Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Buraktan sonra forvet sıkıntısı çektik. Bence Niye gitti,gitmeseydi vs muhabbetlerine girmeden direk sözleşme imzalamamız lazım. Kalenin önünden topu dışarı atan veya kaleciye nişanlayan beceriksiz oyuncuları izlemekten bıktık
senol günes ismini istemeyenler bosuna buraya yaziyor
bunu önlemek isteyenler sosyal medyaya yüklensin
burada bos bos yazip pazartesi gelip bosuna aglamayin
düsüncelerinizi sosyal medyada dile getirin
cok basit, bundan önce cok kez basarili olunmus yöntem bu, bu kez daha rahat olacaktir
cünkü yönetimin degil öneri, dinazor ve ankaranin
karar mevki yönetim, bu öneriyi geri cevirecek nden verin yönetime
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Benim anlamadım cumhurbaşkanı şenol güneş ismini neden istesin ki? Şenol hoca gezi sürecinde hükümetin karşısında duran söylemlerde bulunmuştu. Ayrıca bizim kompleksin ismi için c. Başkanının isim önerisinde bulunması kadar saçma bir şey olamaz hiç bir organik bağı yok bizimle
Şenol Güneş bjkye teknik direktör olduğu gün Trabzonspor'luluğu falan kalmamıştır , bu kadar net.. Stada Şenol Güneş ismini verecek olanda ahmakın önde gidenidir.. Basının uydurması zaten böyle bi düşünce olamaz..
Steven Gerardın everton teknik direktörü olup şampiyon yaptığını düşünüp hayal ettim bir an..
Yok abi biz taraftar filan değiliz bırakalım bu işleri. Belli bir duruşumuz ve kuralımız yok
Olmayacak yerde demokrat olmayacak yerde prensip sahibi kuralcıyız
Kafalar karışık
Şenol Güneş'in bir tribüne dahi isminin verilmesini sindirebilenler, Burak Yılmaz'ın açılışa gelmesine hatta alkışlanmasının istemesine karşı çıkması baya ironik ve komik olur. İkisi de adım atmamalı, gelmemeli. Hiç bir yere isim filan verilmemeli.
Şenol Güneş'in bir tribüne dahi isminin verilmesini sindirebilenler, Burak Yılmaz'ın açılışa gelmesine hatta alkışlanmasının istemesine karşı çıkması baya ironik ve komik olur. İkisi de adım atmamalı, gelmemeli. Hiç bir yere isim filan verilmemeli.
Burak ne yapmış ben onu anlamıyorum? Hadi Şenol Hoca kırgınlığı yüzünden tuhaf tuhaf işler yapıyor. Tanımakta güçlük çekiyoruz. Peki ya Burak?
şenol güneşin "futbolu yönetenlere de ülkeyi yöntenlere de güvenmiyorum" lafı vardı.. linkini bulan paylaşırsa sevinirim.. birileri görürse kesinlikle ismi elenir
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Kardeşim Fatih Terim Fenerbahçe'ye teknik direktör oluyor mu?Şenol Güneş'in Trabzon'a ve Trabzonsporlulara saygısı olsa Bjk'ye gitmezdi.
Bu eleştiri de bulunuyorum fakat Şenol Güneş herşeye rağmen Trabzonspor'un değeridir.Lakin kesinlikle isminin stada verilmesi abesle iştigal olur.
Bazı arkadaşlar Burak Yılmazla direk sözleşme imzalanmalı gibi şeyler söylüyor.Arkadaşlar Burak çaptan düşeli iki sene oluyor.Hiç mi Burak'ı Gs de ve Milli takım da izleyeniniz yok.Burak Trabzon'a gelsin iki gün sonra tefe konur.Burak Trabzon'da Selçuk'u buldu parladı.Burak bildiğimiz Burak hala bolca ofsayta düşen,son vuruşu iyi olmayan Burak.Yapmayın Allah aşkına.Biz de her giden kıymetli oluyor. Ve her giden bizde 10 üzerinden 5 iş yaptıysa gittikten sonra öyle bir anlatılıyor ki sanki 10 üzerinden 8 lik iş çıkardı.
Yorum