stad kulube teslim edilmeden resmi olarak sponsor anlasmasi yapilamaz.GSGM ve stadi yapan firma stadi bitiremedi, dolayisiyla teslim edilemiyor.
zemin ne durumda yok mu yakin cekim fotograflar?
▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
İnşallah maçın tekrarı felan gösterilmez,düşünsenize devre arasına girilmiş hakem ilk yarı net penaltımızı vermemiş adam onu o ekrandan gördü.İlk maçtan kırılır o televizyonlar,çalma bizim insanımızın huyu değildir kimse alıp gitmez ama bardak fırlatma,çakmak fırlatma,sigara söndürme gibi eğlencelerimizin çok güzel deneneceği bir şekilde tasarlama yapılmış.
yönetim çok basit bir şey zannediyor,
bizler gerçek taraftarız,
yeni stad açılmasını dört gözle bekliyoruz,
sömestir tatilinde büyük kızımla Ankara'dan maça geleceğiz,
ama gelirsizlik söz konusu,kimse bir açıklama yapmıyor,
dolayısıyla,program yapmakta inanılmaz derecede kararsız kalıyoruz.
antep maçının yeni stadda oynanacağı açıklanmış olsaydı,
ulaşımla ilgili sorunu ekonomik anlamda halledebilirdik,
sayın yönetim uyuyor,
haber bekliyoruz,bir an önce tff görüşselerde oynanıp oynanmayacağını açıklasalar.
stad kulube teslim edilmeden resmi olarak sponsor anlasmasi yapilamaz.GSGM ve stadi yapan firma stadi bitiremedi, dolayisiyla teslim edilemiyor.
zemin ne durumda yok mu yakin cekim fotograflar?
Yapılır. Vodafone daha inşaat halindeyken bjk anlaşmayı imzalamıştı. Ha diyeceksiniz ki inönü stadı kiralık, ancak Akyazı için ön bir anlaşma ile hak tanınır, sonra nihai anlaşma tamamlanırdı. Sözleşme serbestisi var, "stad devredilmezse bu anlaşma hükümsüz kalır" maddesi koyarsın o iş biter. Dediğiniz husus anca işin bahanesi olur.
Yapılır. Vodafone daha inşaat halindeyken bjk anlaşmayı imzalamıştı. Ha diyeceksiniz ki inönü stadı kiralık, ancak Akyazı için ön bir anlaşma ile hak tanınır, sonra nihai anlaşma tamamlanırdı. Sözleşme serbestisi var, "stad devredilmezse bu anlaşma hükümsüz kalır" maddesi koyarsın o iş biter. Dediğiniz husus anca işin bahanesi olur.
O dediğiniz okadar kolay mı zannediyorsunuz? Galatasaray da stadyum isim hakkını teslim aldıktan sonra verebildi. Teslim almadan anlaşma yapamazsın, sadece bize özel bir durum değil.
O dediğiniz okadar kolay mı zannediyorsunuz? Galatasaray da stadyum isim hakkını teslim aldıktan sonra verebildi. Teslim almadan anlaşma yapamazsın, sadece bize özel bir durum değil.
Ben galatasaraydan örnek verdim, bizden daha derin bir kulüp sonucta onların da elleri bağlıydı sponsor konusunda süreci biliyorum.
Örnek vermek ayrı ama ahkam kesme kardeşim. İlk mesajımda dediğim gibi ön anlaşma da yaparsın, devletten muvafakat yazısı da alırsın, tapuya irtifak da koyarsın... bin tane yolu var. Sponsorluk sözleşmeleri şekil şartına da bağlı değil, kanunda özel bir sınırlama yok. Zaten o kada stadı devlet Çemişgezekspora verecek değil, bizim için yapıyor, hiçbir firma "hele bir devir olsun" demez. Dediğin gibi olsa kulüp 5-6 firmayla görüşme yapmazdı. Zira hiç biriyle anlaşamadı, anlaşsa cümle aleme duyurur, şimdiden reklamını yapardı.
Ha diyeceksin ki buna rağmen Usta bi gece içkiyi fazla kaçırıp tüm devlet ricalini sıradan geçirdi ve stadı bize vermediler. O durumda dahi sponsorun kaybı olmaz
Bu arada Telekom Arena ismi ve sponsorluk anlaşması devir işleminden önce yapıldı. Hatta Erdoğan ıslıklanıp stadı terk ettikten sonra "daha stadın devrini vermedik" gibi tehditte bulunmuştu. Adnan Polat ve yöneticiler Erdoğan'ın yanına gidip yalvardıktan sonra sıkıntı çıkmadı.
En son oflubektas tarafından düzenlendi; 19.01.2017, 15:23.
Yorum