İlk olarak Mert' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVodafone açılışına bizim başkan katılmıştı sanırım, iade-i ziyaret yaptılar demek ki.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
-
Keşke Samsung olabilseydi veya Apple ama bunlara üstüne para vermek lazım stada isimlerini vermeleri için sanırım.
Medical Park olursa anlayın ki başkan kimseyi bulamadı ve kendisi taşın altına elini koydu. Saygım bir kat daha artar bu durumda.
Bir de bu biz borsaya açık bir şirketiz. Sponsorluk anlaşması için masaya oturduğumuz anda borsaya bildirmemiz gerekmiyor mu?
Buradan spk bize ceza verebilir sanki.En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 15:09.
Yorum
-
İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Sponspor ismi için basit bir matematik
Şimdi arkadaşlar. Bildiğimiz gibi içimizde zilyon tane ajan var. Bir tür açıklamalar beklerken yerel medya bir fitil çıkarıyor bi bakıyorsun bu sonradan yönetim tarafından doğrulanıyor.
ŞG Spor Kompleksi dediler noldu. "Zaten biliyorsunuz ŞG S.Kompleksi" dedi başkan. Yerel medyadan saatler kala Medical Park Yeni Stad isim sponsoru diye haber çıkıyorsa ben oldu bilirim.
Ama katar niye ziyaret ediyor onu bir türlü çözemedim. CB ikisinide aradan çıkartayım diye mi yapıyor napıyor..."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponspor ismi için basit bir matematik
Şimdi arkadaşlar. Bildiğimiz gibi içimizde zilyon tane ajan var. Bir tür açıklamalar beklerken yerel medya bir fitil çıkarıyor bi bakıyorsun bu sonradan yönetim tarafından doğrulanıyor.
ŞG Spor Kompleksi dediler noldu. "Zaten biliyorsunuz ŞG S.Kompleksi" dedi başkan. Yerel medyadan saatler kala Medical Park Yeni Stad isim sponsoru diye haber çıkıyorsa ben oldu bilirim.
Ama katar niye ziyaret ediyor onu bir türlü çözemedim. CB ikisinide aradan çıkartayım diye mi yapıyor napıyor...2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Siyasetle yogrulmus bir stad,siyasetle yogrulmus bir takım.
O yuzden taraftarda da kulupte de bir omurga kalmadi kanimca.
Aziz Yildirim cagrilsaydi ancak bu kadar olurdu zaten.
Buram buram miting buram buram politika buram buram lobi kokan bir gün.
Fenerbahce kiciyla guluyordur bize.
2010-2011 sezonu da bugun itibari ile cop tenekesinde yerini almistir.
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum