Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhabir Yunus Emre Sel: Başkanım biz isim hakkında da artık anlaşmanın olduğunu duyduk ama siz tüyo verir misiniz bu noktada?

Başkan Muharrem Usta: Eee, ya tüyo veremem şu anda, sürpriz! Her zaman söylüyorum hani, olağanüstü bir aksilik olmazsa ama artık son 48 saatteyiz. Eee zanneddiyorum zannediyorum eeeee stadla birlikte stadın ismi de açıklanmış olacak. Ee kompleksin adı biliyorsunuz Şenol Güneş Kompleksi. Ama henüz daha stadın adı netleşmedi. Adı daha doğrusu konulmadı ama bitti bitiyor, toparlandı gibi. Zannediyorum açılışla birlikte onu da bütün taraftarlarımız duymuş olacak.
    Sadece bir gün önce burada söylediklerin de yalan çıktı Başkan. Uzun vadeli sözlerini tutamadın. Bir gün önce bari bu kadar desteksiz atmasaydın keşke.

Şimdi biz senin hangi dediğini inanalım?
    En son merdeme tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 11:09.

Yorum

• ambiyans nasildi beyler?
      !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        300 bin Euro cebinden verip loca alan ersun, şenol güneşten daha fazla efsanedir...şenol güneşin trabzonspordan almak dışında bir şey verdiğini görmedim.. efsaneymiş. efsaneysen seni Trabzonspor efsane yaptı...
        Bu nokta cooookk önemli ersun loca aldi hatta yanilmiyorsam onur mustafa ve zekide beraber bir loca aldilar.. yani herkes elini tasin altina koyuyor ve kulübe bisey vermek istiyor.. senol günes aldi mi???

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ambiyans nasildi beyler?
          Kulübün düştüğü durumdan memnunsunuz değil mi?

Tek sorun ambiyans?

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha önce de yazdım biz 1 çektiysek şenol hoca 1000 çekti.
            Parasını aldı yazılıyor. Kim parasını almadı bu takımda. Ünal karaman, fatih tekke, yattara, gökdeniz hangisi parasını almadan oynadı.
            Ya da gelen başkanlardan konumunu kullanmayan kim olmadı?

Öyle bir algı yönetimi var ki Trabzonspor dan sadece Şenol güneş para almış gibi konuşuluyor.
            Bir kaç yıl sonra Şenol Güneş le şampiyonluk yarışına girdiğimizde Stadın ismi daha da değerli olacaktır.
            Bedava çalıştırsaydı takımı bu kez de bedava adam bu kadar olur derlerdi bu istemezükçülerin istememe huyları hiç değişmez kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah senden razı olsun abi. Müsadenle bi kaç yerde paylaşmak isterim. Sorun olursa haber ver lütfen.
              Sağol Ahmedim senden de Allah razı olsun,ne sorunu,aksine mutlu olurum.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Heyecanla ekranı açtım biraz izledim ama yok arkadaş, konsantre olamıyorum, bir şeyler eksik veya fazla!!! Benim stadım gibi gelmedi nedense. O heyecanı yaşayamadım bir türlü. Akyazı mı pardon Şenol Güneş stadı mı açılıyor, Vodafone Arena mı açılıyor farkını pek hissedemedim. Kendi stadımız açılırken bile zevk alamıyoruz, huzurlu olamıyoruz. Bir şey konsantremi bozuyordu. İlk kez gördüğüm bir fotoğraf mı yoksa stat isminin doğaçlama konulması mı bilemiyorum, ama bir şeyler eksik veya fazla. Hele gösteri maçı oynanırken satadın tamamen boşalması hepten filmi kopardı bende.
                Şenol Güneş ismine kesinlikle karşı değilim ama şu an başka takımda hocalık yapması ve stat isminin koyuluş şekli pek hoşuma gitmedi. Klasik bir Türkiye açılışı izledik, ülke bu. Başkanın yapacak pek bir şeyi yok bence, biraz fazla üstüne gidiyoruz. Söz söyleme, fikir yürütme gibi bir hakkı yok emin olun. Zaten söz söylemek isteyen hiçbir kulüpte bırakın Başkanlığı yönetici bile olamaz. Bu başkanı desteklerken/seçerken bunu hepimiz biliyorduk. Hekimoğlu da gelse dünkü açılış aynı şekilde gerçekleşecekti. Başkana eleştirilerim bu açılış ile ilgili değil. Söylediği/verdiği sözlerin neredeyse tamamını gerçekleştirememesi, hep karavana atması. Yüksek perdeden girip böyle dibe çakılması üzücü. Dik duran bir başkan istiyorsak siyasetle, iş dünyasıyla falan hiçbir alakası olmayan birini Başkan yapacağız ki o da pek mümkün değil.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• stat daha bitmemiş trafik rezalet beyler. maç günleri hele kışın o stat hayatta dolmaz. ne yapıp ne edip toplu taşıma tarzında araçlar yapılmalı.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dün akşam, özellikle bu başlıkta ve Trabzonspor tarihinde bir milat yaşandı.

O miladı bir gurur tablosu olarak yaşamak vardı bir de dün akşamki gibi...

Biz "dün akşamları" hiç sektirmiyoruz maaşaallah.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ambiyans nasildi beyler?
                      O stad ateşli taraftarla dolacak olursa sezon için 12 puanlık katkısı olacak bir ambiyans var bana kalırsa.
                      Hamiş

Yorum

• Şenol güneşe şike çalınan şampiyonluğu rte ismini verdirerek kapatmak istiyor anlasilan. Siyasi olarak rte birsey demiyorum ama elini futboldan çek. Pinokyo hala ses seda yok burnunun kazanmasını bekliyor galiba
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün bir yarım saat uğrayayım dedim,

Stadyum hazır, çevresi kesinlikle hazır değil. Bağlantı yolları yetersiz. Bunu düne bağlı olarak söylemiyorum. Normal şartlarda da yetersiz. Stadyuma araç girişleri sanki " trafik oluşsun şeklinde yapılmış" gibi.

Beşirli bağlantı yolları resmen katledilmiş.

Bence tribünler sahaya çok uzak. Bu kadar uzaklık beklemiyordum açıkçası.

Stadın ve çatının bence hiç boğuk bir havası yok. Hatta olabildiğince ferah bana göre

Ses sistemi, skorboard ve stadyum giriş çıkışları olumlu taraflar bence.

Atatürk, Cumhurbaşkanı ve hadi başbakan fotoğrafının yanında ne üdüğü belirsiz ve bizim için hiçbir önemi olmayan şeyhin ne işi var aklım almıyor.

Tüm ana yollarda katar şeyhi ve bayrağı bizim için ne anlam ifade ediyor para için bu rezillik yapılır mı bilemedim.

Boğazlarını patlatırcasına RTE tezahuratı yapan grubun, ardından "şehitler ölmez vatan bölünmez " şeklinde bağırırken " KURT " işareti yapmalarını asla unutmayacağım

Trabzon şehri bu stadı doldurabilir ama Trabzonspor taraftarının doldurabileceğini asla düşünmüyorum.
                          Kardes sen anlamassin vatan millet Trabzonspordan daha onemlidir
                          Yersen😉

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stat daha bitmemiş trafik rezalet beyler. maç günleri hele kışın o stat hayatta dolmaz. ne yapıp ne edip toplu taşıma tarzında araçlar yapılmalı.
                            Rezalet demek bile az gelir.
                            Bildiğin Meydan'a kadar yürüdük arkadaşlarla.
                            Hamiş

Yorum

• O değil de burda ne mavralar dönmüştü Svarovski, Samsung, Turkcell, Socar diye. Vestel'e burun kıvıranlar bile olmuştu.

Yorum

• Yalan münafıklık sıfatıdır. Bugünlerde sıklıkla bize söyleniyor mesela...
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X