Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur da sahada. Yılmaz Vural'ı da gördüm arada.

Yorum

• kamera acilari cok iyi duruyor sikayetim yok.

Yorum

• Açılışta merdivende oturuyorlar diye yazın cezayı aman tff görmesin eleştirdim ehe ehe diyor bide samimiyetsiz herif
        #50 Jackson Avelino Coelho
        #7Miroslaw Szymkowiak
        #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Yılmaz Vural bile gelmiş. Hazir gelmişken Ersun'u göndersinler.

Yorum

• O değilde bizim şuanki topçular hoca felan onlar nerde
            You Will Never Walk Alone
            Liverpool F.C

Yorum

• Aziz Yıldırım eksik

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor'u bıraktığını açıklayan açıklayana.. Daha önce sayısız kere yazmıştım,buradaki çoğu siyaset yapanların derdi Trabzonspor değil diye. İşte söylediklerim ispatlandı. Sizler gibi Trabzonsporlu zaten olmaz olsun. Siyaseti Trabzonspor'dan üstün görenler patır patır dökülüyor. Bu yüzden her zaman diyorum: Dürüst olun, Samimi olun!!
                Na anlatıyorsun sen arkadaşım,stadımızın ismi bize dayatma ile veriliyor,hiç de istemediğimiz bir isim,buna Trabzonspor'u gerçekten seven herkes tepki gösterir.
                Muharrem Usta bunun açıklamasını yapacak ve bedelini ödeyecek.
                • Memento mori

Yorum

• sinyor da teşrif etmiş

Yorum

• Eminim ki statın açılışı ile beraber bir devrin sonuna geldik. Bu forum konusu bize yenilgileriz üzüntülerimiz unutturan kafa dağıtmamızı farklı noktalara odaklanmamızı sağlayan etmendi.nice renktaşın birbirini daha iyi tanıdığı bir ortam olmuştu. Stat başlığı hayatımızda 6- 7 yıllık bir maziydi. Herşeye rağmen stat için emeği geçen resim çekmek zahmetinde bulunan renktaşlara teşekkür ediyorum.( duyglandım mı ne ) 😉artısıyla eksisiyle ülkemizin en iyi komplekslerinden birine sahip olduk.İnşaAllah bu stat nice zaferlerimize vesile olur.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yılmaz Vural bile gelmiş. Hazir gelmişken Ersun'u göndersinler.
                      Bize şaklaban lazım değil ersun hocayı yedirmeyiz!

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• catinin membrani yirtilmis mi ? , yoksa isiktan mi?

Yorum

• İlk olarak demir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yılların Trabzonsporlusu ben buraya yazı yazabilmek için üye oldum. Cumhurbaşkanını dinlerken aklıma geldi, gerçi hiç aklımdan gitmiyor da neyse. Herkesin malumu 2010-2011 yılı şampiyonluğu. Herkes biliyor, o dönemin şampiyonunun TS olduğunu. Cumhurbaşkanı, Şenol Güneşin başarılarından, marifetin iltifata tabi olmasından v.s bahsetti. Marifet iltifata tabi olsaydı, Şenol Güneşin o dönem hocalığını yaptığı TS' nin şampiyonluğunun verilmesi gerekirdi. Demirören' in federasyon başkanı yapılması, kişilerin fiillerinden dolayı klüplerin cezalandırılmaması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanımızın o dönemdeki pozisyonu. Keşke hak ettiğimiz şampiyonluk verilseydi de bu stad olmasaydı. Cumhurbaşkanı Şenol Hocayı methederken ekranda gösterilen Şenol Hocanın aklından bunlar geçmemişmidir? Futbola, spora siyaset bulaşmamalıydı. Bence bu stad TS' nin verilmeyen şampiyonluğuna karşı yapılan bir stad ve geçenleri unutturamaz..
                          merak etme bunların hepsinin takipçisiyiz kardeşim.

Yorum

• Biri aciklasin arkadas yillik 25 milyon liraya yakin olasi sponsor parasini kim odeyecek
                            ?.???????!

Kim odeyecek satilamayan isim hakkinin bedelini ????????
                            #Dik oyna

Yorum

• eğer biz büyük takımsak stadın adı
                              tekrar Avni Aker olur

Yorum

• İlk olarak Haydar Lider tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güzel yollarla gelmissiniz Hollanda'ya. Siz hangi secenekle gelniz peki?
                                La okuzmusun yoksa okuz taklitimi yaptin su oteki manda gibi.

Adam gelmek icin yol gosterin dedi gosterdik genc.
                                Kicinla okuyup burnunlami anladin.
                                İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                                ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X