak...ama ulaşım işi sıkıntı araç park sıkıntısı var hadi onu geçtim,toplu taşıma için iç yol açık olmalı,millet epey bir yol yürümek zorunda kalıyor...ve gelelim en saçma konuya, birkaç kişi daha değinmiş buna... bir amatörlük var burada: kombinemizi aldığımız koltuk, bambaşka bir yer!!! yahu güya erken aldık orta saha çizgisine yakın olalım diye,bloğun en uzak koltuğuna oturmak zorunda kaldık!!! yerimize de riayet edelim diye oturduk mecburen, böyle bir amatörlük veya hata olmamalı...
Yorum
-
seyirci kapasitesi 35956
misafir tribün 2028
localar 1220 (10 kişilik 122 loca)
toplam kapasite 39184 (basın ve engelli tribünü ile 40000 bini bulabilir)
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
Yorum