Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tartışmayı düşünmüyorum

ama asıl sağır ve kör olanlar Şenol Güneşin kim olduğunu bilmeyecek durumda olanlardır

azıcık açıp tarihimize bakın
    Şenol Güneş paragözün tekidir, şampiyonluğum yok diyen emek hırsızının tekidir.

Hüseyin Avni Aker ve Şamil Ekinci ' yi bir araştır.

Trabzonspor ' un stadyum açılışında cumhurbaşkanı gittikten sonra tribünde seyirci kalmadı [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi kupa zerre umrumda degil 20 sene 30 sene sampiyon olamamakta değil mesele itibarin yerle bir olmasi sanki bütün herkes birlik oldu bizlerle dalga geçiyor bu yasananlarin baska izahı olamaz yazik oluyor koca kulübe
      Aynı şeyi diyoruz. Güç/Güçlü karşısında eğilen Trabzonspor'un, Trabzonspor olarak hayatta kalmasına imkan yoktu.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• neyse ne güzel gelmiyordum

iyi akşamlar herkese

bir ara stadın ismi başka olacak gibiydi neyse ki olmamış

ne demiş şair;

baktı bana

körler onları görmese de yıldızlar vardır

dedi
        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
        RİLKE

Yorum

• "Karar verdik bunu uygun gördük"...demokrasi bu ülkedeki en büyük yalan... milliyetçilik de trabzon için en büyük yalan...

Yorum

neyse ne güzel gelmiyordum

iyi akşamlar herkese

bir ara stadın ismi başka olacak gibiydi neyse ki olmamış

ne demiş şair;

baktı bana

körler onları görmese de yıldızlar vardır

dedi
            Hadi uza

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahu ne bu karamsarlık.

akp, rte geçici. bugün var yarın yok.

var olan Trabzonspor

var olacak da TS

stad ismi değişir. yok olmamız için 41 bin işil stad mı yaptı adamlar

evet rte ve tayfası reklamı seviyor ve yapıyor. ama haklarını da vermek lazım stad konusunda

sadece trabzona değil bir çok şehre bir çok stad yaptılar. TS yok olacaksa kendi insanıyla yok olur

bu akşam maça sadece rte taraftarları gittiyse nerede gerçek TS taraftarı

orada olmalıydı. bırakmak var mı öyle zoru görünce

TS yi yetim mi bıraktınız

küme düşsün TS diyen zırtapozlar gidin kendi siyasetinizi aiyaset arenanızda yapın

ideolojinize uymuyor diye sevmediğiniz siyasi figürler yüzünden TS nin ceza çekmesini isteyecek kadar alçalmayın
              Kulüp olan Trabzonspor yok olmaz ama onu İstanbul kulüplerinden ayıran, bizim onu sevmemizdeki temeller yok olur. Şu anda da o yolda hızla ilerliyoruz. Şikeci bir takıma gitmiş, kendisinden çalınan şampiyonluğu yok saymış, bizi hakemle yendikten sonra kazanmayı hak ettik diyen bir adamın ismini sırf başarılı diye kompleks yetmedi stada da verdik. Nerede kaldı bizim duruşumuz? Madem sadece başarı kazanmayla efsane olunabiliyor bu kulübe neden en başarılı İstanbul takımını tutmuyoruz? Çünkü belli ki önemli olan tek şey başarı.

Yorum

• hadi ordan bu ülkeyi yönetenlere güvenmiyorum diyen ve senin şampiyon oyuncun ve teknik direktöründür..

bilmediğinizi bile bilmiyorsunuz küçücük febeli kafası ile yorum yapıyorsunuz

ne yazarsanız yazın çıkıyorum

bu derecede seviyesizliğe katlanamıyacağım...
                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                RİLKE

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ünal Karamani gördüm sevindim. Gercek Trabzonsporlu ve yalakalik veya hainlik hicbirzaman yapmamistir.
                  Eski koyu ülkücü, sonrasinda mecnun'a selam göndermekle miçti... bu aksam da tayyip'in yanina gidip siritmasi da geçmisini unuttugunun göstergesi... câmiasina sövene siritmak yakismadi... o da düzene uyanlardan oldu
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Büyük hataları var ama Sadri Şener bunların yanında çok daha samimidir.

Yorum

• Tüm gün yoktum, Kompleksin ismi neyse de Stadın İsmi de mi Şenol Güneş oldu ?????
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlerleyen saatlerde kamuoyu duyurusu gireceğiz. Ne kadar ilgi olur ne kadar önemsenir orası meçhul ama... Gerçek Trabzonsporlular için.
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                          RİLKE

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlerleyen saatlerde kamuoyu duyurusu gireceğiz. Ne kadar ilgi olur ne kadar önemsenir orası meçhul ama... Gerçek Trabzonsporlular için.
                            Bekliyoruz.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

tartışmayı düşünmüyorum

ama asıl sağır ve kör olanlar Şenol Güneşin kim olduğunu bilmeyecek durumda olanlardır

azıcık açıp tarihimize bakın
                              bizm taraftarı anlayamadım zaten

burak 4 sene evvel küfürlerle bizi satarak gitti!!!

şimdi adam burak geri dön deniyor ve videolar hazırlanıyor

bu akşam staddaydı o da

başka takım altyapılarında yetişmiş ve başka takımları tutan futbolcular bizim başarımız için sahada ter döküyor

bunlara profosyonellik deniyor

şenol güneş geliyor bir şekilde şampiyon olamıyor teneke bağlanıp kovuluyor

elimizdeki 7 şampiyonlukta şenol güneşin imzası var ve ona karşı olan kine bak

ben de sponsor ismi olacağını düşünüyordum ama şu aşamada sponsor bulunamadığı için koyulabilecek isim arıyorlardı ve şenol hocaya verdiler

başka isimler de olabilirdi ama şenol hocanın ismi verilldi diye bu yaygaraya gerek yok

efsanelerimizi çok çabuk bitiriyoruz

50 yıl sonra şenol hoca hatırlanacak yine unutmayın

Yorum

• TS Medya (@tsmedyam) Twitter hesabının konuyla ilgili yazdıkları:

1)Yönetim takıma sponsor bulamadı. M. Usta bu açığı ve başarısızlığı kapatabilmek için elini taşın altına soktu ve MP kulübe sponsor oldu++

2) X kişiler bu durumu çok doğru bulmadı ve Usta' ya böyle bir yükün altına tek başına girmesinin doğru olmadığını söylediler++

3) Baskı altında kalan Usta birazda mecburiyetten son anda sponsorluğunu geri çekti++

4) X kişiler Ustaya biraz daha beklemesini ve takıma bir sponsor bulunacağını söylediler++

5) Anlayacağınız takım sponsor bulamadı ve Ustanın MP hamleside USTA'NIN kendisi düşünülerekten reddedildiği için şuanda sponsor yok++

6) Stadın isminin Şenol Güneş olması ani bir karar.Şuanda stada sponsor aranıyor. Başkan çaresiz ve mahçup oldğu için bir açıklama yapmadı++

7)Sponsor açıklandığında Şenol Güneş'in ismi Kompleks olarak telaffuz edilecek.

Örn. X Arena Stadı
                                Şenol Güneş Kompleksi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X