Şu laf sana yakıştı mı?Arap malı ne demek ya?Adam bir ülkenin lideri ve ülkene gelmiş,ne yapacaksın,nerden nasıl eleştireceğinizi de şaşırdınız iyice.
Yakıştırdım.
Coğrafyasındaki eşekler bile emperyalistler tarafından düzüldüğü yerde emperyalistlerin maşasına yakıştırabildiğim en güzel laftı.
Tekrar edeyim "malın" önde gidenidir kendileri.
O yaptiklarinin açilisinda selam versinler, hatta hava da atsinlar, ama yeni stadimiz ne alâka ? öyle saçmalik olmaz, zorla bazi seyleri savunmaya gerek yok...
sefer senin ana sponsorun adamin milli bankasi
En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 18:09.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Trabzonspor ile ilgili herhangi bir olay, gelişme olmadığından izlemiyorum. Umrumda değil parti mitingi. Şuan stadyumda olanların %90 ı bir daha o stadyumda bulunmayacağına göre Trabzonspor temsil edilmiyorsa neden izleyelim ki. Şenol Güneş denen paragöz hefin adını da verdiler ya komplekse, tabi kompleksse [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 18:09.
Yakıştırdım.
Coğrafyasındaki eşekler bile emperyalistler tarafından düzüldüğü yerde emperyalistlerin maşasına yakıştırabildiğim en güzel laftı.
Tekrar edeyim "malın" önde gidenidir kendileri.
İyi de bunu söylemek için yanlış adamı seçtin,Katar Emiri'nden pek hoşlanmıyor o emperyalistler,gördüğün gibi petrol kazancından Türkiye'ye yatırım kararı almak,şu zamanda Türkiye ile yanyana görünmek bile bazı şeylerin ifadesi.
Yanlış adama sallayarak,doğru bir şey yapmadığın gibi senin ülkenin de içinde emperyalizme çalışan çok insan var,ne diyeceğiz Türk malı gibi ırkçılık kokan bir ifade mi?
Sakin ol,derdini dinimizin yasakladığı ırkçı-faşist bir ifade ile açıklamak zorunda değilsin.
Bu rakamların kaynağı nedir? Bir de yatırımları nelerdir bu Arapların? Trabzon'da ki işsizliğe çözüm getirecek yatırımlar mı? Bir de 800 milyon dolarlık Disneyland tarzı eğlence parkı fazla uçuk değil mi? 800 milyon dolar!!! İstanbul'a desen amenna derim de.
arapların yatırımları biz halka hiç yansımıyor malesef 5tllik yemek 20 tl oluyor uzungölde, 500 liralık ev kirası 1000tl istiyor ev sahibi
ben bu yatırım işinden bişey anlamıyorum
Stat yapımında emeği geçen herkese teşekkürler.(Başta RTE olmak üzere)
Bazı noktalar beni rahatsız etti.
1-Kompleksin adının Ts un efsane isimlerinden biri olsada profesyonel futbolculuk yapıp para kazanmış olan(ki halen aktiftir)Şenol Güneş olması
2-Katar emirinin posteri neden asılmıştır anlamadım.
3-Tüm tribünleri bastan başa dolanan devasa localar çok kotü görüntü veriyor
4-Stadın adı medikal park olursa Usta
En son mkesen1982 tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 18:41.
Yorum