Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarim küme düşeriz ve yavas yavas yok olur gideriz biz de kurtuluruz bu zulümden
    Mesele sadece basit bir kupa, basit bir teneke parçası meselesi değil.. mesele varoluş meselesi, Trabzonspor'un geleceği meselesi dedikleri buydu işte. Kişiliksizleştirilen kulüp hızla yok olmaya doğru gidiyor.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Avni Aker devam etmeliydi diye düşünenlerdendim. o olmadı ise Şenol Güneş ismi son derecede doğrudur.
      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
      RİLKE

Yorum

• Muharrem Usta seçilirken ne vaad ettiyse hepsi yalan çıktı. Boşu boşuna gidip kendisine oy verdim.

Yorum

• Biz trabzonspor taraftarı olarak en azından sosyal medyada örgütlenip bu meseleye tepkimizi dile getiremiyorsak bize de yazıklar olsun. Cumhurbaşkanı gelip benim stadıma başka bir takımın hocasının ismini verecek ve bunu bir Trabzonsporluya dahi sormayacak. Yahu sığır sürüsü müyüz biz. Zaten futboldan soğumuştumya, yemin ediyorum TRabzonsporumdan da soğukmaya başladılar beni.
          Yazıklar olsun başkanına da yöneticisine de o stada gelen bütün yalakalara da.
          Açılışı izlerken dedim ki bir yerden sonra "yahu açılış yapılsa da artık çekip gitseler şu şehirden". BMN ailesi olarak bu örgütlenmeyi sosyal medyada en iyi biz yaparız. Ey yöneticiler size sesleniyorum, lütfen bu konuda bir şey yapalım.

Yorum

• nasıl resmiyette fff sitesinde fener şampiyon kabul edilse de gerçek şampiyon Trabzonspor'dur

bu stadın ismi aynı şekilde resmiyette Şenol da olsa Avni Aker'dir

ama bakıyorum başlık şak diye Şenol'a çevrilmiş

birlik olup Avni Aker'i geri getirmeliyiz buradan başlayarak

Yorum

• Yahu başlığa bakar mısınız. Ben de gelip neleri yazıyorum burda. Arkadaş bu ismi görmek ve duymak istemiyorum. Gerekirse foruma girmem bir daha da maç flan izlemem.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesele sadece basit bir kupa, basit bir teneke parçası meselesi değil.. mesele varoluş meselesi, Trabzonspor'un geleceği meselesi dedikleri buydu işte. Kişiliksizleştirilen kulüp hızla yok olmaya doğru gidiyor.
                Abi kupa zerre umrumda degil 20 sene 30 sene sampiyon olamamakta değil mesele itibarin yerle bir olmasi sanki bütün herkes birlik oldu bizlerle dalga geçiyor bu yasananlarin baska izahı olamaz yazik oluyor koca kulübe

Yorum

• ayrıca ismin cumhurbaşkanı tarafından verildiği düşüncesinde değilim...

onun tarafından açıklanmıştır olsa olsa....
                  çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                  RİLKE

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar merhaba,

İnsanların yanlış bilgilerine, yorumlarına, bazen saçma eleştirilerine cevap vermekten yorulduğum için uzun süredir foruma girmiyordum. Yaklaşık 10 yıldır bu stadyumun yapılışını beraber takip ettik ve bu son günde, son olarak bu hikayeye başladığımız bu platformda görüşlerimi paylaşma gereği hissettim.

Dediğim gibi, 10 yıldır bu stadyumu takip eden birisi olarak, yanıma kameramı ve lenslerimi alarak hangi açıdan ne tür fotoğraflar çekebilirim diye düşüne düşüne Ağrı'dan açılış için Trabzon'a geldim. Ancak açılışa birkaç gün kala Şenol Güneş ismini duydum ve boğazım düğümlendi. Gerçek mi diye sordum, gerçek denildi. Kendi sayfamda bir paylaşım yaptım, altına gelen yorumları görünce daha fazla uğraşmanın bir faydası olmadığını anladım ve dün gece yarısı sayfamı kapattım. Yaklaşık 20 yıldır yeni stadyumu hayal eden, defterlerinin arkasına 61.000 kişilik stadyum resimleri çizen ve 10 yıldır da bu projeyi takip eden birisi olarak bu akşam açılışa gitmedim.

Üzülerek görüyorum ki birçok taraftarımız durumun vehametinin farkında değil. "Ne oldu kardeşim, Şenol Güneş de bizim evladımız değil mi, efsanemiz değil mi?" diye başlıyorlar. Arkadaşlar; konu bu değil, Beşiktaş'ta olması, demeçleri, yaptıkları, yapmadıkları vb. de değil benim için...

Düşünün; Ali Sami Yen'in isminin Fatih Terim olarak değiştirildiğini veya Santiago Bernabeu'nun Zinedine Zidane olarak... ve bunu kulüple bağı olmayan alakasız bir kişinin yaptığını düşünün ve buna camianın ses çıkarmadığını... Bu mümkün olabilir mi?

Trabzonspor'da mümkün oldu. Bu akşam itibarı ile Trabzonspor kulübünün benim gözümde Kasımpaşa'dan veya Başakşehir'den bir farkı kalmamıştır. Şike mevzusundan bile daha fazla yaralamıştır beni bu isim konusu. Onlarca yıllık ismimizi bir gecede hem de kulüple ilgisi olmayan birisi kendi istediği gibi değiştirebiliyorsa ortada kulüp diye bişey kalmamış demektir. O isim değişecekse (niye değiştirilme gereği duyulduğunu da anlamış değilim) buna Trabzonsporlular karar vermelidir ama görüyorum ki o tren çoktan kaçmıştır.

Hep hayal etmişimdir; açılış günü stadyumda sırtımı tribünlere dönerek, TRABZONSPOR kaşkolunu açarak bir fotoğraf çekilmeyi ve bu fotoğrafı da bu hikayenin son fotoğrafı olarak kullanmayı. Olmadı... Bir kez daha hayallerimi (hayallerimizi) çaldılar.

Çok şey yazmak istiyorum, kötü şeyler ama bir faydası olmayacak biliyorum, çünkü kendi kardeşimize, renkdaşımıza anlatamıyoruz ki konuyu başkasına anlatalım...

Bu yüzden susuyorum.

Bunca zaman burda konuştuk, tartıştık. Kırdık, kırıldık, üzdük, üzüldük belki. İncittiğim birileri varsa haklarını helal etsinler, benden yana hakkım varsa helal olsun.

Sağlıcakla kalın.
                    Soz konusu trabzon gibi davasini onurunu gururunu utanmadan sikilmadan siyasete peskes cekmis biatci bir sehirse hersey beklenir..biz ne madridiz ne gaysey malesef..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• açılış var dediler geldik. dönüyoruz
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Avni Aker devam etmeliydi diye düşünenlerdendim. o olmadı ise Şenol Güneş ismi son derecede doğrudur.
                        Yazık yahu [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Düşünün ki en az konusan isim Trabzonspor baskani geri kalan isimlerin ne söylediğini sizlerde rahatlikla tahmin edebilirsiniz

Yorum

• yahu ne bu karamsarlık.

akp, rte geçici. bugün var yarın yok.

var olan Trabzonspor

var olacak da TS

stad ismi değişir. yok olmamız için 41 bin işil stad mı yaptı adamlar

evet rte ve tayfası reklamı seviyor ve yapıyor. ama haklarını da vermek lazım stad konusunda

sadece trabzona değil bir çok şehre bir çok stad yaptılar. TS yok olacaksa kendi insanıyla yok olur

bu akşam maça sadece rte taraftarları gittiyse nerede gerçek TS taraftarı

orada olmalıydı. bırakmak var mı öyle zoru görünce

TS yi yetim mi bıraktınız

küme düşsün TS diyen zırtapozlar gidin kendi siyasetinizi aiyaset arenanızda yapın

ideolojinize uymuyor diye sevmediğiniz siyasi figürler yüzünden TS nin ceza çekmesini isteyecek kadar alçalmayın

Yorum

• üşüyoruz sadri baba .. kandırıldık sadri baba .. ne güzel yiyorsun bizi muharrem usta ..

Yorum

• futbolu özerkleştiren eski spor bakanı M.Ali YILMAZ ın eksikliği de manidar görmek isterdim büyük başkanı.
                                burak yılmaz-ogün-şenol güneş gördüğü saygı sevgi Onur-Mehmet ekici için kötü emsaller hadi yerlisini tutarız belki ama Trabzonlu olmayan kimseyi tutamayız artık
                                En son eraytaskin61 tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 23:22.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X