Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samil ekinci
    Ahmet Suat Özyazici
    Senol Günes

Bu 3 isimden simdi bu onuru en cok hakeden senol günes mi??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Akyazı Stadı Şenol Güneş Kompleksi'dir, stadın sponsor ismi ise 15 Ocak'a kadar açıklanacaktır.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Kaleyi içten fethetme diye bir şey var. Truva taktiğiyle yıkıyorlar Trabzonspor'umuzu. Ve bizler çaresiziz.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bugün sahada gördüğümüz bu takımın gerçek emekçileri ile bir anket yapılarak stad ismi belirlense kimsenin sesi çıkmazdı

Yorum

• ana şenol güneşten

rahatsız mı oldu trabzon taraftarı

iyi de peki neden

cumurbaşkanının orda olmasından rahatsız olan guruh var onu anlıyorum da

şenol güneş neden rahatsız olunuyor

terim stadı var ne yaptı koyalım ortaya

şenol güneşin ismi olmasın mı

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akyazı Stadı Şenol Güneş Kompleksi'dir, stadın sponsor ismi ise 15 Ocak'a kadar açıklanacaktır.
              Ona biz kısa yoldan 15 Haziran desek?
              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazı Stadı Şenol Güneş Kompleksi'dir, stadın sponsor ismi ise 15 Ocak'a kadar açıklanacaktır.
                Ahahahha [emoji23]

Geçeceksin o işi, tren kaçtı usta. Yönetimin yalanlarına inanacak kimse kalmadı artık buralarda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bmn yönetimi memnun sanırım. Akyazı tabirinin kalması da komik gözüküyor tabi.
                  Sanmam , ancak kabullenilmiş olması kötü durdu ...

Sahi bu stadın tapusunu hala vermediler bize değil mi ? Eğer verilmediyse boşa kafa göz yarıyoruz ve boşa strese giriyoruyoruz , muhim olan bize devrolduktan sonra ne olacağı ... Devrolduysa da paha biçilmez bir rezillik ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Sadece samimi bir soru sormak istiyorum Celil Hekimoğlu ile BMN Radyo'da yayın yaptığımızda "vizyonsuz, iş bilmez, kulübü batırır, bizi geri götürür" vs. diye nutuk atarak M.Usta'yı destekleyenler ne düşünüyor çok merak ediyorum.
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• atatürk ve katar emirinin posterini yanyana asmak

trabzonlularda bir gıdım şeref onur varsa utanmalarını gerektirir.

tüm trabzonu araplara sattınız lan. yaylalarına kadar sattınız.
                      utanmadınız arap harfi ile türk dilini bile kullanmadan siteler diktiniz beşirliye.

sizin milliyetçiliğiniz yokmuş beyler kabul edin. parayı görünce bıraktığınıza göre, sizin milliyetçiliğiniz fakire.

-ekşiden-
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                      A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ana şenol güneşten

rahatsız mı oldu trabzon taraftarı

iyi de peki neden

cumurbaşkanının orda olmasından rahatsız olan guruh var onu anlıyorum da

şenol güneş neden rahatsız olunuyor

terim stadı var ne yaptı koyalım ortaya

şenol güneşin ismi olmasın mı
                        Rahatsız olunan tam olarak Şenol Güneş değil. Başkanın yalan söylemesi açılışın cok amatorce olmasi ve stat sponsoru bulunamayinca isim koyma hakkının cb'na kalması.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hani isyan yok mu? Biz Avni Aker demeye devam edelim, başlığı da Avni Aker olarak değiştirmesi için BMN'ye çağrı yapıyorum. Taraftar olarak duruşumuzu koyalım? Yok mu katılacak?
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hala stadyuma sponsor gelecek diyenler var [emoji23]

Geçti gençler o iş bu vizyonla kimse bize sponsor olmaz, yalakalık yaparak sponsor kapmaya çalıştı olmadı

Yorum

• Cumhurbaşkanı gelir açılış yapar kardeşim bundan doğal bir şey yok ama bazı görüntüler utanç vericiydi. Efsaneler sahadayken stadın boşalması tam bir rezaletti
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadece samimi bir soru sormak istiyorum Celil Hekimoğlu ile BMN Radyo'da yayın yaptığımızda "vizyonsuz, iş bilmez, kulübü batırır, bizi geri götürür" vs. diye nutuk atarak M.Usta'yı destekleyenler ne düşünüyor çok merak ediyorum.
                                Çok yanıldım. Üzgünüm, ne diyebiliriz ki dış görünüşe, vizyona ve konuşmalarındaki disipline yanıldım [emoji20]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X