Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fikret ne alaka acilista?
    Vodafone açılışına bizim başkan katılmıştı sanırım, iade-i ziyaret yaptılar demek ki.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sonunda bugun dunyaca unlu sponsorumuzu ogrenecegiz..
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• bu devletin kendi açılışı, sportif bir açılış değil. ülkenin geleneği böyle, herşey siyaset üzerinden dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vodafone açılışına bizim başkan katılmıştı sanırım, iade-i ziyaret yaptılar demek ki.
          Gelmişken Frei'ı verseydi
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şimdi bu tip konularda her zaman bir isim sızar. Şimdiye kadar hiç bir isim sızmadı bir Vestel o da hemen yalanlandı. Ben hala stada sponsor bulanamamış olmasından korkuyorum

Yorum

• Stadın adı direk Medical Park olsun o zaman

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 1 Std.Vor 1 Stunde
                Sponsor şaşırtacak gibi

Yorum

• Keşke Samsung olabilseydi veya Apple ama bunlara üstüne para vermek lazım stada isimlerini vermeleri için sanırım.

Medical Park olursa anlayın ki başkan kimseyi bulamadı ve kendisi taşın altına elini koydu. Saygım bir kat daha artar bu durumda.

Bir de bu biz borsaya açık bir şirketiz. Sponsorluk anlaşması için masaya oturduğumuz anda borsaya bildirmemiz gerekmiyor mu?

Buradan spk bize ceza verebilir sanki.
                  En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 15:09.

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 1 Std.Vor 1 Stunde
                    Sponsor şaşırtacak gibi
                    Bu twit bence direk Medical Park'ı işaret ediyor.

Yorum

• Bu arada bence büyük ihtimalle Akyazı dolgu alanına Katar'dan yatırım gelecek.

Yorum

• Medical Park olmasın bence anlam açısından kayma oluyor. Yalnız Medical Park olursa da tıbbi hizmet alınan yer anlamı oluyor ki bizim stat çoğu maçta akıl hastanesi gibi
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sponspor ismi için basit bir matematik

Şimdi arkadaşlar. Bildiğimiz gibi içimizde zilyon tane ajan var. Bir tür açıklamalar beklerken yerel medya bir fitil çıkarıyor bi bakıyorsun bu sonradan yönetim tarafından doğrulanıyor.
                          ŞG Spor Kompleksi dediler noldu. "Zaten biliyorsunuz ŞG S.Kompleksi" dedi başkan. Yerel medyadan saatler kala Medical Park Yeni Stad isim sponsoru diye haber çıkıyorsa ben oldu bilirim.
                          Ama katar niye ziyaret ediyor onu bir türlü çözemedim. CB ikisinide aradan çıkartayım diye mi yapıyor napıyor...
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• stad bugün açılıyor mu vay vay yıllardır beklenen an pek bir özelliği kalmadı artık son yaşananlardan sonra ama neyse
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sponspor ismi için basit bir matematik

Şimdi arkadaşlar. Bildiğimiz gibi içimizde zilyon tane ajan var. Bir tür açıklamalar beklerken yerel medya bir fitil çıkarıyor bi bakıyorsun bu sonradan yönetim tarafından doğrulanıyor.
                              ŞG Spor Kompleksi dediler noldu. "Zaten biliyorsunuz ŞG S.Kompleksi" dedi başkan. Yerel medyadan saatler kala Medical Park Yeni Stad isim sponsoru diye haber çıkıyorsa ben oldu bilirim.
                              Ama katar niye ziyaret ediyor onu bir türlü çözemedim. CB ikisinide aradan çıkartayım diye mi yapıyor napıyor...
                              Trabzon'a yatırım yapılacak büyük ihtimal Katarlılar tarafından.

Yorum

• Siyasetle yogrulmus bir stad,siyasetle yogrulmus bir takım.
                                O yuzden taraftarda da kulupte de bir omurga kalmadi kanimca.
                                Aziz Yildirim cagrilsaydi ancak bu kadar olurdu zaten.
                                Buram buram miting buram buram politika buram buram lobi kokan bir gün.

Fenerbahce kiciyla guluyordur bize.

2010-2011 sezonu da bugun itibari ile cop tenekesinde yerini almistir.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X