Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Delinme değilmiş arkadaşlar ışık yansiyor sanıyorum.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Membrana alttan ışık vurunca yırtık gibi gözükmüş.

Yorum

• İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Faydasi dokunacaksa not al

1. antalyaya tatile gelen hollandali kizlara yaman.bi umut
        2. Homolari birda severler. Sansini deniyebilirsin.
        3. Pkk liyim de sansin olur.
        4. Bu aralar fetoscularla kucak kucagalar. Onuda deniyebilirsin.

Hadi kolay gele
        Bunların bütün sülalen yapmış herhalde yöntemlerin bu olduğuna göre Hadi yallah akşam akşam sövdürtüp derşarz etme kendini
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Trabzonspor'u bıraktığını açıklayan açıklayana.. Daha önce sayısız kere yazmıştım,buradaki çoğu siyaset yapanların derdi Trabzonspor değil diye. İşte söylediklerim ispatlandı. Sizler gibi Trabzonsporlu zaten olmaz olsun. Siyaseti Trabzonspor'dan üstün görenler patır patır dökülüyor. Bu yüzden her zaman diyorum: Dürüst olun, Samimi olun!!

Yorum

• Stadın dolmuş olmasını isterdim.
            . .
            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
            . .

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlış duymadım değil mi,yuhladılar ismi umarım bazıları ne yaptığını anlamıştır.
              O stadın da tesisin de ismi Trabzonspor Genel Kurulunda belli olacaktır.
              Genel kurul yetkiyi verdi bile yönetime. Hem ayrıca o delegelerin yarısı şenolun samimi arkadaşı. En kötü ihtimal yine onun ismi olur
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yılların Trabzonsporlusu ben buraya yazı yazabilmek için üye oldum. Cumhurbaşkanını dinlerken aklıma geldi, gerçi hiç aklımdan gitmiyor da neyse. Herkesin malumu 2010-2011 yılı şampiyonluğu. Herkes biliyor, o dönemin şampiyonunun TS olduğunu. Cumhurbaşkanı, Şenol Güneşin başarılarından, marifetin iltifata tabi olmasından v.s bahsetti. Marifet iltifata tabi olsaydı, Şenol Güneşin o dönem hocalığını yaptığı TS' nin şampiyonluğunun verilmesi gerekirdi. Demirören' in federasyon başkanı yapılması, kişilerin fiillerinden dolayı klüplerin cezalandırılmaması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanımızın o dönemdeki pozisyonu. Keşke hak ettiğimiz şampiyonluk verilseydi de bu stad olmasaydı. Cumhurbaşkanı Şenol Hocayı methederken ekranda gösterilen Şenol Hocanın aklından bunlar geçmemişmidir? Futbola, spora siyaset bulaşmamalıydı. Bence bu stad TS' nin verilmeyen şampiyonluğuna karşı yapılan bir stad ve geçenleri unutturamaz..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben reisçi akpci falan da degilim ama planlarim Türkiye'ye gitme yönünde, yani bazen bakiyorum asiri reisçilere memlekete git diyorsun yok diyor, ama sorsan akp memleketi uçurdu buradan iyi, ee o zaman ne duruyorsun ? babalarimiz geldiginde durum çok farkliydi, simdi mâdem tersine döndü haydi o zaman ?
                  Türkiye nereye gitmeyi düsünüyorsun?Istanbulsa yabanci bir sirkette is bulamdan gitme. Is hayati avrpada gibi degil türk sirketlerinde. maas konusu da var.Tatilde oldu gibi deil durumlar Türkiede
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Faydasi dokunacaksa not al

1. antalyaya tatile gelen hollandali kizlara yaman.bi umut
                    2. Homolari birda severler. Sansini deniyebilirsin.
                    3. Pkk liyim de sansin olur.
                    4. Bu aralar fetoscularla kucak kucagalar. Onuda deniyebilirsin.

Hadi kolay gele
                    Güzel yollarla gelmissiniz Hollanda'ya. Siz hangi secenekle gelniz peki?

Yorum

• şenolla burak beşiktaş transfer görüşmesi yapiyor gibi sanki

Yorum

• Üzüldüm lan, Fatih'i, Yattara'yı, Burak'ı görünce üzüldüm. Eski günleri özledim. Filırtına gibi estiğimiz yılları.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel uğur kardeşim izlemedin galiba konuşmayı.
                          Çok net söyledi. Kompleksin ismi şenol güneş oldu. Biz düşündük stadın da isminin şenol güneş olmasına karar verdik dedi daha ne desin
                          Izledim de stadin da dedigini duymadim..Stadin isminde Senol Guneste karar verdik dedi ve bence ifade de sıkıntı oldu..

Yorum

• Akp için Trabzonspor u bırakan zaten bir dakika durmasın. Biz kaçıp giden değil savaşan taraftarla zaten iyi günleri görücez ha sizde o zaman tekrar gelir saf tutarsınız..Daha arabanın camından bayrağı sallıcaz durun bakalım şu hengame bi dağılsın..

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yasa Senol Gunes

Aferin Burak Yilmaz

biri efsane digeri sampiyon takimin gol krali

Yorum

• Yuvana geri dön kraaal.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...