ilk golü de atmış zati muhterem, adam gol ata ata folloş etti ts.'yi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvallah. kar yağmur soğuk demeden ilk maç yine orada olacağım inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel diyor ki, sponsorun görselini bile gördüm.
Bu işte bir gariplik var. Neden son anda vaz geçildi? Neden açıklanmadı? Ya da bugün hiç mi açıklanmayacaktı?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesite admini de şenol hocayı tanımıyor galiba))
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehatalarının farkında olmaları beni umutlandırıyorHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesite admini de şenol hocayı tanımıyor galiba))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış hatırlamıyorsam, seçim öncesi ben burada Muharrem Usta'nın siyasete gebe olduğunu ve sözünden cikamayacagini söylediğimde beni elestirenlerden biriydiniz. MU, benim tabirimle Cilalı İHO, siyasetle ilişkisini defalarca ispat etti ama bu acı gece kadar açık seçik gozumuze sokmamisti.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılışı izlemedim ama Burak Yılmaz'a helal olsun. İnşallah tekrar oynar bizde. Her ne kadar gs de iken bize attığı gollerden sonra çılgınca sevinse bile adam gibi adam !"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
alıştıra alıştıra yapacaklar. yarın ki haberlerde şöyle girerler.
Akyazı Şenolspor kompleksi
sonraki gün
Akyazı Şenol Güneş kompleksi
daha sonra
Akyazı şenol Güneş sporkompleksi..
Şenol kopmleksi
şenol güneş spor kompkelsi...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarkında olduklarından değil de her zaman ki amatörlüklerindendir bu. Boşuna heveslenmeyin.
yoksa olacağından değil
bir de şu Katar mevzusu açılmışken
Oğuzhan-Eser atışması aklıma geldi
Katar'da b.k mu var şimdi beni konuşturma
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum