Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çocuklarımıza bırakacağımız bir Trabzonspor kalmayacak 3-5 seneye

başakşehirden 2 tane farkımız kaldı.

birincisi renklerimiz

ikincisi lig tablosunda bizden 17 puan önde olmaları

gerçek taraftar sayımız bile aynıymış meğerse.
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar staddan erken çıkmaları soğukla alakalı imiş, 1 derece ve ısıtma yokmuş tirübinlerde, adam diyor ki iki çocuğumla birlikte stadı görmeye gittik dondular, ne yapsaydım hasta mı etseydim onları, adam haklı, bu da stadı yapanların suçu ısıtmasını yapmadan niye açarsın? hakkına girdiğim dün gece stadda olan samimi TS taraftarından özür dileirm
      Aynen öyle çok soğuktu ben bile maç başladı hemen staddan ayrılmak zorunda kaldım
      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

Arkadaşlar staddan erken çıkmaları soğukla alakalı imiş, 1 derece ve ısıtma yokmuş tirübinlerde, adam diyor ki iki çocuğumla birlikte stadı görmeye gittik dondular, ne yapsaydım hasta mı etseydim onları, adam haklı, bu da stadı yapanların suçu ısıtmasını yapmadan niye açarsın? hakkına girdiğim dün gece stadda olan samimi TS taraftarından özür dileirm
        ısıtmaları siyasiler gittikten sonra kapatmadılar heralde hava hep soğuktu erken çıksalarmış neden siyasilerin çıkmasını beklemişler
        En son legorakiss tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 13:30.

Yorum

• Trabzon’daki Akyazı Spor Kompleksi’ne adının verilmesinin hatırlatılması üzerine Güneş, "Benim dışımda gelişiyor. Orada doğdum, büyüdüm. Beklentim yok. Verilmeseydi memnun olurdum, verildiyse rahatsızlık hissetmem. Buna itirazı olan biri varsa onun isminin verilmesine daha memnun olurum."

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon’daki Akyazı Spor Kompleksi’ne adının verilmesinin hatırlatılması üzerine Güneş, "Benim dışımda gelişiyor. Orada doğdum, büyüdüm. Beklentim yok. Verilmeseydi memnun olurdum, verildiyse rahatsızlık hissetmem. Buna itirazı olan biri varsa onun isminin verilmesine daha memnun olurum."
            Eğer bu açıklama doğru ise. Rezilliğin son noktası.
            ''Verilmeseydi memnun olurdum, verildiyse rahatsızlık hissetmem''
            Bu cümle varya savaş çıkartır.
            TRABZONSPOR

Yorum

• Ne demek hava soğuktu da gittiler?

Cz4cS4CXUAALFGQ.jpg

Bu fotoğraf cumartesi günü çekildi. Takım bilmem kaçıncı ve burası deplasman tribünü. Yer; İstanbul'un en ücra köşelerinden biri, hava da -3 derece. Üstüne üstlük, stadın etrafı açıklık arazi! Hepsini geçtim, kendi taraftarına ısıtma sistemini açan İBFK yönetimi, deplasman tribünündeki ısıtma sistemini aktif etmedi.

Biz niye golü yiyince çıkıp gitmedik stattan? Sabahın 10'unda düştük yola, eve 8'de zor döndük... Bırakın bu bahane arama işlerini.

Seven de belli sevmeyen de...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ısıtmaları siyasiler gittikten sonra kapatmadılar heralde hava hep soğuktu erken çıksalarmış neden siyasilerin çıkmasını beklemişler
                mükemmel yorum bravo ben bunu neden düşünemedim tüh,
                Cumhurbaşkanı açılışı yapmadan staddan çıkacaklar, çok mantıklı evet.
                Hani stad açılışına gitmişler ya açılmadan geri dönecekler,

Eleştirecekseniz aha sahibi burda altında yazılanlara da bakın

stada gidip ordan her erken çıkanı hükümet yalakası olarak yaftalamak en iyi tabirle şerefsizliktir. Erken çıktı diye eleştirin ama yaftalamayın, ben gitmedim ben de eleştirdim ama o anı o soğuğu yaşan bilir. 1 dereceden bahsediyorlar, ısıtmayı açmayan zihniyete sorcan bu durumu.
                Bir de stad doluyken soğuk o kadar hissedilmez ama boşalmaya başladı mı devam edersin.
                Bir de program şehit verdiğimiz için belli bir plana göre devam etmedi.
                Ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli değildi yani bu da etkili oldu bunda.
                Yine de maçın bitmesini bekleyip çıksalardı daha güzel olurdu herseye rağmen
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

mükemmel yorum bravo ben bunu neden düşünemedim tüh,
                  Cumhurbaşkanı açılışı yapmadan staddan çıkacaklar, çok mantıklı evet.
                  Hani stad açılışına gitmişler ya açılmadan geri dönecekler,

Eleştirecekseniz aha sahibi burda altında yazılanlara da bakın

stada gidip ordan her erken çıkanı hükümet yalakası olarak yaftalamak en iyi tabirle şerefsizliktir. Erken çıktı diye eleştirin ama yaftalamayın, ben gitmedim ben de eleştirdim ama o anı o soğuğu yaşan bilir. 1 dereceden bahsediyorlar, ısıtmayı açmayan zihniyete sorcan bu durumu.
                  Bir de stad doluyken soğuk o kadar hissedilmez ama boşalmaya başladı mı devam edersin.
                  Bir de program şehit verdiğimiz için belli bir plana göre devam etmedi.
                  Ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli değildi yani bu da etkili oldu bunda.
                  Yine de maçın bitmesini bekleyip çıksalardı daha güzel olurdu herseye rağmen

çıkanların aynı anda çıkması tesadüfi veya soğuk vs nedenler olamaz.

şerefin ne olduğunu sizden öğrenecek değiliz.

benim partim Trabzonspordur geri kalan partilerin de Allah belasını versin.

Yorum

• madem şenol güneş ismini beğenmedik stada gitmeyelim, Senolu da ,ve diğerlerinide kovan bizlerdik ,ne olursa olsun adam Dünya 3.cisi yapmış mı yapmış, Trabzonsporun bütün şampiyonluklarında varmı var,ee daha ne olsun , Fatih Terim mi olsaydı,
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bayrak, Atatürk, Tayyip, Arap, Binali.. Sıralama böyleydi sanırım..

Bizim başbakan ne kadar sıradan bir figür oldu böyle..

Ya da orta da Tayyip, sağıma bayrak ve Atatürk ü soluma da arap ve Binali yi mi aldım dedi..

Kafam da deli sorular

Neyse ben de nelere takılıyorum di mi..

610806
                      ya başkanlık ya kaos ...

aaa pardon konu dışı oldu

şuanda bu ülkede başbakanın gerçekliği 23 nisanda cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan çocukdan az

dönelim geceye ne bekliyordunuz ki dün geceden (genel bir soru )

otobüslerle taşınacak binlerce kişi ..

hüloooooouugggghh diye bağıracaklardı bağırdılar...

kurunun yanında yaşda yanar ...

sonra çoban ağırdan çıkınca onlarda peşinden koştular evlerine...

valla kurunun yanında gidiyorsunuz üşüyen arkadaşlar lafım size değil ...

şenol güneşi gördük garip yüz ifadeleri ile

okadar şaşırdıki adı okunmasına rağmen yalandan giy sarı formyaı çık sahaya demi oada olmadı ...

burak gelmiş güzeldi. gelmişken kata kulliye getirip sözleşme imzalatsak olurdu bence ...

fatih tekke ve yattara sene sonuna kadar kadroya alınsın ... ünal bile oynar bak demedi demeyin ...

haa dün gece beklendiği gibiydi ama o katarlı adama üzüldüm lan iki kelam da ona ettirselerdi ...

belki oda stadın ismini kuzeninin adı olsun ister oda bir isim zikrederdi ...

isim konsun da kızgınım şg olmasına ama cumhurbaşkanının koymasına zerre kızmadım ...

adam ülkede başkanlık sistemi olsun istedi diye anayasa değişiyoruz ..

çıkmış neden ismi o koyuyor diyorsunuz ...

günaydın.

dua edelim trabzonsporla ilgili birinin adını söyledi dili sürçüp başka biri dese daha beterdi ..

düşün şenol diyeceğine sümmeyye dedi ...

hoppaaaa oldumu sana sümeyye erdoğan stadı ...

bunada şükür buna minnet ...

başkana kızmayın ...

bu adamın iktidarın adamı olduğunu biliyorduk zaten ...

yani en azından saklamadı adam hep böyleydi ...

hoş olmasa ne olurdu ...

bu ülkede dün akşamki açılışa dur diyebilecek adam varmı kaldımı ..

neyse ... revo gibi yazdım ... güzel oldu ... belki beni kendine çırak eder ...

saygılarımla.
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        madem şenol güneş ismini beğenmedik stada gitmeyelim, Senolu da ,ve diğerlerinide kovan bizlerdik ,ne olursa olsun adam Dünya 3.cisi yapmış mı yapmış, Trabzonsporun bütün şampiyonluklarında varmı var,ee daha ne olsun , Fatih Terim mi olsaydı,
                        Mantık harika.

Yorum

• Şenol Güneş'ten bahsedecekseniz Dünya üçüncülüğü, Efsane futbolcumuz olmasının yanında ŞAMPİYON TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ diye bahsedecektiniz.

Fenerbahçe maçı öncesi öfke ve kin birikimi var yine. Bu kez hedef Fenerbahçe camiası değil Hor gören herkese karşı.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Gazeteciler Beşiktaş'ın Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra bu soruyu Güneş'e sordu..Güneş'in morali hem mağlubiyetten ,hemde aynı gün Sadri Şener'in Şenol Güneş'i eleştiren sözlerinden dolayı bozuktu.itirazı olan varsa onun ismi verilsin demesi Şener'i işaret ediyordu.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Amacın nedir tam olarak nedir çözemedim. Atatürk muasır medeniyetten saymadığı ülke yöneticileriyle hiç bir araya gelmemiş mi, ülkeye davet etmemiş mi? Kusura bakma ama işin gücün provokatörlük.

Bak ya sen şu işe, bizim resmine bile tahammül edemediğimiz adamlarla Atatürk aynı masaya oturmuş.
                              Amacim.ne biliyormuSun tam olarak amacım Muasır medeniyetler seviyesinden kastım, Devletin Bayraginin, Kurucusunun, Aktüel Cumhurbaşkanı ve Başbakanının yanında Katar Emirinin resminin Stad açılışında ne işi var, Atatürk öldügünde sağa sola yalakalık yapmadan kit imkanlarıyla kendi ayakları üzerinde durabilen onurlu serefli bir ülke bıraktı, peki bizi yönetenler ne yaptı para veriyor veya verecek diye yalakalık olsun diye bir tane bedevinin resmini ülkenin en üst düzey devlet Erkaninin yanına astılar, bunu da Atatürkün Dışişleri bazında görüştüğü bir Arap devlet başkanı resmi ile bir tutuyorsun.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Amacim.ne biliyormuSun tam olarak amacım Muasır medeniyetler seviyesinden kastım, Devletin Bayraginin, Kurucusunun, Aktüel Cumhurbaşkanı ve Başbakanının yanında Katar Emirinin resminin Stad açılışında ne işi var, Atatürk öldügünde sağa sola yalakalık yapmadan kit imkanlarıyla kendi ayakları üzerinde durabilen onurlu serefli bir ülke bıraktı, peki bizi yönetenler ne yaptı para veriyor veya verecek diye yalakalık olsun diye bir tane bedevinin resmini ülkenin en üst düzey devlet Erkaninin yanına astılar, bunu da Atatürkün Dışişleri bazında görüştüğü bir Arap devlet başkanı resmi ile bir tutuyorsun.
                                Arkadaş bedevi dediğin adam da bir devlet erkanı, o da bir ülkeyi temsil ediyor, o da bir devlet başkanı. Sokaktan bulup getirdikleri bir adam değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X