Şenol Güneş şu anda bizim teknik direktörümüz olsa, geçmiş başarılarına da bakarak stada ismini versinler. Ama mevcut şartlarda, başka bir kulüpte görevliyken böyle bir isimlendirme kabul edilebilir değil. Şimdilik Akyazı Spor Kompleksi diyelim. Hoca BJK'yi bırakıp gelsin, kulüp için yeniden varını yoğunu versin o zaman Şenol Güneş Spor Kompleksi olsun. Şimdi değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi taştan değil, etten kemikten putlar var.
Bu arada konu stad önüne koyulması önerilen heykeller ile ilgili olduğu için mesajları silmezsek sevinirim.En son shcebi tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 17:50.
Yorum
-
Akyazı Spor Kompleksinin Peyzaj Çalışmasını yapan Tepe Peyzaj firmasından video.
Adamlar videoda mecburen peyzaj tamamlanmayan yerleride çekmek zorunda kalmış. Kesin bunlarında ellerini kollarını bağlıyordur toki. Hala yeşil olmayan alanlarımız var hemde çoğunlukta.
[Videoyu sadece bilgisayar kullanıcıları görebilir. Tapatalk gibi uygulamalarda linke tıklayıp videoyu izlebilirisiniz.]@tepepeyzaj tarafından paylaşılan bir video ()
En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 17:57."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin dini inancı kendini ve inandığını bağlar.
Çok alakasız konular konuşuyoruz. Ona bakarsan adamların şort giymesi de günah İslam inancına göre.
İnançlarımızı bir şeylere alet etmekten vazgeçemiyoruz nedense.
edit:
ben bundan önceki mesajı alıntı yapacaktım
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun kadar zorlama bir yorum görmedim.
Ülkedeki adaletsizliği itin götüne sokabilen tek adamı, bu laf üzerinden kendi camiasının eleştirmesi gerçekten çok acınası bir durum...
"Bana şampiyonluğu yaşatmadılar" lafını başka türlü anlayıp "ben şampiyon olmadım diyor yeaaa" demek samimi değil.
Aşağıdaki lafları söyleyen adamın şampiyonluğa sahip çıkmadığını iddia etmek akıl dışı...
Daha net olabilirdi, bizimle oynanan maç sonrası kendi yönettiği takım lehine hataları dile getirebilirdi, ancak bunları yapmaması ne şike ile ilgili duruşunu değiştirir ne de tarihimzdeki yerini. Boşuna zorlamayın...
Ayrica karaladigim sözleri aynen söyledigine dair bir görüntü koyulursa memnun olurum, özür dileyecegim... ama o sözleri söylemedi, yasatmadilar demedi, onu diyen Özkan Sümer'dir gururumuzu onurumuzu çaldilar bize o sevinci yasatmadilar demisti, SG ondan örnek alsaydi bari ama yok... o 2 3 kere "sampiyonluk yasamadim umarim yasarim" "umarim bu sene sampiyon oluruz" demeyi tercih etti...
diyor ki : "sampiyonluk görmedim" + "sampiyon olmayan antrenör sampiyon olmaz diye bir kural yok" + gülerek "... onun için açligim var lig sampiyonluguna" ........... daha ne yazalim yahu... bu kadar da olmaz
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'in 2010-2011 hakkındaki fikirlerini biliyoruz, sözlerini çarpıtmak maksatlı olur.
Öte yandan, o açıklamada böyle bir vurgu yapmasına gerek yoktu...
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi stadimizin ismini bile telkinle baskalarinin emriyle dayatmasiyla verebilcek kadar aciz bir camiamiyiz biz beyler, ne oluyor bu klube...
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskani tweetleyin beyler asla kabul edilemez boyle birsey. Ersunu kapak yapan BMN konuyla ilgili bir aciklama yapma gayesindemisiniz
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla her kampımıza antrenmanımıza gidiyor yurt dışıda dahil. Takımdaki oyuncularla hep iç içe. Her türk oyuncu ile bir sohbeti var. Mantık olarak da bir takımda tek fotoğrafçı olmaz diye düşünüyorum. Ama bu onun Trabzonun Kirli medyasından bir ajan olduğunu değiştirmiyor. 61medya.com da ki her haberde eli vardır bunun.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kar tutan bölgede isitma sisteminde sorun mu var acaba?
yeni sampiyonlarligi kugu koreografimiz
18 Aralık günü Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ile Katar Emir’in katılacağı tören ile açılacak olan Akyazı stadının, soyunma odalarından sahaya çıkış koridorlar, duvar resimleri ile süsleniyor. KTÜ’den konu ile ilgili öğrencilerin yaptığı duvar resimleri, Trabzon futbolu ile efsanelerden oluşan figürlerle süslü. Sokak futbolu ile bilinen Trabzon futbolunun tarihi, duvarlarda nakşedilirken özellikle, efsane futbolcuların unutulmayan pozları da resim olarak duvarlardaki yerini alıyor. Sokak futbolundan esintilerin yer aldığı duvar resimlerinde, siyah beyaz yıllar müthiş bir güzellikte ortaya çıkarken özellikle Dozer Cemil ile başı yaralı, kan akarken sahada kalmayı yeğleyen Turgay Semercioğlu’nun resimleri insanı duygulandırıyor. Futbol figürlerinin yer aldığı duvar resimler, takımların sahaya çıkış koridoruna ayrı bir manevi güzellik katıyor. Akyazı’daki duvar resimlerini; Derya Erkan(KTÜ Resim-İş bölümü) Sonay Kayacık(KTÜ Fizik Bölümü) Gülşah Karlıova( KTÜ İktisat) ile Fulya Uzunal(KTÜ İktisat) oluşan bir öğrenci ekibi yapıyor.
18 Aralık günü Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ile Katar Emir’in katılacağı tören ile açılacak olan Akyazı stadının, soyunma odalarından sahaya çıkış koridorlar, duvar resimleri ile süsleniyor. KTÜ’den konu ile ilgili öğrencilerin yaptığı duvar resimleri, Trabzon futbolu ile efsanelerden oluşan figürlerle süslü. Sokak futbolu ile bilinen Trabzon futbolunun tarihi, duvarlarda nakşedilirken özellikle, efsane futbolcuların unutulmayan pozları da resim olarak duvarlardaki yerini alıyor. Sokak futbolundan esintilerin yer aldığı duvar resimlerinde, siyah beyaz yıllar müthiş bir güzellikte ortaya çıkarken özellikle Dozer Cemil ile başı yaralı, kan akarken sahada kalmayı yeğleyen Turgay Semercioğlu’nun resimleri insanı duygulandırıyor. Futbol figürlerinin yer aldığı duvar resimler, takımların sahaya çıkış koridoruna ayrı bir manevi güzellik katıyor. Akyazı’daki duvar resimlerini; Derya Erkan(KTÜ Resim-İş bölümü) Sonay Kayacık(KTÜ Fizik Bölümü) Gülşah Karlıova( KTÜ İktisat) ile Fulya Uzunal(KTÜ İktisat) oluşan bir öğrenci ekibi yapıyor.
OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/trabzon...k-h367701.html
61SAAT.COM
bence harika oluyor
en güzelide dünya üzerinde esi benzeri yok
dünyada eşi var mı bilmiyorum ama bizim stadımızda yapılıyor olması beni son derece mutlu etti. küçücük fırçalarla el emeği işçilik. işte bunu seviyorum ben. bir taraftan da amatör ruhu yansıtıyor bu el işçilikleri. profesyonel grafik tasarımlardansa bu (bana göre) amatör el işçiliğini tercih ederim. çünkü burada salt emek salt işçilik var...
yönetimi de bir kez daha tebrik ederim bu davranışlarından ötürü. teşekkürler, bu her şeyin makineleştiği, profesyonelleştiği bir dünyada böyle el emeği işi göz bebeğimiz stadda gerçekleştirenlere...Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'i Trabzonspor ile kıyaslayacak kadar büyük görmen de enteresan.
Hayatta başarılar
Yorum
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://sorularlaislamiyet.com/heyke...z-caiz-olur-mu
Ben fetva verecek biri degilim, lakin heykelin haram oldugunu herkes bilmeli. Buna ister tap ister tapma. Kimse mantik yapmasin, disiniz kanadigindada abdest alirken dirseginizi yikiyosunuz. Cok sorgulamak iyi degildir.
Konu disi olacak ama avrupada yaşam standartlari yüksek olarak yaşayip burdaki işlere karisan zihniyetide anlamiyorum illa heykele karsiysaniz gidin hollandadaki heykellerle mucadele edinTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu merak ediyorum bu düşüncelerinizle Hollandada rahat yaşayabiliyor musunuz? Hollandada islami yaymak için mi bulunuyorsunuz ? E peki sizin kafa yapinizla sorayim elin gavurunun devletine neden hizmet ediyorsunuz
Konu disi olacak ama avrupada yaşam standartlari yüksek olarak yaşayip burdaki işlere karisan zihniyetide anlamiyorum illa heykele karsiysaniz gidin hollandadaki heykellerle mucadele edin"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu merak ediyorum bu düşüncelerinizle Hollandada rahat yaşayabiliyor musunuz? Hollandada islami yaymak için mi bulunuyorsunuz ? E peki sizin kafa yapinizla sorayim elin gavurunun devletine neden hizmet ediyorsunuz
Konu disi olacak ama avrupada yaşam standartlari yüksek olarak yaşayip burdaki işlere karisan zihniyetide anlamiyorum illa heykele karsiysaniz gidin hollandadaki heykellerle mucadele edin2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu son alıntı ile bu olay çoook farklı yerlere gidecek özür dilereyerek ikaz butonunu kullanıyorum artık kapansın dimiTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
2016-04-07_180534.jpg
maxresdefault.jpg
2016-04-07_180503.jpg
CfjH9hlWcAAiPHb.jpg
çok uzaklarda değil yakından örnekler... iilk iki foto tam bitmemişti bitmiş halini bulamadım...
google daha haşır neşir arkadaşlarbulabilirse ne demek istediğimi anlarlar...En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 18:12.Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Konu disi olacak ama avrupada yaşam standartlari yüksek olarak yaşayip burdaki işlere karisan zihniyetide anlamiyorum illa heykele karsiysaniz gidin hollandadaki heykellerle mucadele edin
Bence stadin adi ya yunus olsun ya da hizir.
Forumun son 1 haftasini ozetliyor:
En son Poor tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 18:19.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum