Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazı Stadı Şenol Güneş Kompleksi'dir, stadın sponsor ismi ise 15 Ocak'a kadar açıklanacaktır.
    Hocam usta ve ekibine hiç söz söyletmedim şimdiye kadar. Sık sık da başkan yardımcımızla görüşürüm.
    Ama bu olay benim de sabrımı taşırdı artık. Meseleye iyi tarafından bakamayacağım artık. Sponsor ismi de eklense stada emrivaki olarak şenol güneş ismi eklendi malesef.
    Ne olurdu herkesin kabul edebileceği bir isim verseydik? Herkes ilk defa birlik beraberlik içinde olsaydı. Bu kadar mı zordu bu? Herkesin yıllardır beklediği açılışta insanların heveslerini kursaklarında bırakmak neden?
    Diyelim sponsor bulamadın, illa bir isim koymak zorunda mısın? Bırak sponsor bulunana kadar trabzonspor stadı diyelim kim itiraz ederdi buna?
    Cumhurbaşkanı karşıtı bi insan değilim, sempatimin de olduğunu söyleyebilirim ancak stad ismini Trabzonspor olarak biz neden koyamıyoruz. Buna sebep olan da malesef yönetimdir.
    Şenol Güneş e gelirsek kesinlikle ona da karşı değilim ama stadın isminin verildiği bi ortamda sakatlığı bahane edip forma giymiyorsun bari nezaketen 1 tane bordomavi kaşkol takıverseydin. Bu kadar mı korktun bjk camiasından? Biz böyle bir günde bordomavi aksesuar takmaktan bile korkan birinin mi ismini verdik gözbebeğimiz stadyumumuza?
    Diyecek laf bulamıyorum. Sadri Şenerin lafıyla bitiriyorum. Trabzon işte bu...

Yorum

• İlk olarak levent yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece Fikir Benimkisi Keşke Avni Aker Olarak Kalsaydı
      Avni Aker kalmalıydı, illa ki değişmesi gerekiyorsa Şamil Ekinci ' den güzel bir isim olamazdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu sayfaya yorum yapılmaz daha Trabzonspor taraftarıyla dalga geçilmiş , düşüncemiz hiçe sayılmıştır. Madem taraftarın ne dediği ne istediği önemli değil Şenol Güneş stadınıda ak partililer doldursunlar. Bütün hevesim kaçtı , yazıklar olsun

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hani isyan yok mu? Biz Avni Aker demeye devam edelim, başlığı da Avni Aker olarak değiştirmesi için BMN'ye çağrı yapıyorum. Taraftar olarak duruşumuzu koyalım? Yok mu katılacak?
          Aynen resmiyette ne yazdığı beni alakadar etmez, ben Avni Aker diyorsam tabelaya yazdıkları isimleri ancak kendileri kullanırlar. BMN taraf olamıyorsa bile eski başlık adını kullansın bari bu kadarını yapın...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece samimi bir soru sormak istiyorum Celil Hekimoğlu ile BMN Radyo'da yayın yaptığımızda "vizyonsuz, iş bilmez, kulübü batırır, bizi geri götürür" vs. diye nutuk atarak M.Usta'yı destekleyenler ne düşünüyor çok merak ediyorum.
            Kandırılmış.

Loading %61..

Yorum

• Daha dün 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur diyen Giray Bulak'a derinden ayar veren yüzü gözü kızaran Ersin Düzen bugün Akyazı'da sunuculuk yaptı. Trabzonsporlu hiç mi bir sunucu yoktu?
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadece samimi bir soru sormak istiyorum Celil Hekimoğlu ile BMN Radyo'da yayın yaptığımızda "vizyonsuz, iş bilmez, kulübü batırır, bizi geri götürür" vs. diye nutuk atarak M.Usta'yı destekleyenler ne düşünüyor çok merak ediyorum.
                İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Ön yargıyı kırmak atomu parçalamaktan daha zordur." diyerek ders alıyorum. Yapılan her algıya kanmamak lazım diye ekliyorum.

Her şey o radyoda, ''ben olsam Mustafa Akbaş varken defansa transfer yapmazdım'' demesiyle başladı.

Buradan tez konusu çıkarabilir miyiz dur biraz düşüneyim... Gerçi düşünmeye gerek yok, çıkar çıkar. Çok sağlam konu çıkar, ibreti alemde olur Akyazı girişine konulur minik sevimli bir müzede sergilenir. Ben adamcı değilim, payıma düşeni alırım sorun değil.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam usta ve ekibine hiç söz söyletmedim şimdiye kadar. Sık sık da başkan yardımcımızla görüşürüm.
                  Ama bu olay benim de sabrımı taşırdı artık. Meseleye iyi tarafından bakamayacağım artık. Sponsor ismi de eklense stada emrivaki olarak şenol güneş ismi eklendi malesef.
                  Ne olurdu herkesin kabul edebileceği bir isim verseydik? Herkes ilk defa birlik beraberlik içinde olsaydı. Bu kadar mı zordu bu? Herkesin yıllardır beklediği açılışta insanların heveslerini kursaklarında bırakmak neden?
                  Diyelim sponsor bulamadın, illa bir isim koymak zorunda mısın? Bırak sponsor bulunana kadar trabzonspor stadı diyelim kim itiraz ederdi buna?
                  Cumhurbaşkanı karşıtı bi insan değilim, sempatimin de olduğunu söyleyebilirim ancak stad ismini Trabzonspor olarak biz neden koyamıyoruz. Buna sebep olan da malesef yönetimdir.
                  Şenol Güneş e gelirsek kesinlikle ona da karşı değilim ama stadın isminin verildiği bi ortamda sakatlığı bahane edip forma giymiyorsun bari nezaketen 1 tane bordomavi kaşkol takıverseydin. Bu kadar mı korktun bjk camiasından? Biz böyle bir günde bordomavi aksesuar takmaktan bile korkan birinin mi ismini verdik gözbebeğimiz stadyumumuza?
                  Diyecek laf bulamıyorum. Sadri Şenerin lafıyla bitiriyorum. Trabzon işte bu...
                  İmzamı atıyorum
                  BMN İZMİR

Yorum

• şaka maka cumhur başkanı stad ismi için şenol güeş dedi ya daha söylenecek bişey kalmıyor.

Yorum

• Usta yeni başkan olduğu zaman Rte yi ziyarete gidip forma verdiğinde " Yanlış yapmış diyin çok zor değil " demiştim. Bazı arkadaşlar kıvırdı durdu. Hatta bazıları bu görüşmeleri daha yararlı kullancağı için oy verdiklerini söylediler. Nasılmış ?

Yorum

• Kişi ismi olacaksaydı Trabzon'lu olmaması hasebiyle Şamil Ekinci çok güzel olurdu.

Loading %61..

Yorum

• Umarim küme düşeriz ve yavas yavas yok olur gideriz biz de kurtuluruz bu zulümden

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İçim kan ağlıyor ya sinirimden cidden ağlıyorum.

Yorum

• facebookta gördüklerime inanamadım. hayatında maça gitmeyen, sorsan futbolla alakası olmayan ilgilenmeyen insanlar stattan fotolar paylaştılar. bir daha göremeyiz tabi onları statta
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X