Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen vermediysen sikinti yok.
    Trabzonspor'umuzun 5 mahkeme tarafından tescillenen kupasını çalan adama oy vermem, Trabzonspor'luyum veririm diyenede saygı duymam.

Yorum

• zengin araplar çok şey yapıyor islam coğrafyası hakkında öyle konuşmayın altın kaplama ferrariye biniyor adam bütün Müslümanlar gurulanıyor bu durumdan yani sizde marsta kolonimi kursun altın kaplama ferariye biniyor adam daha ne yapsın.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'umuzun 5 mahkeme tarafından tescillenen kupasını çalan adama oy vermem, Trabzonspor'luyum veririm diyenede saygı duymam.
        kime oy verdin abi?

Yorum

• https://mobile.twitter.com/Efsanespo...374530/video/1 Yüzde 70 böyle malesef
          #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gelmesin. Ne işi var bizim stad açılışımızda?
            Bir dahakine stada gelecek devlet baskalarini sana sorsunlar dogru diyorsun.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kime oy verdin abi?
              2010-2011 şampiyonu Trabzonspor yazıp geçtim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2010-2011 şampiyonu Trabzonspor yazıp geçtim.
                eyvallah o zaman.

Yorum

• İlk olarak Ayhan2661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Utandim!

Yorum

• İlk olarak Ayhan2661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yüzde 70? Ulan bu şehir hangi ara bu hale geldi. Ne övünürdüm şehrim le be. Herkese muhalefet herseke kafa tutan kimseye eyvallahı olmayan insanların yaşadığı şehirden yeni Türkiye nin Yeni Trabzon una.

Yorum

• Trabzonspor Yönetiminin acizliğini gördük bugün. İsim bu dendi ve bitti.

Yorum

• Herseye ve herkese karsi/muhalefet olmanin manasi nedir? Benim icin herseye karsi olan cahil dir. Baska da bisey degil dir.
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zengin araplar çok şey yapıyor islam coğrafyası hakkında öyle konuşmayın altın kaplama ferrariye biniyor adam bütün Müslümanlar gurulanıyor bu durumdan yani sizde marsta kolonimi kursun altın kaplama ferariye biniyor adam daha ne yapsın.
                          ben geçende bir video gördüm. adamlar şeytan taşlarken jipten inmeye tenezül bile göstermiyorlar ya. o kadar elit kesim bunlar.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teknik Direktörü Şenol Güneş olan Beşiktaş JK, Trabzonspor ile Şenol Güneş stadında maç yapacak. Ülke futbolunun durumunu özetledim.
                            Akyazi ya geldiğinde Şenol Hocanin takımı, deplasman takımı bizim takimin olmasi lazım mantiken
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herseye ve herkese karsi/muhalefet olmanin manasi nedir? Benim icin herseye karsi olan cahil dir. Baska da bisey degil dir.
                              Herseye evet diyen sallabaşlardansa herseye herkese muhalif olan cahilleri tercih ederim. Trabzon insanı böyle değildi. Körü körüne inanmazlardı kimseye Karadeniz in Artvin le birlikte aydın insanlarıydı. Sorgularlardı. Çekinmeden sorarlardı.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor Yönetiminin acizliğini gördük bugün. İsim bu dendi ve bitti.
                                Şenol Hoca yı iki kelime konusturmadılar ya ona üzülüyorum. Hep söylerim teknik direktör olarak beğenmem ama konu mankeni gibi kaldı orada. Bu bir onurlandırma olmadı açıkçası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X