Açıkçası ben de istemiyorum Şenol Güneş olmasını.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş bjkye teknik direktör olduğu gün Trabzonspor'luluğu falan kalmamıştır , bu kadar net.. Stada Şenol Güneş ismini verecek olanda ahmakın önde gidenidir.. Basının uydurması zaten böyle bi düşünce olamaz..
Adamın Trabzonsporluluğunu tartışmak ne benim ne de başkasının işi. Geçelim bu işleri.
Stat veya kompleksin adının Hüseyin Avni Aker olarak kalmasından yanayım, nokta.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş bjkye teknik direktör olduğu gün Trabzonspor'luluğu falan kalmamıştır , bu kadar net.. Stada Şenol Güneş ismini verecek olanda ahmakın önde gidenidir.. Basının uydurması zaten böyle bi düşünce olamaz..
Yorum
-
TRABZONSPOR Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın hocasının ismini stadına verecek.....
ve o hoca Beşiktaş'ın şikesini aklınca aklamış bir hoca
yok ben almayayım
adamlık görmek isteyenlere buyrun
Ancelotti: "I will never coach Inter. I spent too many years at Milan,its a matter of respecting the club I coached"
yok biz Ancelotti'nin Milan'a duyduğu saygı kadar Trabzonspor'a saygı duymuyoruz
diyorsanız da buyrun Şenol Kara Kartal Güneş Kompleksiniz hayırlı olsunEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 22:18.
Yorum
-
İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir düşünce nasıl olabilir anlamıyorum. Yani adam bir takım bulmuş çalıştıracak, çalıştırmasın mı? Bu adam para kazanmasın mı? Çalışmazsa parasını siz mi vereceksiniz?
Adamın Trabzonsporluluğunu tartışmak ne benim ne de başkasının işi. Geçelim bu işleri.
Stat veya kompleksin adının Hüseyin Avni Aker olarak kalmasından yanayım, nokta.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ülkede gerçek manada spor gazetecisi olsaydı eğer Şenol Güneş'in Trabzonspor ve Bursaspor TD sürecinde söylediği o kadar etik ve ahlak dolu sözlerinden sonra gidip resmi olarak şikeden ceza alan bir kulüpte çalışması sonrası Şenol Güneş'in ismin ülkede yapılan en önemli spor tesisine verilmesi değil toplum içinde konuşamaz halde olurdu.
Bir insan bu kadar ahlaksız olabilir mi?Bu kadar inanmadığı şeyleri inanıyormuş gibi söyler mi?
Bu kadar paraya tapar mı?
Böyle birisinin bizim formamızı giymiş olması bile utanç benim için.En son sasone tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 22:26.- Memento mori
Yorum
-
Şenol Güneş ismine gelesiye çok isim var, bu ismin 30 sene önce kaleciyken yaptıkları dışında ne başarısı var da ismi stada verilsin. Avni Aker kimdir bu camiaya neler vermiş bi bakılsın bi hele, ondan daha efsane bir isim bulunabilirse yeni stadın ismi o olur.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesportif bir isim olacak değil mi? spora hizmet etmiş. trabzon şehrinde şenol güneş'ten kariyerli başka kim var? o olmuyorsa recep tayyip erdoğan kompleksi olsun yakışııırrr trabzonuma.
Zaten rte nin adına bir stad var. Bu ne tapmacılık böyle derim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
O isim verildiği gün her türlü desteğimi çekiyor ve manevi tüm bağlarımı koparıyorum takımdan. Ben meclis Trabzonsporun hakkını yedi diye vatandaşlıktan çıktım ulan, benim efsanem lanet istanbulun kuklalarından oluyor ve tüm camia bu midesizliği yutup ismini tesislere veriyor. Bugünkü şartlarda o isim var ise, ben yokum!Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Tolga zenginde Beşiktaş'a gitmiştir ama ona sordular "ilk şampiyonluğunuz ne düşüyorsunuz o da hayır benim 2. şampiyonluğum bir tane de trabzonda yaşadım" diyebilecek kadar adamsa Şenol bunu söyleyemeyecek kadar paranın köpeği olmuşsa kimse kusura bakmasın istemem o ismi
sonra bizim ile maç yaparken Trabzonspor diyemeyip rakip takım art niyetli oynuyor diyorsa ve sizinde içiniz el veriyorsa buyrun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum