Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O değil de ben hala daha isim belli değil sanıyordum,
    Şenol Güneş ismi verilmiş bile,
    videoya baksana,isminiz verildi diyor hoca da yok öyle bişi demiyor,
    demek ki isim konulmuş
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O değil de ben hala daha isim belli değil sanıyordum,
      Şenol Güneş ismi verilmiş bile,
      videoya baksana,isminiz verildi diyor hoca da yok öyle bişi demiyor,
      demek ki isim konulmuş
      Abi başkan canlı yayında açıkladıydı.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Şenol güneşin açıklamasını yeni izledim.
        Sadece kurduğu cümlelerle değil vücut diliyle de net bir şekilde şunu diyor: ismimin verilmesi hiç umrumda değil,
        Hatta mümkünse vermeyin. Ama benim adım verilirse de napalım kabullenecez artık mecbur.
        Bu açıklamadan sonra bu yanlıştan dönerler umarım. Yoksa buna sebep olanlara yazıklar olsun.
        BMN İZMİR

Yorum

• İsmin Kompleksin adına verildiğini hala daha çözemeyenler var, tv'de bile stada verildi diyor
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol güneşin açıklamasını yeni izledim.
            Sadece kurduğu cümlelerle değil vücut diliyle de net bir şekilde şunu diyor: ismimin verilmesi hiç umrumda değil,
            Hatta mümkünse vermeyin. Ama benim adım verilirse de napalım kabullenecez artık mecbur.
            Bu açıklamadan sonra bu yanlıştan dönerler umarım. Yoksa buna sebep olanlara yazıklar olsun.
            hayır öyle demiyor vücut dili. diyor ki isim meraklısı varsa onunki koyulsun, şu mesele üzerinden bana demediğiniz kalmadı. ben ismim koyulmasa da trabzon'un değeriyim, gönlüm trabzn'la, bu tip şeyler çok da önemli değil diyor. davet düzgün değilmiş stada gelmeyecekmiş falan değil yani.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              videonun başlığını görüp bi tarafları oynayanlar bence videoyu seyretmeden yorum yapmayın.
              seyredin de Türkiye'nin %99.999999 yapamayacağı adamlığı görün. zeka müsait ise tabi.

Bizim (ya da belki sadece benim) zekamiz algılamaya yetmedi. Zahmet olmazsa siz Şenol hocanın ne demek istedigini açıklayabilir misiniz acaba biz zeka özürlüler için ?? Çok merak ettim bu açıklamadan ne anladığınızı...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Şenol güneşi kesinlikle takımımda görmek istemem.
                Hele hele stad isminde hiç istemem. Bu konuda sadri şener gibi düşünüyorum.

Trabzobsporun Efsane futbolcusudur, diğer efsane futbolcular gibi.

Ama adama haksızlık yapıyorsunuz ya hu! Söylediklerinden neler çıkardınız.

Loading %61..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi başkan canlı yayında açıkladıydı.
                  Hiç haberim yoktu Muradım,
                  gerçekten çok şaşırdım,
                  Şenol hocayı sevmeme rağmen şaşırdım,yadırgadım,
                  Başkan yaptım oldu demiş resmen,hiç yakışmadı ama neyse bakalım,
                  hayırlısı diyeceğiz artık
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bunca zaman beklediğimiz stad açılacak böyle mi açılacaktı ülke ağlıyor takımın durumu berbat üstüne isim tartışması siyaset hç heyecan yok gibi hayırlısı
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

gerçekten çok şaşırdım,
                      Abi anladığım kadarıyla yalaklık içgüdüleriyle gidip Erdoğan'a danışıyorlar.. siz ne düşünürsünüz? ne önerirsiniz? diye. Olay da orada kopuyor. Adam da sorulunca ne bilecek Trabzonspor'u felan.. ŞG'niz var ne ismi arıyorsunuz diyor. Bu saatten sonra da geri adım atamazlar. Anlayacağın birilerinin yalaklık içgüdülerine koskoca camiayı alet ettiler.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim (ya da belki sadece benim) zekamiz algılamaya yetmedi. Zahmet olmazsa siz Şenol hocanın ne demek istedigini açıklayabilir misiniz acaba biz zeka özürlüler için ?? Çok merak ettim bu açıklamadan ne anladığınızı...
                        bir üstte [MENTION=43669]artvints[/MENTION] nin mesajını okumakla, okuduğunu anlamakla işe başlayabilirsin.

Yorum

gerçekten çok şaşırdım,
                          Hemde öyle bir açıkladı ki. Nasreddin Hoca fıkralarından bile komik.

2-3 gün boyunca Şenol Güneş Kompleksi olacak diye söylentiler çıktı "Trabzon"(ajan) medyasından.

Ardından ahaberde başkan stadın içinde canlı yayın yaparken muhabir soruyor. " Kompleksin ismi ne olacak "
                          Bizim usta da " ZATEN BİLİYORSUNUZ şg kompleksi olacak" diyor.

Afedersinde KOLPA usta biz neyi biliyorduk ki??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Şenol Güneş'in içine sinmiyorsa uygun kibar bir dille teklifi geri çevirir, çok değerli isimlerimiz var bunların yanında benim içime sinmedi, teşekkür ederim der. Ondan sonra da oylama yapılır bir şey olur... Yoksa videodaki gibi tavırlar, istemem yan cebime koy'dan ötesine gitmez
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Stadın açılışı için içimizde gram heyecan bırakmayanlarıda Allaha havale ediyorum.

Yorum

• Zannediyorum ülkenin eşiği 30.

Herhangi bir olayda takriben 30 kişinin altında can kaybı yaşadığımız zaman organizasyonlara iptal veya erteleme gelmiyor. devlet erkanı böyle uygun görüyor!!!

1 dakikalık saygı duruşu ve 4 tekrarlı olacak şekilde şehitler ölmez vatan bölünmez deyip vicdanlarımızı da rahatlattıktan sonra program akışına devam edebiliriz.

Gol attıktan sonra kenara doğru ağzı gevrek gevrek 40 metre depar atıp sonra asker selamı veren daha sonra da yine birbirlerinin omzuna atlayan futbolcular gibi acılarımız da sahte ve samimiyetsiz...
                                There is no spoon...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X