Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    RedBull olursa mükemmel olur.
    yeminle her akşam eve gelirken Altılı paket alırım
    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Trabzonsporlular olarak gerçekten çok şanslıyız.

Böyle bir Başkan herkese nasip olmaz.

Tarihmizin en kötü başkanından kurtulduk, şimdi tarihmizin en iyi başkanı olmaya aday bir başkana geçiş yaptık.

Bilime, verilere, değerlere ve önemlisi taraftarının ne düşündüğüne önem veren bir başkanımız var.

Allah in izni ile gelecek üç senede bizi çok güzel günler bekliyor.

Böyle bir başkanı bulmuşken, artık bizlerin de elimizi taşın altına koymamız gerek.

Bir forma, dergi, bilet, lisansli diğer ürünler ile yönetime destek olmak boynumuzun borcudur.

Böyle değerli bir başkanı bu yolda yalnız bırakırsak bir daha o şanlı günleri yakalayamayiz.

Haydi Trabzonsporlu kardeşim, gün birlik olma günüdür.

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        samsung ve red bull ikisinden biri diyorum ben ... THY asla olmaz o ultra lüks bi yerde. samsung'da girmeyebilir bence. Red Bull daha bi ağır basıyor bence ..
        Red bul demek güç demek.adamlar Salzburg u ucurdular. Ama bana Samsung gibi geliyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonsporlular olarak gerçekten çok şanslıyız.

Böyle bir Başkan herkese nasip olmaz.

Tarihmizin en kötü başkanından kurtulduk, şimdi tarihmizin en iyi başkanı olmaya aday bir başkana geçiş yaptık.

Bilime, verilere, değerlere ve önemlisi taraftarının ne düşündüğüne önem veren bir başkanımız var.

Allah in izni ile gelecek üç senede bizi çok güzel günler bekliyor.

Böyle bir başkanı bulmuşken, artık bizlerin de elimizi taşın altına koymamız gerek.

Bir forma, dergi, bilet, lisansli diğer ürünler ile yönetime destek olmak boynumuzun borcudur.

Böyle değerli bir başkanı bu yolda yalnız bırakırsak bir daha o şanlı günleri yakalayamayiz.

Haydi Trabzonsporlu kardeşim, gün birlik olma günüdür.

kardeşim sende de başkanı sinirlendirip küstürecekler ihovari biri geri gelecek korkusu varmı ya ben acayip yaşıyorum o korkuyu?

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            samsung ve red bull ikisinden biri diyorum ben ... THY asla olmaz o ultra lüks bi yerde. samsung'da girmeyebilir bence. Red Bull daha bi ağır basıyor bence ..

samsung chealse yi bırktı yanılmıyorsam.red bull ne alaka anlayamadım o kadar büyük yatırım yaparlarmı acaba.ben thy bekliyorum siyasi durum dolayısıyla.

Yorum

• Locali tribün varya oranın tam ortasındaki localar bence en prestijli localar.merak ettiğim acaba o tam ortadan en prestiji yerden onursal baskanimiz Mehmet ali yılmaz loca alicakmi.?

Yorum

• red bull dünya üzerinde sponsorluk yaptigi 1 futbol kulübü varmi?

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Locali tribün varya oranın tam ortasındaki localar bence en prestijli localar.merak ettiğim acaba o tam ortadan en prestiji yerden onursal baskanimiz Mehmet ali yılmaz loca alicakmi.?
                apartmandan prestijli localara dönüsüm hemi

yiyesun lagana yumagi
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.03.2016, 00:31.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  red bull dünya üzerinde sponsorluk yaptigi 1 futbol kulübü varmi?
                  Salzburg

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] Salzburg ve Leipzig var. Her ikisi de proje takımı
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeşim sende de başkanı sinirlendirip küstürecekler ihovari biri geri gelecek korkusu varmı ya ben acayip yaşıyorum o korkuyu?
                      Öyle kötü bir noktadan kalkışa geçiyoruz ki, guzel şeyler erken biter korkusuna kapılıyorsunuz.
                      Korkmayın, başkanımız inanılmaz motive ve başarma isteği ile full dolu.
                      Spor camiasinda derin bir iz bırakmadan asla bu yoldan dönmez.
                      Karadeniz inadi, başarma isteği, çalışkanlık kendisinde fazlasi ile var.

Benim tek korkum, boylesine donanımlı ve vizyon sahibi başkanı taraftarın yalnız bırakması...
                      Umarım camia olarak bu değerli başkanı sahiplenir ve en tepeye yükseliriz.

Böyle bir Başkan, bu ülkede yüzyılda bir gelir.

Değerini, kıymetini bilmemiz gerek...

Adam her hamlesinde taraftarın nabzını ölçüyor, soruyor, fikir alıyor.
                      Yapacağı işte gidiyor tum başarılı ışleri inceliyor. Helal olsun vallahi...

Gitmiş kaç tane stadyumda incelemeler yapmışlar. O stadyumlarin iyi yanlarini stadyumumuza getirmek istiyoruz diyor.
                      Başka söze gerek var mi?

3 sene önce seçmiş olsaydık, şu stadyumdaki bazi eksikler belki de olmayacaktı.

Dediğim gibi şükür etmeliyiz.

Ve elimizden geldiğince destek olmalıyız.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Salzburg
                        mal sahibi, sponsor degil

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @selcuk Salzburg ve Leipzig var. Her ikisi de proje takımı
                        ikisininde mal sahibi
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.03.2016, 00:37.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Herkes mutlaka tweterden Trabzonspor ve ustayi takip etmeli devir teknoloji güç devri.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkes mutlaka tweterden Trabzonspor ve ustayi takip etmeli devir teknoloji güç devri.
                            ronin neden sürekli entry giriyorsun heryerde entrylerin var kendini daha usulca ifade edemez misin ?
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ronin neden sürekli entry giriyorsun heryerde entrylerin var kendini daha usulca ifade edemez misin ?
                              Valla renkdasim samimiyet ve içtenlikle yazılan yazılar.
                              En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 24.03.2016, 03:29.

Yorum

• senelik 5-6 m dolar ve üzeri başarıdır benim için stad sponsorluğu için, başkana güveniyorum mutlaka bulacaktır sponsor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X