İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Ama bu olay benim de sabrımı taşırdı artık. Meseleye iyi tarafından bakamayacağım artık. Sponsor ismi de eklense stada emrivaki olarak şenol güneş ismi eklendi malesef.
Ne olurdu herkesin kabul edebileceği bir isim verseydik? Herkes ilk defa birlik beraberlik içinde olsaydı. Bu kadar mı zordu bu? Herkesin yıllardır beklediği açılışta insanların heveslerini kursaklarında bırakmak neden?
Diyelim sponsor bulamadın, illa bir isim koymak zorunda mısın? Bırak sponsor bulunana kadar trabzonspor stadı diyelim kim itiraz ederdi buna?
Cumhurbaşkanı karşıtı bi insan değilim, sempatimin de olduğunu söyleyebilirim ancak stad ismini Trabzonspor olarak biz neden koyamıyoruz. Buna sebep olan da malesef yönetimdir.
Şenol Güneş e gelirsek kesinlikle ona da karşı değilim ama stadın isminin verildiği bi ortamda sakatlığı bahane edip forma giymiyorsun bari nezaketen 1 tane bordomavi kaşkol takıverseydin. Bu kadar mı korktun bjk camiasından? Biz böyle bir günde bordomavi aksesuar takmaktan bile korkan birinin mi ismini verdik gözbebeğimiz stadyumumuza?
Diyecek laf bulamıyorum. Sadri Şenerin lafıyla bitiriyorum. Trabzon işte bu...
Yorum