Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporun tum sosyal medyaki hesaplarinda henuz stadin ismi paylasilmadi bence onlarda farkinda tepkinin..
    Hele bi yazilsin bak nasil yorum yagiyor
    Zeki'lerin Yumlu'ların sözleşme kaplarını nasıl transferlerin aralarına sıkıştırdılarsa bunada bulurlar bi yol..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın yıllık sponsorluk geliriyle maaşların büyük kısmını ödeyebilirdik. Şenol Güneş in önüne arkasına nasıl bir anlaşma olacak veya olacak mı ? Komplekse ismi verildi tamam ama stada isminin verilmesine Rte neden karışıyor ya da yönetim neden karşı çıkmıyor ?

Sponsor açıklandı diyelim. Ne olacak, bütün ülkeye cumhurbaşkanının Şenol Güneş Stadı diye duyurduğu stadın ismini mi değiştireceksin ? Büyük bir karmaşa var ve bütün sorumlu Muharrem Usta. Geceye dair güzel olan tek şey stad... Onun dışında her şey kötüydü. Yaylalarımızı dağlarımızı bile Araplara bıraktılar, turizmmiş. La bi gidin başlarım turizminize, gitsinler Akdeniz e Ege ye dağlarımızdan uzak olsunlar.
      Yanlış hatırlamıyorsam, seçim öncesi ben burada Muharrem Usta'nın siyasete gebe olduğunu ve sözünden cikamayacagini söylediğimde beni elestirenlerden biriydiniz. MU, benim tabirimle Cilalı İHO, siyasetle ilişkisini defalarca ispat etti ama bu acı gece kadar açık seçik gozumuze sokmamisti.
      Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• Sabır denile denile kandırıldık resmen. Bu kadar yalana rağmen nasıl bu kadar tepkisiz kalıyoruz aklım almıyor. Çok büyük geçmiş olsun bize. Neler hayal ettik nelerle karşılaştık. Yazık!

Yorum

• Trabzonspor ruhu rahmetli olalı çok oldu. Sizin bugün yaşadığınız hayal kırıklığını 2011'den sonra her sene defalarca "mıh" gibi yaşadım. Şu anda yaşananlar gözüme o kadar normal geliyor ki şaşırmıyorum.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• siyasetten gram anlamam, arkadaşlar arasında konuşmayı da sevmem, şu forumda yazılanları okuyunca iyi ki de ilgi alanımın dışında diyorum.
            1.sibenim için dünyanın en cahil insanı farklı görüşlere tahammül edemeyen insanlardır. burada akpyi desteklemeyeni ateist, destekleyeni de kömür makarnacı, trabzonspor düşmanı yapan insanlar var. şimdi bu kişilerin kafa yapısı hakkında fazla birşey diyemeyeceğim çünkü dünya da böyle çok insan var ve dünya bunlar gibi kendi fikirlerini herşeyin üzerinde tutanlar yüzünden berbat bir durumda.
            2.si stadın açılışının nasıl olmasını bekliyordunuz ki arkadaşlar? olimpiyat açılış töreni mi bu? dans gösterileri, 3 boyutlu şovlar vs falan mı bekliyordunuz? şuana kadar hangi açılışta akp şov yapmadı da trabzonda yapmayacaktı? hadi türkiyeye geçtim dünyanın hangi ülkesinde ülkenin başbakanı yapılan bir yatırım ile ilgili şov yapmıyor? adam tabiki de kendi siyasi partisinin reklamını yapacak bir şekilde? şimdi bu adamı destekleyenler açılışa gitti diye yalaka mı oldular? burada herşeye atıp tutanlar niye gitmedi açılışa da cumhurbaşkanını yuhalamadı, niye evinizde oturup klavyeden atıp tutmayı tercih ettiniz?

son olarak şunu söyleyeceğim bu ülkede maalesef sporun kalbine kadar siyaseti soktular. bir stat açılışında bile sportif bir tartışma değilde birbirimize hakaret ederek üste çıkma cabasındayız. işte bu yüzden hiçbir zaman siyaseti sevmedim ve sevemeyeceğimde. çünkü siyasetin en iyi yaptığı şey insanları bölmek, birbirine düşürmek. burda ki birbirine hakaret eden insanlar da çok güzel bir katalizor görevi görüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
            https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Bu isim saçmalığı büyük infial yarattı
              Geri zekalılar
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• karadenizdeki bütün akp il ve ilçe başkanları stattaydı . twitterda paylaşımları felan var belliydi böyle olacagı rezillik gerçekten
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Recep, Tayyip, Erdoğan. Bu üçü kendi arasında tartışıp karar vermiştir bence.
                  Hiç eksik olmayasın hemi bunca strese rağmen güldürdün ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• ulan 3-4 senedir hemen her gün bu başlığa girip acaba ne gibi bir gelişme var diye takip ettik.. finali de böyle oldu.. lost finalinde bile böyle hayal kırıklığı olmamıştı
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Klubun renklerini bile karakolluk kavgalar sonucunda belirlemis bir trabzonspordan , trabzonlu olmayan sikebahceli birinin stadinin adini verdigi trabzonspora..kendi adini veremesede ismi ben belirlerim dedi..bu olay camiayi ayristirip bolmekden baska bir ise yaramaz idmanocakli idmanguclu gunler yakindir bu gidisle ..trabzonla yek yurek basa cikamadiklari icin istedikleri de bu zaten basta istanbul klupleri olmak uzere..parcalanmis bolunmus siyasete boyun egmis duzenin carkina su tasiyan gucunu kaybetmis bir trabzonspor islerine gelir tekerlerine comak sokacak kimse kalmaz ortalikda..gidisat iyi degil birseyler yapmak lazim..ilk is siyasetin S sini klupten iceri sokmayacak bagimsiz bir yonetim ve baskan secmek olmali..bu bir anda olacak birsey degil ama biryerden fitili ateslemek lazim..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• efsanelerimizi 20 dk izlemeye tenezzül etmemiş bir taraftar topluluğu değildir net.. ben ekran başında utandım.
                        bu durumdan benim gibi rahatsız kitleyi görmesem, bu gece bu takımın ruhuna okunduğunu düşünürdüm fatihanın ama görüyorumki kimsenin içine sinmedi bu açılış.
                        gerçek taraftarın tribünlerdeki yerini almazsa kimlere kaldıgımızı görmüş olduk daha sıkı kenetlenmeli !!

Yorum

• Gösteri maçının tekrarını nereden bulabilirim?
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafa Kemal Atatürk ve devlet yöneticimilerimizin yanında bir Katarlının fotoğrafı olan ve ulusal marşı okunan
                            Açılışında ışıklı şovların gösterilerin öncesinde Kuran-ı Kerim okunan
                            Siyasi gösteriler yapılarak şehit polislerimiz kullanılarak sanki bir ibadet yeriymiş gibi dua edinilen
                            Bütün bakanların sırayla sahneye çıkıp nutuk verdiği gövde gösterisi yaptığı
                            Taraftarın yüzde 50 sinin sadece Recep Tayyip Erdoğan vesilesiyle oraya geldiği
                            Cumhurbaşkanının bir stat açılışı gibi değil de miting yaparmış gibi mesajlar verdiği
                            Protokol tribününde bırakın Trabzonspor yönetiminden birini başkanının bile bulunmadığı
                            Efsaneler diye tanınmayan ne olduğu belirsiz adamların olduğu
                            Cumhurbaşkanı gitti diye stadı terk eden Trabzonspor(!) taraftarının bulunduğu
                            Bir spor organizasyonunda ya Allah Bismillah Allahuekber gibi sloganların atıldığı
                            Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi, Fatih Terim gibi şerefsiz şikeci, ahlaksızların tribünde oturduğu
                            Trabzonspor taraftarlarına dahi adı sorulmadan henüz bir takımın başında olan teknik direktörünün stada isminin verildiği
                            Buram buram yalakalık, iğrençlik alçaklık kokan bir organizasyondu. Trabzon şehrinin ve kültürünün neden rüzgar hızında geriye gittiğini de şahsen benim yüzüme tokat gibi çarptı. Bugünü gerçekten unutmak istiyorum...

-Kuran-ı Kerim ve Dua ile ilgili yorumlarımı çarpıtan olursa buraya kadar yazdıklarımı anlamamış demektir.Benim tepkim samimiyetsizlik üzerinedir. Böyle kutsal ve önemli kavramların siyasi rant uğruna kullanılmasını asla kabul etmedim, etmeyeceğim.

Ağızına sağlık kardeşim. Süper yazı oldu.
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Ah be sadri baskan....
                              Sadri baskanin kiymetini bilemedik simdi iho ve usta gibilerle takim bitme noktasina ilerliyor..
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Belki önceki sayfalarda yazılmıştır ama sunumu ersin düzen yaptı. Dün bu kişilik 10-11 şampiyonu Trabzonspor dediği için giray bulagı fircalamisti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X