Cumhurbaşkanı çıkıp dese ki: Ey TRabzon halkı,fenerbahçe şike yapmamıştır onlar feto mağdurudur.Asıl şikeyi siz yaptınız.Tez vakitte mazlumun yanına geçiniz.Şuna eminim şehrin %50'si Fenerli olur.O yüzden isim de açılıştaki yaşananlar da gayet doğal.Tadını çıkaralım.
Yunus Emre Sel diyor ki, sponsorun görselini bile gördüm.
Bu işte bir gariplik var. Neden son anda vaz geçildi? Neden açıklanmadı? Ya da bugün hiç mi açıklanmayacaktı?
Cumhurbaşkanı çıkıp dese ki: Ey TRabzon halkı,fenerbahçe şike yapmamıştır onlar feto mağdurudur.Asıl şikeyi siz yaptınız.Tez vakitte mazlumun yanına geçiniz.Şuna eminim şehrin %50'si Fenerli olur.O yüzden isim de açılıştaki yaşananlar da gayet doğal.Tadını çıkaralım.
olacağına eminim de sen düşmanına sevmediğine bu kadarını yaparmısın ?
Trabzonsporun tum sosyal medyaki hesaplarinda henuz stadin ismi paylasilmadi bence onlarda farkinda tepkinin..
Hele bi yazilsin bak nasil yorum yagiyor
Yahu Şenol Güneşe hem stad hem kompleks ismi veriliyor adam formayla sahaya inip 2dk topa vurmuyor efsaneler maçında üstüne mikrofonu eline alıp bi teşekkür de etmiyor . Sanki üstüne para almayı bekler gibi bi hali vardı tamamen hayal kırıklığı oldu herşey..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nuri Albayrak döneminden beridir stad projesini takip ettim hep lakin boşaymış
İğrendirdiniz beni artık bu takımdan
Klübü klüp yapan taraftarları değilmi
Niye hiç taraftarların düşüncesi önemsenmiyor
Yada hadi Ş G isminden sonra olan tepkilere bakılmıyor
Ama her maça gelin hersene forma alın denmesi biliniyor
Ne desem ne yazsam bilemiyorum
Ama helal olsun diyorum benim gibi binlerce taraftar yarattınız şimdi nasıl dolduracaksınız o stadı görelim
İnşallah Şenol Güneş'in bir sonraki durağı büyük şikeciler olur. Bakalım o zaman nasıl savunulacak. Çünkü biliyorum yine savunanlar olacaktır. Sanki başka isim kalmadı verilecek. Burak'a falan boşuna kızıyormuşum bunca zaman satıp gittiler diye. Az bile yapmışlar. Kulübün büyüklüğü, duruşu falan kalmamış ki. Dalga geçiyorlar resmen milletle. Yarın öbür gün de şike davasının peşini bıraksanız fena olmaz denir, onu da bırakırız. Hiç kimsenin de sesi çıkmaz.
En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 21:54.
Onlar önce başlarındaki ''Trabzonsporlu Hocaya'' baksınlar. Hocaları maçlara bile bordo mavi atkı ve elbiselerle çıkıyor.Onlar aynaya bakıp kendi totoları ile eğlensinler.
Tabi , atkısı ve elbisesi bordo maviyse istediği gibi evire çevire seni tokatlayabilir, madem büyük efsane , büyük Trabzonsporluydu bunca onure edilmesine karşı o formayı giyip diğer efsanelerle birlikte neden sahaya çıkamadı ?
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Yorum