İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim bilir bu arkadaş Ankara Akparti Gençlik Kollarında olan bir üyedir... Yoksa bunu bir Trabzonsporlu yapmaz. Yapmaması lazım yani.Bunlara bir de para vermişlerdir 50 şer 100 er
"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca ismin cumhurbaşkanı tarafından verildiği düşüncesinde değilim...
onun tarafından açıklanmıştır olsa olsa....1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca ismin cumhurbaşkanı tarafından verildiği düşüncesinde değilim...
onun tarafından açıklanmıştır olsa olsa....
Daha ne diyecek arkadaşlarla konuştum karar verdik dedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Rakibimiz bir takımın maaşlı çalışanının adının stada verilmesi benim de hoşuma gitmedi ancak bu başlığa bugün ara ara girip acaba stad hakkında doyurucu bir yorum var mı diye bakıyorum. Bir tane bile başlık göremedim. Giden varsa , stad nasıldı, o kadar beklediğimize değdi mi?
Buradaki arkadaşlar kızsa da üzülse de Trabzonspor'u terketmek unutmak o kadar kolay değil. Keşke olsaydı da içimden söküp atabilseydim.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizlemedim tv yi kapıyorum bazı durumlarda
izlemem de
ama o karar Trabzonda verilmiştir bundan emin olabilirsiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
@ f1bekir
Emeklerin için teşekürler Allah razı olsun Stadyumun yapımının en başından beri merakımızı giderdin sayende takip ettik kulübün yapması gerekeni sen gönüllü olarak yaptın..
Bu hikaye böyle hüzünlü bitti ne yazık ki hakkını helal etömür umuttan önce bitmeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum