Istanbul sevicileri. Senol Günes stadi ne rezilliktir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin ismi degil güzel kardesim kompleksin ismi Senol Güneş.
Çok net söyledi. Kompleksin ismi şenol güneş oldu. Biz düşündük stadın da isminin şenol güneş olmasına karar verdik dedi daha ne desin
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimin boş konuştuğu belli oluyor.
Stadının Kuran Tilavetiyle açılmasından rahatsız olan sensin, ben değil!
Sen anlayamadın heralde daha açık yazmak lazım tabi senin gibilere.
Yorum
-
Kompleksi anladik ama stadin adi nasil Senol Gunes oluyor ? Paralar, sponsor ?
Basaksehir miyiz biz, para lazim Senol Gunes in adini hem komplekse hem stada nasil veriyoruz putlastirdiniz iyice bu ne ya saka mi lan bu ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
AHHHAAAA Bende bunu düşünüyordum.Trabzonspora her gelişinde ağlayan zorla geldim diyen herşeyden şikayet eden şenol efendi stadın isminide aldı oh ne ağla.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Heycanla gidecegim ilk maci hangisi diye düsündüm simdi biliyorum.. hic birine yaziklar olsun trabzonspor herseyi ile bitmiator artik.. senol güneside amma büyüttük dersin tek topcumuz senol günesdi..
Sadri senerin söylediklerini unutmayin:
Senol günes parayi cok sever
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum