Oraya Hüseyin Avni Aker demeye devam.Bakalım kimin dediği olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOraya Hüseyin Avni Aker demeye devam.Bakalım kimin dediği olacak.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Stadın adını da şenol güneş yapıcaklar dedik diye yok yok kompleks adı o koysunlar nolcak diyenlere selam olsun. Şehirin göbeğinde Avni Akeri verip karşılıgında aldığımız stadı sanki hibe alıyormuşuz gibi lanse ettirmek cumhurbaşkanı efendinin adınıda ben koydum komplekste stadta Şenol güneş tir diyebilmesi ve herkesin kuzu gibi olması rezillikten başka birşey değildir. Bugünden sonra kimse hiçbirimiz şöyle asiyiz şöyle ruhumuz var diye sağda solda anlatmayalım millet götüyle güler saygışad
Yorum
-
İlk olarak Tolga Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem öyle sayın cb. senelik 10 milyon euro sponsorluk ücreti ödesin de görelim.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAHHHAAAA Bende bunu düşünüyordum.Trabzonspora her gelişinde ağlayan zorla geldim diyen herşeyden şikayet eden şenol efendi stadın isminide aldı oh ne ağla.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kuranın siyasi şova malzeme yapılmasından rahatsızım gerizekalı kardeşim.
Sen anlayamadın heralde daha açık yazmak lazım tabi senin gibilere.
Ama sen ve senin gibiler için normal, Kuran okunmasını siyasi şov gören, 40.000 kişinin amin deyip Fatiha okumasından rahatsız olan, başkalarına hakarette eder.
Kendine yakışanı yapmışsın, aferimefsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
Demekki sponsorda yok. Normal bu haldeki bir takıma ve camiaya sponsor olmayı kimse istemezdi zaten. Fikretciğimde orda.Sayın usta fikret beyden bir akıl al istersen veya RİCA ET SANADA BİR SPONSOR BULSUN.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum