Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• WC'lere de Şenol Güneş ismini verseydik

Açılışı izlemedim okuduklarıma göre isabet olmuş

Yalama baya olmuş galiba

Yorum

• Muharrem Ustayla ilgili stad konusunda yorum yapmayacağım çünkü çok erken daha yeni takımın başında.Ara transferler ve seneye nasıl bir kadro kuracak ve Mehmet Ekiciyi kadroda tutacak mı Mehmet gidersen ondan daha iyisi ni alacak mı yerine kimleri alacak ben buna bakarım.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Hepsini geçtim Katar marşı bile okundu sanki milli maç yapıyorduk. Yağlamada son nokta.

Yorum

• Resmen miting izledik..Katar emiriyle görüşmek içinde sadece bir bahane olmuş Trabzon.
          Umarım kulubun düzenlendiği ciddi bir organizasyonla hayal kırıklıkları giderilir.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadın yıllık sponsorluk geliriyle maaşların büyük kısmını ödeyebilirdik. Şenol Güneş in önüne arkasına nasıl bir anlaşma olacak veya olacak mı ? Komplekse ismi verildi tamam ama stada isminin verilmesine Rte neden karışıyor ya da yönetim neden karşı çıkmıyor ?

Sponsor açıklandı diyelim. Ne olacak, bütün ülkeye cumhurbaşkanının Şenol Güneş Stadı diye duyurduğu stadın ismini mi değiştireceksin ? Büyük bir karmaşa var ve bütün sorumlu Muharrem Usta. Geceye dair güzel olan tek şey stad... Onun dışında her şey kötüydü. Yaylalarımızı dağlarımızı bile Araplara bıraktılar, turizmmiş. La bi gidin başlarım turizminize, gitsinler Akdeniz e Ege ye dağlarımızdan uzak olsunlar.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadın ismide kompleksin ismide Şenol Güneş mi oldu yani
              Bende anlayamadım böyle mi oldu

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muharrem Ustayla ilgili stad konusunda yorum yapmayacağım çünkü çok erken daha yeni takımın başında.Ara transferler ve seneye nasıl bir kadro kuracak ve Mehmet Ekiciyi kadroda tutacak mı Mehmet gidersen ondan daha iyisi ni alacak mı yerine kimleri alacak ben buna bakarım.
                Renkdaşım hiç ümitle bekleme
                iyi bir şey olmayacak kendimizi kaç zamandır polyanna gibi avutuyorduk
                Gemi karaya oturdu artık
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Nevzat Aydın stada isminin verilmesi sponsora engel değil yazmış twitterda.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• açılışın böyle olacağı belliydi, tribünleri dolduranların da futbolla falan işinin olmadığı da zaten stadın boşalma hızından belli.
                    her neyse bunları geçelim.
                    aklımdaki sorular;

* henüz stad gsgm tarafından teslim alındı mı?
                    * kulübe devri gerçekleşti mi? gerçekleşmediyse sponsorla imza atabilir mi?
                    * kulübün bu organizasyonda bir etkisi oldu mu, yoksa tamamen gsgm organizasyonu mu bu?
                    * Yeni stadı açıp hala Avni Aker'de maç oynayacak olmak neyin kafasıdır?
                    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Bende bekliyorum hem komplekse hem stada Ş.G. ismi verilmemiştir bence

Yorum

• ​Şu stadyum ismi için bir bildiri yayınlamalı BMN.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Renktas acilis torenindeki konusmalara takilmayin her yerde boyle sistem boyle yapacak bir sey yok. Ben baskana kiziyorum sponsor konusunda ve oraya gelen taraftara..pardon seyircilere stadin aciliyor ama hemen stadi terkettiler, stad icin coskulu degil sessiz kalindi ama bazi anlarda yirtindi millet.. Tabi oraya gelenlerede cok kizmiyorum bazilarin o stada gitme sebepleri baska herkesin gorusunede saygiliyim..

Siyasilere de kizmayin kim olsa ayni seyleri yapardi.. parti ismi yada kisi farketmiyor ulkemizde sistem yillardir boyle ilerliyor..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• stadın ismini hangi hakla Şenol güneş arena yaptılar ? Kime sordular oyladılar yazıklar olsun. Ben ki usta yönetimini destekleyen birisiyim ve hep iyi olacak diyordum ama bugün anladım ki bizim yönetimimiz sadece bir kukla. Sponsor açıklayacaklardı oda yalan oldu hiçbir dediklerini yapamıyorlar yazık çok yazık trabzonspor bu sene 10 cu seneye de 7. olur sonra da zaten ilgi sıfıra iner. Ne olsa STAD yaptılar susarız.

Yorum

• bi kulübün adı kaldı küçük şikecilerin hocasına vermediğimiz... adını da değiştirsinler zaten yeni Türkiye'nin Yeni Trabzonspor'u bu benim 30 yıl önce gönül verdiğim Trabzonspor mazi oldu...
                              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ​Şu stadyum ismi için bir bildiri yayınlamalı BMN.
                                Sonra Cumhurbaşkanımız siteyi kapatsın
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Yükleniyor...
                                X