Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın açılışına değil de ilk maça gitmeyi düşünüyordum ama bugünden sonra zor artık.Şenol Güneş denen para ve güce tapan,sözde emeğin ve hakkın savunucusu olarak Trabzonspor ve Bursaspor başındayken sisteme karşı duruyormuş gibi yapıp,bizim kupamızı vermeyen Federasyon Başkanının,şikeci bir sistem takımının başında olan adamın ismini bizim spor tesisimize verilmesi tüm Trabzon şehrine ve Trabzonsporlulara hakarettir.
    Buna ses çıkarmayan her kim varsa başta Muharrem Usta olmak üzere hepinizi Allah bildiği gibi yapsın.
    Sizden bir yol olmaz,siz anca değerlerimizi böyle iki paralık edersiniz,kukla olmaktan öteye geçemezsiniz.
    • Memento mori

Yorum

• Beşiktaş'ın teknik direktörü Kompleksinde

fenerin ve galatanın efsaneleri ile açılış maçı

Usta resmen bize 4. büyüksünüz diyor

re-za-let

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şenol güneşe adamdır beyler olaya profesyonel bakın biraz.
        kendizi kandırmayın Profesyonelliğin olduğu yerde efsanelik olmaz nasıl bir kafadır bu savunmalarınız bile mantıksız

Yorum

• Bakın benim kızdığım nokta şu sizdede ayarsızlık var farkında olmadan endüstriyel futbola karşı duruyorsunuz ama farkında olmadanda endüstriyel futbolun bir parçası oluıyorsunuz karar verin hangisi yeter ya kocaman stad açılcak biz neleri tartışıyoruz birkerede tadını çıkaralım.

Yorum

• QNB'nin Trabzonspor'a yapmış olduğu reklamdan stadın sponsorunun onlar olabileceği geçiyor aklımdan....

En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 19:30.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şenol güneşe adamdır beyler olaya profesyonel bakın biraz.
              Zaten profesyonel bakılıyor...

Bjk'ye hoca olmasına da hiç itiraz etmem...

Kendi bileceği iş...

Ama kendine böyle bir yol belirledi dersin hayatına devam edersin...

Bunun inan hiç savunulacak yanı yok...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Şimdi 2. yarı akyazida oynanacak maçta biz mi evsahibi takım olcaz yoksa bjk mi ? Zaten birlik ve beraberliğe en cok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde aakyazida ki maçta stadın yarısını bjk lilere veririz. Fb lilerde gelsin duduklesin bizi . Sayın cb mizde bunu ister zati

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakın benim kızdığım nokta şu sizdede ayarsızlık var farkında olmadan endüstriyel futbola karşı duruyorsunuz ama farkında olmadanda endüstriyel futbolun bir parçası oluıyorsunuz karar verin hangisi yeter ya kocaman stad açılcak biz neleri tartışıyoruz birkerede tadını çıkaralım.
                  yahu iyi diyorsun hoş diyorsun endüstriyel dersen profesyonel dersen peşinede efsanelik sıfatını takıp adamın adını oraya koyarsan adama g.tüyle gülerler endüstriyel futbol oranında adını satar şenol menol koymaz.

Yorum

• Senol gunes bence dogru isim. Ama sorun su acaba siyasiler onermemis olsa adi konur muydu?

Adam olarak tek gecerim

Yorum

Bakın benim kızdığım nokta şu sizdede ayarsızlık var farkında olmadan endüstriyel futbola karşı duruyorsunuz ama farkında olmadanda endüstriyel futbolun bir parçası oluıyorsunuz karar verin hangisi yeter ya kocaman stad açılcak biz neleri tartışıyoruz birkerede tadını çıkaralım.
                      midesi kaldıran tadını çıkarır dostum

Yorum

Sorun şu ki çoğu taraftar bu karardan sonra yeni stadın tadını çıkartamıyor...

Bunu anlamak çok da zor olmamalı...

Denilmek istenen de bu...

Koy adını Hüseyin Avni Aker herkes tadını çıkarsın...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Trabzon şehrinin genelinde RTE'nin bizi çok sevdiği algısı var. Ama yanlış bir algı, RTE bizden hiç hazetmiyor.

Yorum

• İsim Şenol Güneş olunca, benim için TS bitmiştir, maça gitmem, kombinemi yaktım gibi sözleri kızgınlıkla söylediğinizi düşünüyorum. Ben de hiç istemedim bu ismi ama bende böyle bir etki yapmaz bu mevzu. İlginç.
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 19:35.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• daha önce de sormuştum ama cevap bulamadım.. şenol güneşin futbolu ve ülkeyi yönetenlere güvenmiyorum lafının linkini bulabilen var mıdır? bu lafı yayarsak kesinlikle ismi verilmez bu komplekse..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yahu o stadın ismini şenol güneş kompleksi olarak kaç kişi anacak allah aşkına pazar günü stadda asıl sponsor acıklanıcak stadın sponsoru kim olduysa xxx akyazı arena yada xxxx trabzon akyazı stadı gibi olacak allah aşkına büyütmeyin şenol güneş okadarda abarttığınız gibi adam deyil lütfen ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X