Burası siyaset ayağına ülkenin Cumhurbaşkanına veya ona oy verenlere hakaret edilecek bir yerde değil,senin aklının veya kelimelerinin keyfide değil.
Akp borazanlığı yapana karşı çıkarsın,ülkeye hizmet eden,insanları için daha güzel şartlar peşinde koşanlara bir şey diyemezsin.Oturduğun yerden ülke kurtarma,git partini kur,projelerini açıkla,sana oy verelim.
Bu hizmetleri yaptığında senin resmini açmayız,sen de kızmazsın.
Terörün istediği ona göre hayatımızı planlamamız,ben bu oyuna gelmem.
Bu forumun adminleri yokmu? Burda siyaset iceren paylasimlar okumak zorundamiyim? Siyasetini herkes kendine yapsin. Akp mhp chp ye bakmam ben Trabzona bir stad kazandirildimi? Ona bakarim o yüzden bos bos konusmayi birakin artik, böyle bir stadi daha dogrusu spor kompleksini kazandirmak kolay degil! Ayrica burda sürekli büyük konusanlara sesleniyorum haydi hodri meydan siz daha iyisini yapinda ben sizi ayakta alkislayayim!
Bu zamana kadar yüzlerce açılış gördüm hiçbirinde devlet erkanından yaşayan ya da ölenin dışında yabancı birisinin pankartını görmedim.
Bu işi normale çekmenin lüzumu olamaz basit bir iş değil yani.
tabiiki normal degil
Trabzonsporun acilisi olaganüstü olacak tabiki
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Burası siyaset ayağına ülkenin Cumhurbaşkanına veya ona oy verenlere hakaret edilecek bir yerde değil,senin aklının veya kelimelerinin keyfide değil.
Akp borazanlığı yapana karşı çıkarsın,ülkeye hizmet eden,insanları için daha güzel şartlar peşinde koşanlara bir şey diyemezsin.Oturduğun yerden ülke kurtarma,git partini kur,projelerini açıkla,sana oy verelim.
Benim kütür kütür kazandığım kupamı çalanı tanımıyorum arkadaş bana kelime oyunu yapma
Akp Trabzon'da sürekli estiriyor.Ama stad açılışı için niye okullardan öğrenciler toplanıyor ? + İlçelerden otobüsler kalkıyor falan Normalde kefenciler yeterdi o stada
Ulkeye hizmet etmesi gereken adam bi haftada iki tane bomba patlayan ulkede stad acilisina katilmaz. Hizmete bak hizmete.
Su son yazdigin cumleyi de yicek misin cumhuriyet bayramini 10 kasimi 23 nisani iptal ettiklerinde? Hayatini ozaman terore gore planlamazlar dimi?
Sizin oyuna geldiginiz de yok size ne denirse o sunuz. Tek dilegim su yonetim degisince ben zaten oy vermedim demeyin tamam mi? Kandirildik da demeyin.
Yillar sonra anlicaksiniz ama donceginizden korkuyorum.
Yorum