Yıllık 15 milyon tl kira ödeyeceğim stadın ve kompleksin ismini de siz vereceksiniz. Yok ya var mı başka bir arzunuz?.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben hep trabzonspor dan idmangücü idmanocağı gibi iki değerin süperligde olup rekabet oluşturulmasını hayal etmiştim..keşke dedim süperligde böyle bir derbimiz olsa da bu şehrin değerini o zaman daha iyi anlardık.. Tıpkı liverpool - everton lazio-roma gibi..
Nereden nereye anasını satayım.. Yazık oldu koca kulube
Başkan denen şahısa bir tek lafım var: harbi ihonun tırnağı bile olamazmışsın. Azize sempati duyar oldum sayende.. Cidden mide bulandırıcıymışsın
Yorum
-
Yav hep icimde tuttum ama bu sefer.yazmadan edemeyecegim Kazim Koyuncu romantizmini, en hafif tabiriyle soyluyorum, anlamsiz ve sacma sapan bulan bir tek ben miyim?
Ayni sey Yattara icin de gecerli. Bunlara karsi hicbir sey hissetmiyorum. Trabzonspor icin hicbir sey ifade
etmiyorlar.
Bir de kimse alinmasin ama Kazim'in Trabzonsporu vb. Laflari komik ve itici buluyorum.
Yorum
-
Stadyum takımımıza, şehrimize hayırlı olsun
Çok güzel ve modern bir stada kavuştuk Emeği geçen herkese çok teşekküler.
Başta da bizi ilk günden beri fotoğrafsız bırakmayan [MENTION=22582]f1bekir[/MENTION] abiye.
**
Gönül isterdi ki siyasi bir şova dönüşmeyen bir açılış olsun.
Ancak ülkede bu işler hep böyle yapılıyor
Bundan dolayı hiç kimseye kızmıyorum..
**
Şenol Güneş isminin komplekse verilmesini destekleyenlerdenim.
Ancak stada da aynı ismin verilmesi yüzde bir milyon yanlış karar.
Yönetimden bu konuda bir açıklama bekliyorum
Zira sürekli anlaşmaya yakın olduğumuz sponsordan bahsediyorlardı
Bu sponsor Şenol Güneş değildir sanırım..
Yorum
-
[QUOTE=ilyskm;1920590019]Arkadaşlar Şenol Güneş ismi şu anda bjk teknik direktörü olması dışında doğru, başka kime verilecekti? Trabzonspor'un aldığı kupaların neredeyse hepsinde onun emeği var. Bırakın artık şu isim meselesini...
iyi de taraftar eşekçi başımı bir ismi istiyor mu istemiyor mu diye bir nabız yoklarsınız
bu ne amatörlük şimdi daha mı iyi odlu bir sürü kişi istemiyor.
Stadın ismi başka bişe olsaydı şu kadar hayal kırıklığı yaşanır mıydı.
TS'yi bitirme projesi başarı ile sonuçlanmıştır
bundan sonra düz bir takımız.
Gönül isterdi ki Avni Aker'den hiç syrılmayalım bi anlamı kalmadı artıkNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan Stadın ismini savunanlar bir bakın hele.
Komplekse isim verdiler itiraz ettik daha sonra ses etmedik. Oldu artık dedik. Şimdi Stadın İsminede aynı şeyi veriyolar. Bir kere ETİK bir olay değil. Şenol ile alakası yok bu işin.
Bu şöylede olsa itiraz alacaktı " Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi Hüseyin Avni Aker Stadı" Arkadaş sizin özürlülüğünüz fılan mı var? Böyle şey olur mu kafayı mı yediniz. Biz Sponsor ismi olsun kasamıza para girsin diye ıkınırken sizin bu yorumlar efsane ya. Harbiden kafanızda bir kaç tahta eksik.
Allah aşkına senin yaşın kaç?
Herkese atar, her şeye atar. Biraz motorun soğusun be arkadaş!
Sabahtan akşama kadar sitem sitem sitem. Böyle hayat mı olur?
Sen bu kadar sıkıntı ile nasıl yaşıyorsun ya?
Sana bir tavsiye, bu kadar stres yapma, sakinleş. Bu kadar stres ile fazla yaşamazsın.
Yorum
-
Ya anlayamadigim konu su senol gunes ismine sevinenlere soyle anlatalim bizim en buyuk beklentimiz sponsordu..
Ama hala senol gunes olsun baska kim olacak falan deniliyor ilginc..
Senol ne kadar verecek bize senelik 5milyon dolar atar herhalde cunku hem kompleks hemde stad ismini satin aldi..
Yani ana sponsorumuz oldu..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
3 saattir izliyorum. ne olduğunu hala anlayamadım. kompleks mi stad mı birbirine girdi, sponsor noldu bilgi yok, uğruna marşlarını bile çaldığımız katarlı elemanlar ne alaka, ismi verildiği söylenen zat nerelerde, ne bi konuşması var ne bi lütfedip milleti selamlayışı var.
bundan daha rezalet bir açılış planlasalar yapabilirler miydi? bence hayır.There is no spoon...
Yorum
-
Mustafa Kemal Atatürk ve devlet yöneticimilerimizin yanında bir Katarlının fotoğrafı olan ve ulusal marşı okunan
Açılışında ışıklı şovların gösterilerin öncesinde Kuran-ı Kerim okunan
Siyasi gösteriler yapılarak şehit polislerimiz kullanılarak sanki bir ibadet yeriymiş gibi dua edinilen
Bütün bakanların sırayla sahneye çıkıp nutuk verdiği gövde gösterisi yaptığı
Taraftarın yüzde 50 sinin sadece Recep Tayyip Erdoğan vesilesiyle oraya geldiği
Cumhurbaşkanının bir stat açılışı gibi değil de miting yaparmış gibi mesajlar verdiği
Protokol tribününde bırakın Trabzonspor yönetiminden birini başkanının bile bulunmadığı
Efsaneler diye tanınmayan ne olduğu belirsiz adamların olduğu
Cumhurbaşkanı gitti diye stadı terk eden Trabzonspor(!) taraftarının bulunduğu
Bir spor organizasyonunda ya Allah Bismillah Allahuekber gibi sloganların atıldığı
Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi, Fatih Terim gibi şerefsiz şikeci, ahlaksızların tribünde oturduğu
Trabzonspor taraftarlarına dahi adı sorulmadan henüz bir takımın başında olan teknik direktörünün stada isminin verildiği
Buram buram yalakalık, iğrençlik alçaklık kokan bir organizasyondu. Trabzon şehrinin ve kültürünün neden rüzgar hızında geriye gittiğini de şahsen benim yüzüme tokat gibi çarptı. Bugünü gerçekten unutmak istiyorum...
-Kuran-ı Kerim ve Dua ile ilgili yorumlarımı çarpıtan olursa buraya kadar yazdıklarımı anlamamış demektir.Benim tepkim samimiyetsizlik üzerinedir. Böyle kutsal ve önemli kavramların siyasi rant uğruna kullanılmasını asla kabul etmedim, etmeyeceğim.En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 21:00.
Yorum
-
Usta hala sponsoru aciklamadin bekliyoruz acilusda aciklayacaktin hani hafiza kaybi yasiyorsun belki hatirlatalim bu kadar mitomanilikde fazla artik insanin yuzu kizarir biraz 2 gun once soyledigini unutcak kadar bunamadin heralde..ha benim kilavuzumda aynisini yapiyor ben onun yolundan ilerliyorum diyorsan en azindan o soylediklerinden 2 ay sonra carkediyor bilesin..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Yahu bu Trabzon'da hiç mi taraftar kalmadı ?
Trabzonspor taraftarı olmadığından, taşıma su yani parti üyeleri ile değirmen döndürmüşler.
Geçen de Passolig alan taraftar sayısının %82'si il dışından çıkınca şok olmuştum.
Trabzon'da yaşayan sadece %18 yani 22 bin kişi Passolig almış.
Ne yazık ki Trabzonspor kulübü '' Trabzon'a '' fazla.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum