Onur da sahada. Yılmaz Vural'ı da gördüm arada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u bıraktığını açıklayan açıklayana.. Daha önce sayısız kere yazmıştım,buradaki çoğu siyaset yapanların derdi Trabzonspor değil diye. İşte söylediklerim ispatlandı. Sizler gibi Trabzonsporlu zaten olmaz olsun. Siyaseti Trabzonspor'dan üstün görenler patır patır dökülüyor. Bu yüzden her zaman diyorum: Dürüst olun, Samimi olun!!
Muharrem Usta bunun açıklamasını yapacak ve bedelini ödeyecek.- Memento mori
Yorum
-
Eminim ki statın açılışı ile beraber bir devrin sonuna geldik. Bu forum konusu bize yenilgileriz üzüntülerimiz unutturan kafa dağıtmamızı farklı noktalara odaklanmamızı sağlayan etmendi.nice renktaşın birbirini daha iyi tanıdığı bir ortam olmuştu. Stat başlığı hayatımızda 6- 7 yıllık bir maziydi. Herşeye rağmen stat için emeği geçen resim çekmek zahmetinde bulunan renktaşlara teşekkür ediyorum.( duyglandım mı ne ) 😉artısıyla eksisiyle ülkemizin en iyi komplekslerinden birine sahip olduk.İnşaAllah bu stat nice zaferlerimize vesile olur.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz Vural bile gelmiş. Hazir gelmişken Ersun'u göndersinler.
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak demir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılların Trabzonsporlusu ben buraya yazı yazabilmek için üye oldum. Cumhurbaşkanını dinlerken aklıma geldi, gerçi hiç aklımdan gitmiyor da neyse. Herkesin malumu 2010-2011 yılı şampiyonluğu. Herkes biliyor, o dönemin şampiyonunun TS olduğunu. Cumhurbaşkanı, Şenol Güneşin başarılarından, marifetin iltifata tabi olmasından v.s bahsetti. Marifet iltifata tabi olsaydı, Şenol Güneşin o dönem hocalığını yaptığı TS' nin şampiyonluğunun verilmesi gerekirdi. Demirören' in federasyon başkanı yapılması, kişilerin fiillerinden dolayı klüplerin cezalandırılmaması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanımızın o dönemdeki pozisyonu. Keşke hak ettiğimiz şampiyonluk verilseydi de bu stad olmasaydı. Cumhurbaşkanı Şenol Hocayı methederken ekranda gösterilen Şenol Hocanın aklından bunlar geçmemişmidir? Futbola, spora siyaset bulaşmamalıydı. Bence bu stad TS' nin verilmeyen şampiyonluğuna karşı yapılan bir stad ve geçenleri unutturamaz..
Yorum
-
İlk olarak Haydar Lider tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel yollarla gelmissiniz Hollanda'ya. Siz hangi secenekle gelniz peki?
Adam gelmek icin yol gosterin dedi gosterdik genc.
Kicinla okuyup burnunlami anladin.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum