Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş şu anda bizim teknik direktörümüz olsa, geçmiş başarılarına da bakarak stada ismini versinler. Ama mevcut şartlarda, başka bir kulüpte görevliyken böyle bir isimlendirme kabul edilebilir değil. Şimdilik Akyazı Spor Kompleksi diyelim. Hoca BJK'yi bırakıp gelsin, kulüp için yeniden varını yoğunu versin o zaman Şenol Güneş Spor Kompleksi olsun. Şimdi değil.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi taştan değil, etten kemikten putlar var.
      Yani, sonuçta her insana bahşedilmiş bir akıl var. Onu kullanması içinde eğitim şart. Yoksa ömrün heykellere ayakkabı atmakla geçer.

Bu arada konu stad önüne koyulması önerilen heykeller ile ilgili olduğu için mesajları silmezsek sevinirim.
      En son shcebi tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 17:50.

Yorum

• Akyazı Spor Kompleksinin Peyzaj Çalışmasını yapan Tepe Peyzaj firmasından video.
        Adamlar videoda mecburen peyzaj tamamlanmayan yerleride çekmek zorunda kalmış. Kesin bunlarında ellerini kollarını bağlıyordur toki. Hala yeşil olmayan alanlarımız var hemde çoğunlukta.
        [Videoyu sadece bilgisayar kullanıcıları görebilir. Tapatalk gibi uygulamalarda linke tıklayıp videoyu izlebilirisiniz.]
        En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 17:57.
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkesin dini inancı kendini ve inandığını bağlar.
          Çok alakasız konular konuşuyoruz. Ona bakarsan adamların şort giymesi de günah İslam inancına göre.
          İnançlarımızı bir şeylere alet etmekten vazgeçemiyoruz nedense.
          edit:
          ben bundan önceki mesajı alıntı yapacaktım
          Sorun yok abi... konu aynen yazdigin gibi uzar gider... ama yine de tartisilabilir yeri zamani geldiginde, daha o asamaya gelmedik =)
          İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunun kadar zorlama bir yorum görmedim.
          Ülkedeki adaletsizliği itin götüne sokabilen tek adamı, bu laf üzerinden kendi camiasının eleştirmesi gerçekten çok acınası bir durum...
          "Bana şampiyonluğu yaşatmadılar" lafını başka türlü anlayıp "ben şampiyon olmadım diyor yeaaa" demek samimi değil.
          Aşağıdaki lafları söyleyen adamın şampiyonluğa sahip çıkmadığını iddia etmek akıl dışı...
          Daha net olabilirdi, bizimle oynanan maç sonrası kendi yönettiği takım lehine hataları dile getirebilirdi, ancak bunları yapmaması ne şike ile ilgili duruşunu değiştirir ne de tarihimzdeki yerini. Boşuna zorlamayın...
          Kendi câmiasi ? onun câmiasi bjk... "biliyorsunuz kargalar sürüyle kartallar yalniz uçar" diyen kendisi... acaba Trabzonspor o kargalarin içine giriyor mu ? girmiyorsa kartal da olmadigimiza göre ne oluyoruz ?
          Ayrica karaladigim sözleri aynen söyledigine dair bir görüntü koyulursa memnun olurum, özür dileyecegim... ama o sözleri söylemedi, yasatmadilar demedi, onu diyen Özkan Sümer'dir gururumuzu onurumuzu çaldilar bize o sevinci yasatmadilar demisti, SG ondan örnek alsaydi bari ama yok... o 2 3 kere "sampiyonluk yasamadim umarim yasarim" "umarim bu sene sampiyon oluruz" demeyi tercih etti...

diyor ki : "sampiyonluk görmedim" + "sampiyon olmayan antrenör sampiyon olmaz diye bir kural yok" + gülerek "... onun için açligim var lig sampiyonluguna" ........... daha ne yazalim yahu... bu kadar da olmaz
          İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş'in 2010-2011 hakkındaki fikirlerini biliyoruz, sözlerini çarpıtmak maksatlı olur.
          Öte yandan, o açıklamada böyle bir vurgu yapmasına gerek yoktu...
          O fikirlerini degistirdi iste sorun orda...
          İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendi stadimizin ismini bile telkinle baskalarinin emriyle dayatmasiyla verebilcek kadar aciz bir camiamiyiz biz beyler, ne oluyor bu klube...
          Sonun baslangici... rezil bir durum
          İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Baskani tweetleyin beyler asla kabul edilemez boyle birsey. Ersunu kapak yapan BMN konuyla ilgili bir aciklama yapma gayesindemisiniz
          Katiliyorum... ama açiklama olmaz çünkü buranin yönetiminde Senol hocayi gereginden fazla savunan çok...
          İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla her kampımıza antrenmanımıza gidiyor yurt dışıda dahil. Takımdaki oyuncularla hep iç içe. Her türk oyuncu ile bir sohbeti var. Mantık olarak da bir takımda tek fotoğrafçı olmaz diye düşünüyorum. Ama bu onun Trabzonun Kirli medyasından bir ajan olduğunu değiştirmiyor. 61medya.com da ki her haberde eli vardır bunun.
          Yeni bu herhalde, eskiden yoktu ortalikta... bence gazetecidir ama kadin olmanin avantajiyla her yere giriyor, kimse de hop dur demiyor... Yoksa fotografçi genelde tek olur
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kar tutan bölgede isitma sisteminde sorun mu var acaba?

yeni sampiyonlarligi kugu koreografimiz

18 Aralık günü Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ile Katar Emir’in katılacağı tören ile açılacak olan Akyazı stadının, soyunma odalarından sahaya çıkış koridorlar, duvar resimleri ile süsleniyor. KTÜ’den konu ile ilgili öğrencilerin yaptığı duvar resimleri, Trabzon futbolu ile efsanelerden oluşan figürlerle süslü. Sokak futbolu ile bilinen Trabzon futbolunun tarihi, duvarlarda nakşedilirken özellikle, efsane futbolcuların unutulmayan pozları da resim olarak duvarlardaki yerini alıyor. Sokak futbolundan esintilerin yer aldığı duvar resimlerinde, siyah beyaz yıllar müthiş bir güzellikte ortaya çıkarken özellikle Dozer Cemil ile başı yaralı, kan akarken sahada kalmayı yeğleyen Turgay Semercioğlu’nun resimleri insanı duygulandırıyor. Futbol figürlerinin yer aldığı duvar resimler, takımların sahaya çıkış koridoruna ayrı bir manevi güzellik katıyor. Akyazı’daki duvar resimlerini; Derya Erkan(KTÜ Resim-İş bölümü) Sonay Kayacık(KTÜ Fizik Bölümü) Gülşah Karlıova( KTÜ İktisat) ile Fulya Uzunal(KTÜ İktisat) oluşan bir öğrenci ekibi yapıyor.
            18 Aralık günü Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ile Katar Emir’in katılacağı tören ile açılacak olan Akyazı stadının, soyunma odalarından sahaya çıkış koridorlar, duvar resimleri ile süsleniyor. KTÜ’den konu ile ilgili öğrencilerin yaptığı duvar resimleri, Trabzon futbolu ile efsanelerden oluşan figürlerle süslü. Sokak futbolu ile bilinen Trabzon futbolunun tarihi, duvarlarda nakşedilirken özellikle, efsane futbolcuların unutulmayan pozları da resim olarak duvarlardaki yerini alıyor. Sokak futbolundan esintilerin yer aldığı duvar resimlerinde, siyah beyaz yıllar müthiş bir güzellikte ortaya çıkarken özellikle Dozer Cemil ile başı yaralı, kan akarken sahada kalmayı yeğleyen Turgay Semercioğlu’nun resimleri insanı duygulandırıyor. Futbol figürlerinin yer aldığı duvar resimler, takımların sahaya çıkış koridoruna ayrı bir manevi güzellik katıyor. Akyazı’daki duvar resimlerini; Derya Erkan(KTÜ Resim-İş bölümü) Sonay Kayacık(KTÜ Fizik Bölümü) Gülşah Karlıova( KTÜ İktisat) ile Fulya Uzunal(KTÜ İktisat) oluşan bir öğrenci ekibi yapıyor.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/trabzon...k-h367701.html

61SAAT.COM

bence harika oluyor

en güzelide dünya üzerinde esi benzeri yok

aynen selçuk, bu detaylar harika...

dünyada eşi var mı bilmiyorum ama bizim stadımızda yapılıyor olması beni son derece mutlu etti. küçücük fırçalarla el emeği işçilik. işte bunu seviyorum ben. bir taraftan da amatör ruhu yansıtıyor bu el işçilikleri. profesyonel grafik tasarımlardansa bu (bana göre) amatör el işçiliğini tercih ederim. çünkü burada salt emek salt işçilik var...

yönetimi de bir kez daha tebrik ederim bu davranışlarından ötürü. teşekkürler, bu her şeyin makineleştiği, profesyonelleştiği bir dünyada böyle el emeği işi göz bebeğimiz stadda gerçekleştirenlere...
            Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
            Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Antreman sahalarından biri hibrit yapılacaktı, ne oldu o iş?

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Güneş'i Trabzonspor ile kıyaslayacak kadar büyük görmen de enteresan.
                Hayatta başarılar
                böyle espiri anlayışı bana fazla bünyem kaldırmıyor lütfen beni bu espirilere maruz bırakmayın hayırlı akşamlar

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://sorularlaislamiyet.com/heyke...z-caiz-olur-mu

Ben fetva verecek biri degilim, lakin heykelin haram oldugunu herkes bilmeli. Buna ister tap ister tapma. Kimse mantik yapmasin, disiniz kanadigindada abdest alirken dirseginizi yikiyosunuz. Cok sorgulamak iyi degildir.
                  Yahu merak ediyorum bu düşüncelerinizle Hollandada rahat yaşayabiliyor musunuz? Hollandada islami yaymak için mi bulunuyorsunuz ? E peki sizin kafa yapinizla sorayim elin gavurunun devletine neden hizmet ediyorsunuz

Konu disi olacak ama avrupada yaşam standartlari yüksek olarak yaşayip burdaki işlere karisan zihniyetide anlamiyorum illa heykele karsiysaniz gidin hollandadaki heykellerle mucadele edin
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu merak ediyorum bu düşüncelerinizle Hollandada rahat yaşayabiliyor musunuz? Hollandada islami yaymak için mi bulunuyorsunuz ? E peki sizin kafa yapinizla sorayim elin gavurunun devletine neden hizmet ediyorsunuz

Konu disi olacak ama avrupada yaşam standartlari yüksek olarak yaşayip burdaki işlere karisan zihniyetide anlamiyorum illa heykele karsiysaniz gidin hollandadaki heykellerle mucadele edin
                    Bu son alıntı ile bu olay çoook farklı yerlere gidecek özür dilereyerek ikaz butonunu kullanıyorum artık kapansın dimi
                    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

Vurdu gol oldu
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu son alıntı ile bu olay çoook farklı yerlere gidecek özür dilereyerek ikaz butonunu kullanıyorum artık kapansın dimi
                        Valla haklısınız da burda stadı tartışmak, bilgi almak için giriyoruz ama kimi gelir adı kanuni olsun aksini söyleyene batı uşaklığı yapıyorsunuz der. Şimdide heykel yapmak caiz mi değil mi onu tartışıyoruz yakında futbolcularimız şort giymesin diye propaganda yaparlarsa şaşırmayın... Herşey bitti nelerle uğraşıyoz.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 2016-04-07_180534.jpg

maxresdefault.jpg

2016-04-07_180503.jpg

CfjH9hlWcAAiPHb.jpg

çok uzaklarda değil yakından örnekler... iilk iki foto tam bitmemişti bitmiş halini bulamadım...

google daha haşır neşir arkadaşlarbulabilirse ne demek istediğimi anlarlar...
                          En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 18:12.
                          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ulen pişman oldum heykel falan yazdığıma. Ya arkadaşlar etmeyin arkadaşımız gayet alçak gönüllükle bir bilgi paylaştı bizlerle. Kırmayalım kalbini. İnançları doğrultusunda bizi uyardı. Dinle ilgili her türlü bilgilendirmeyi ben kendi adıma kar sayarım. Kapansın bu konu bence artık.

Yorum

• Neden tartışma konusu olmayacak bir isim verilmez ki ?

İlla 2 ye bölecekler. git oraya yeni şehir stadı de. git akyazı kalsın de illa birinin ismi şart mı
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Bu arkadas cok sorguladi rus ajani olabilir. Ama ruslarla aramiz Iyi. Ozaman yahudi ajani dicem. Onlarla da dost olduk anlasmalar imzaladik. Galiba Alman ajani sanirim stadimizi cekemiyor.

Bence stadin adi ya yunus olsun ya da hizir.

Forumun son 1 haftasini ozetliyor:
                                En son Poor tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 18:19.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X