Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıkçası ben de istemiyorum Şenol Güneş olmasını.
    Hamiş

Yorum

• Bana göre de Şenol Güneş mi Kazım Koyuncu mu deseler Kazım Koyuncu derim mesela.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• sportif bir isim olacak değil mi? spora hizmet etmiş. trabzon şehrinde şenol güneş'ten kariyerli başka kim var? o olmuyorsa recep tayyip erdoğan kompleksi olsun yakışııırrr trabzonuma.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş bjkye teknik direktör olduğu gün Trabzonspor'luluğu falan kalmamıştır , bu kadar net.. Stada Şenol Güneş ismini verecek olanda ahmakın önde gidenidir.. Basının uydurması zaten böyle bi düşünce olamaz..
          Böyle bir düşünce nasıl olabilir anlamıyorum. Yani adam bir takım bulmuş çalıştıracak, çalıştırmasın mı? Bu adam para kazanmasın mı? Çalışmazsa parasını siz mi vereceksiniz?
          Adamın Trabzonsporluluğunu tartışmak ne benim ne de başkasının işi. Geçelim bu işleri.
          Stat veya kompleksin adının Hüseyin Avni Aker olarak kalmasından yanayım, nokta.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş bjkye teknik direktör olduğu gün Trabzonspor'luluğu falan kalmamıştır , bu kadar net.. Stada Şenol Güneş ismini verecek olanda ahmakın önde gidenidir.. Basının uydurması zaten böyle bi düşünce olamaz..
            muharrem usta'yı destekliyor musun?

Yorum

• TRABZONSPOR Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın Beşiktaş'ın hocasının ismini stadına verecek.....

ve o hoca Beşiktaş'ın şikesini aklınca aklamış bir hoca

yok ben almayayım

adamlık görmek isteyenlere buyrun

Ancelotti: "I will never coach Inter. I spent too many years at Milan,its a matter of respecting the club I coached"

yok biz Ancelotti'nin Milan'a duyduğu saygı kadar Trabzonspor'a saygı duymuyoruz
              diyorsanız da buyrun Şenol Kara Kartal Güneş Kompleksiniz hayırlı olsun
              En son castillo61 tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 22:18.

Yorum

• İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle bir düşünce nasıl olabilir anlamıyorum. Yani adam bir takım bulmuş çalıştıracak, çalıştırmasın mı? Bu adam para kazanmasın mı? Çalışmazsa parasını siz mi vereceksiniz?
                Adamın Trabzonsporluluğunu tartışmak ne benim ne de başkasının işi. Geçelim bu işleri.
                Stat veya kompleksin adının Hüseyin Avni Aker olarak kalmasından yanayım, nokta.

Aramızda para toplasak versek garibana,sevaptır.

Bu ülkede gerçek manada spor gazetecisi olsaydı eğer Şenol Güneş'in Trabzonspor ve Bursaspor TD sürecinde söylediği o kadar etik ve ahlak dolu sözlerinden sonra gidip resmi olarak şikeden ceza alan bir kulüpte çalışması sonrası Şenol Güneş'in ismin ülkede yapılan en önemli spor tesisine verilmesi değil toplum içinde konuşamaz halde olurdu.
                Bir insan bu kadar ahlaksız olabilir mi?Bu kadar inanmadığı şeyleri inanıyormuş gibi söyler mi?
                Bu kadar paraya tapar mı?
                Böyle birisinin bizim formamızı giymiş olması bile utanç benim için.
                En son sasone tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 22:26.
                • Memento mori

Yorum

• ronin bi dur Allahını seversen

sen nerden çıktın
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Şenol Güneş ismine gelesiye çok isim var, bu ismin 30 sene önce kaleciyken yaptıkları dışında ne başarısı var da ismi stada verilsin. Avni Aker kimdir bu camiaya neler vermiş bi bakılsın bi hele, ondan daha efsane bir isim bulunabilirse yeni stadın ismi o olur.

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Stad ismi hakkında yöneticilerin açıklaması var mı ? Nevzat Şakar olsaydı şimdiye 10 sefer açıklama yapmıştı
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sportif bir isim olacak değil mi? spora hizmet etmiş. trabzon şehrinde şenol güneş'ten kariyerli başka kim var? o olmuyorsa recep tayyip erdoğan kompleksi olsun yakışııırrr trabzonuma.
                        Umarım ironi yapıyorsundur.
                        Zaten rte nin adına bir stad var. Bu ne tapmacılık böyle derim.

"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• O isim verildiği gün her türlü desteğimi çekiyor ve manevi tüm bağlarımı koparıyorum takımdan. Ben meclis Trabzonsporun hakkını yedi diye vatandaşlıktan çıktım ulan, benim efsanem lanet istanbulun kuklalarından oluyor ve tüm camia bu midesizliği yutup ismini tesislere veriyor. Bugünkü şartlarda o isim var ise, ben yokum!
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bence stadın ismi kartallar yanlız uçar şenol güneş stadyumu olsun,sizde gidip o tabelanın altında fotoğraf çektirirsiniz.

Yorum

• Tolga zenginde Beşiktaş'a gitmiştir ama ona sordular "ilk şampiyonluğunuz ne düşüyorsunuz o da hayır benim 2. şampiyonluğum bir tane de trabzonda yaşadım" diyebilecek kadar adamsa Şenol bunu söyleyemeyecek kadar paranın köpeği olmuşsa kimse kusura bakmasın istemem o ismi
                              sonra bizim ile maç yaparken Trabzonspor diyemeyip rakip takım art niyetli oynuyor diyorsa ve sizinde içiniz el veriyorsa buyrun.

Yorum

• Konuyla alakalı yorumlar yaparsak sevineceğim!!!
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X