Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor denilince akla ilk gelen isim Şenol Güneş'tir..1968'de Sebat Gençlik'le başladı bir yıl sonra Trabzonspor'un kalesini aldı tam 19 yıl o kazağı sırtından çıkarmadı..6 şampiyonlukta da kalede o vardı,futbolu bıraktı kısa sürelerle bazı kulüpleri çalıştırdı..Trabzonspor ise şampiyonluğu unutmuştu..Takım uzun yıllar ligde zirveye çıkamayınca onu getirdik başa ve biz 96 yılında yeniden şampiyonluk heyecanı yaşadık..,malum güçlerin devreye girmesiyle kupamız elden gitti ,kupa gidince bütün suç ona yüklendi,,o da istifasını verdi ayrıldı...sonra gitti Milli takımın başına,,milli takımı dünya üçüncüsü yaptı..bütün dünya ona hayran kaldı ..bizim takım ise bir türlü ayağa kalkamıyordu.. yine ona sarıldık 2005 yılında bir kez daha onunla zirveye yapıştık, malum oyunlarla şampiyonluk yine elimizden alındı ..aradan yıllar geçti,kimi getirdiysek başarı sağlanamadı ,gözler yine Şenol'a çevrildi.. Aman Şenol biz ettik sen etme gel takımın başına dendi.,geldi..2011 yılında bir kez daha takımı şampiyon yaptı..sonra o takım yönetimin harika dokunuşları sayesinde dağıtıldı ve hızla zirveden indi..suçlu yine Şenol Güneş oldu..son olarak Elazığ'da maç kaybedince ipi çekildi..ömründe duymadığı hakaret ve küfrü yedi göz yaşları arasında istifasını verdi...bizim yerin dibine soktuğumuz adamı Bursalılar kaptı, küme düşmeye giden Bursa'ya hayat verdi..biz hala küfre devam ettik..ama onun kıymetini bizden başka herkes biliyordu..Biliç'i gönderen Beşiktaş Şenol'a sarıldı ve ilk senesinde Şampiyon oldu..şu anda da zirve de....spor kompleksine ismi verilir veya verilmez o ayrı bir konu ama bütün dünyanın takdir ettiği tüm spor kamuoyunun Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olarak kabul ettiği bir ismin bu kadar değersizleştirilmesi sanırım bize özel bir durum.
    Olay komplekse ya da stada senol gunes isminin verilmesi konusu degil. Konu bu ismi kimin verdigi , daha da onemlisi bu isim belirlenirken kimlerin bu surecte olamadigidir !
    Avni Aker adi degisecekse bu degisim taraftar, camia, yonetimin bilgisi dahilinde ve herkesin katilimi ile olmalidir. Bakkaldan ekmek almiyoruz yilda kac kere stadimiza isim veriyoruz ki ! Cumhurbaskani ve arkadaslari biraraya gelip senin adina dusunup stadina isim veriyorsa sen de siradan bir anadolu takimisin artik.. Sakin kulubu tanitirken statukoya baskaldiran , istanbul saltanatini yikan gibi tabirler kullanmayin artik cunku eski trabzonspor bunu hakediyordu ama dunku trabzonspor ve yeni trabzonspor bunu hic hak etmiyor !
    İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bak bak şenol güneş beyefendiye bak.Allahın istemem yancebime koyuncusu seni.Yahu adamın hem ismi verilecek hemde suratında karı gibi trip hiç eksik olmayacak ya bu ne rezillik bu ne kepazelik.Benim için Muharrem usta yönetimi bitmiştir yazıklar olsun size be,ha Başakşehir Fatih terim stadı ha şenol güneş Akyazı stadyumu.Bu gece Trabzonsporun sünnet olduğu gecedir.

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• edit:
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor denilince akla ilk gelen isim Şenol Güneş'tir..1968'de Sebat Gençlik'le başladı bir yıl sonra Trabzonspor'un kalesini aldı tam 19 yıl o kazağı sırtından çıkarmadı..6 şampiyonlukta da kalede o vardı,futbolu bıraktı kısa sürelerle bazı kulüpleri çalıştırdı..Trabzonspor ise şampiyonluğu unutmuştu..Takım uzun yıllar ligde zirveye çıkamayınca onu getirdik başa ve biz 96 yılında yeniden şampiyonluk heyecanı yaşadık..,malum güçlerin devreye girmesiyle kupamız elden gitti ,kupa gidince bütün suç ona yüklendi,,o da istifasını verdi ayrıldı...sonra gitti Milli takımın başına,,milli takımı dünya üçüncüsü yaptı..bütün dünya ona hayran kaldı ..bizim takım ise bir türlü ayağa kalkamıyordu.. yine ona sarıldık 2005 yılında bir kez daha onunla zirveye yapıştık, malum oyunlarla şampiyonluk yine elimizden alındı ..aradan yıllar geçti,kimi getirdiysek başarı sağlanamadı ,gözler yine Şenol'a çevrildi.. Aman Şenol biz ettik sen etme gel takımın başına dendi.,geldi..2011 yılında bir kez daha takımı şampiyon yaptı..sonra o takım yönetimin harika dokunuşları sayesinde dağıtıldı ve hızla zirveden indi..suçlu yine Şenol Güneş oldu..son olarak Elazığ'da maç kaybedince ipi çekildi..ömründe duymadığı hakaret ve küfrü yedi göz yaşları arasında istifasını verdi...bizim yerin dibine soktuğumuz adamı Bursalılar kaptı, küme düşmeye giden Bursa'ya hayat verdi..biz hala küfre devam ettik..ama onun kıymetini bizden başka herkes biliyordu..Biliç'i gönderen Beşiktaş Şenol'a sarıldı ve ilk senesinde Şampiyon oldu..şu anda da zirve de....spor kompleksine ismi verilir veya verilmez o ayrı bir konu ama bütün dünyanın takdir ettiği tüm spor kamuoyunun Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olarak kabul ettiği bir ismin bu kadar değersizleştirilmesi sanırım bize özel bir durum.
        Sizin aklınıza gelen ilk isim Şenol Güneş olabilir.....

Benim aklıma gelen ilk isim.....

Hüseyin Avni Aker'dir....

2.isim Şamil Ekincidir....

3.İsim Ahmet Suat Özyazıcıdır....

4.İsim Dozer Cemil'dir...

5.İsim Hayri Gürdür....

6.İsim Ali Osman Ulusoydur....

böyle devam eder gider....... Yukarıda bahsettiğiniz Şenol Güneş yaptıkları karşısında onmilyonlarca lira kazanmıştır....

Yukarıdaki 6 isim ise bırakın para kazanmayı gerektiğinde cebinden para vererek bu klübü bugünkü Efsane haline getirmiştir....

En çok para kazanan Dozer Cemil cebinde 5 tl ile vefat etmiştir..... Milyonluk mukaveleleri elinin tersiyle itmiştir....

Dozer Cemil bırakın yıllardır mücadele verdiğimiz İstanbul takımlarına gitmeyi yanı başımızdaki Rize'ye bile gitmemiştir....

Onun için akla gelen ilk isim demeyin benim aklıma gelen ilk isim deyin....Zira benim aklıma Şenol Güneş deyince para geliyor....
        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 10:44.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Dün bir yarım saat uğrayayım dedim,

Stadyum hazır, çevresi kesinlikle hazır değil. Bağlantı yolları yetersiz. Bunu düne bağlı olarak söylemiyorum. Normal şartlarda da yetersiz. Stadyuma araç girişleri sanki " trafik oluşsun şeklinde yapılmış" gibi.

Beşirli bağlantı yolları resmen katledilmiş.

Bence tribünler sahaya çok uzak. Bu kadar uzaklık beklemiyordum açıkçası.

Stadın ve çatının bence hiç boğuk bir havası yok. Hatta olabildiğince ferah bana göre

Ses sistemi, skorboard ve stadyum giriş çıkışları olumlu taraflar bence.

Atatürk, Cumhurbaşkanı ve hadi başbakan fotoğrafının yanında ne üdüğü belirsiz ve bizim için hiçbir önemi olmayan şeyhin ne işi var aklım almıyor.

Tüm ana yollarda katar şeyhi ve bayrağı bizim için ne anlam ifade ediyor para için bu rezillik yapılır mı bilemedim.

Boğazlarını patlatırcasına RTE tezahuratı yapan grubun, ardından "şehitler ölmez vatan bölünmez " şeklinde bağırırken " KURT " işareti yapmalarını asla unutmayacağım

Trabzon şehri bu stadı doldurabilir ama Trabzonspor taraftarının doldurabileceğini asla düşünmüyorum.

Yorum

• 300 bin Euro cebinden verip loca alan ersun, şenol güneşten daha fazla efsanedir...şenol güneşin trabzonspordan almak dışında bir şey verdiğini görmedim.. efsaneymiş. efsaneysen seni Trabzonspor efsane yaptı...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Stadyumdan resimler atin arkadaslar ben acilisi kacirdim
              61

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Göz bebeğim Trabzonsporumun stad açılışı var,
                ben işten eve gelmişim,yemeğimi yemişim,çayımı yudumluyorum,
                a spor da canlı yayın da açılışı izliyorum,
                gurur duyup dünyalar benim olması lazımken,

sinirden ve öfkeden kuduruyorum,ettiğim küfürün,ettiğim bedduanın haddi hesabı yok,
                hatta diyorum ki yer yarılsa da,
                şu an stad dahil kim varsa yerin dibine gömülse yok olsa gitse,
                o derece,
                bunun sebebi önce Trabzonspor diyebilmem,haksızlığa olan isyanım,

40 senden sonra şampiyon oluyorsun onu da şike ile,hile ile elinden alıyorlar,
                elinden alanlara kol kanat geren,kupayı siz hak etmediniz ki diyen adamın boynunda TS atkısı şov yapıyor,
                tüm memleket te ona yağcılık yapıyor,
                bir tek,sadece 1 tek Allahın kulunun da ilgili kişiye efendim 2011 için bişiler yapın artık diye fısıldamak aklının ucundan geçmiyor,geçmiyor çünkü Trabzonspor umurlarında değil,varsa yoksa partileri,menfaatleri,çıkarları.

Söyleyeceğim çok şey var da ne desek boş,
                canım ülkemde siyaset öyle bir hale geldi ki,

adamın evladı siyasetten mağdur adam hala tuttuğu partiyi savunuyor evlat 2. plana kalıyor,

adam kendisi mağdur,bir sürü hakkı yenmiş hala daha parti yalakalığı yapıyor,

e böyle olunca dünkü tablo da normal gelmesi lazım ama insan alışamıyor,
                ben alışamadım,

tüm bu yazdıklarım en büyük yemin olsun parti düşmanlığından falan değil haksızlığı yapan ile haksızlığa uğrayanların kepazeliği,3 günlük dünyada insanların bu kadar alçalabiliyor olmasını kabullenemiyorum.
                Allah senden razı olsun abi. Müsadenle bi kaç yerde paylaşmak isterim. Sorun olursa haber ver lütfen.
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadyumdan resimler atin arkadaslar ben acilisi kacirdim
                  Kaçırarak gerçekten güzel birşey yapmışsın.

Rezilliğin karesi

Capture.jpg

Yorum

• Hadi Şenol şimdi sponsor olarak adına yakışır bir bağış yap bakalım.
                    Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
                    (A.Öztürk)

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadyumdan resimler atin arkadaslar ben acilisi kacirdim
                      Boşver...
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• hayırlı uğurlu olsun, bence isim konusuna fazla takıntılı olmayalım,değerlerimize sahip çıkalım, önemli olan isim değil kulupün durumu ,malaesef takım orta sıralara oynayan bir takım haline geldi,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• Stadın ismi güneşi gördüm arena olsun.
                          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• yine bir trabzon klasigi yasandi..isin icinde siyaset oldu mu camia olarak bizim kadar omurgasizini ben bilmiyorum.artik sasirmiyorum..sike surecinde bu sehir zaten yeterince kendisini rezil etmisti..
                            trabzondakiler yerli siyasetcilere tapiyor ona alistik ama katarli bilmem ne seyhin posteri ne alaka?parayi veren dudugu calar eyvallah ama omurgasizligimizin bir siniri yok mu?biz Trabzonspor'uz kardesim bu kadari fazla diyebilecegimiz bir nokta kalmadi degil mi?eyy gidi muharrem usta eyy..iho'nun az biraz daha egitimli olanisin.uc kurusluk kaliten varmis ben bunu anladim..sana verdigimiz destekten utaniyorum.bu rezilligi trabzonspor'a yasatan her kim varsa allah onun bin turlu belasini versin..faal bjk teknik direktorunun ismi o stadin sadece tuvaletine verilir otesini yaparsan en buyuk trabzonspor dusmanisin demektir.muharrem usta ve yonetimi direkt secime gitmeli.milleti kandirarak o goreve geldi ve dediklerinin hicbirini yapmadi..
                            bu arada o gittikten sonra yerine celil hekimoglu degil Sadri baskanin geri gelmesi gerekiyor..kim ne derse desin varsin borcu bese katlasin ama Sadri Sener buyuk adamdi buyuk baskandi..Ondan sonra gelen capsizlari gordukce kiymetini daha iyi anliyoruz..Sen ne buyuk bir adammissin Sadri Sener.

Yorum

• Gsliler fbliler ile "fbyi gsliler kurdu" diye dalga geçiyorlar.

Yıllar sonra fbliler bizimle dalga geçecekler "stadınızın ismini bile fanatik fbli koydu" diye.

Loading %61..

Yorum

• Yeni jenerasyon sadece senol günesi tanidigi icin akla gelen ilk isim senol günes diyorlar.. bu kulübün tek efsanesi senol günes mi??
                                Trabzonspor o kadar kücüldüki kendi stadinin ismini bile baskalari koyuyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X