Spor Toto Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi ve Vestel Arena.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin dini seyine karismak istemiyorum ama heykel fikri dinimize yakismayan seyler. Bu fikri yaymayi birakalim.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe stadmış ya!
Ne kendisi bitti ne tartışması.
Koltukların rengi bitti çimlerin sorunu bitti şimdide isimde tartışma yaşanıyor.
Bir olayimizda Tartışmasız olsa şaşıracağım.
Not:Şenol Güneş'in takıma ve kulübe katkısı çok bunu kimse inkar edemez ama şuan ki bulunduğu yer ne yazık ki Trabzonspor a katkılarını gormezden gelmemizi sağlıyor.Ayni zamanda da stada isminin verilmesi durum itibariyle doğru değil.
Bir Dozer Cemil,bir Avni Aker bir Şamil Ekinci ismini ver polemik oluşmasın .
Ne gerek var böyle polemik oluşturmaya.- Memento mori
Yorum
-
beni aydınlatırsanız sevinirim.
antreman tesisleri trabzonspor sportoto tesisleri olacak.
stadın adı xxx arena/park olacak
kompleksin adı tartışılıyor değilmi.stadın adı sponsora verilir sanırım böyle bi gelir kaçırılmaz.
kompleksin adı için 6 şampiyonluk yaşamış kadrodan her kes uyar bana.şenol olur dozer olur a.suat özyazıcı olur şamil ekinci olur kazım koyuncu bile olur.komleksin ismi o kadar önemli değil bence. padişah ismi falan gereksi şeyler sporla ilgili tesislere spor kökenli insanların adı verilmeli.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Sultan Mehmet te İtalyan Bellini ye Portresini yaptırmis bunu peki dinin neresine koymalıyız?
acaba heykele bakıp buna tapmalıyım diyen kaç kişi çıkar ülkede.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlaattin Kazanci aslinda takimin fotografçisi.. Nurgül fotocu degil de baska bir sey olmasin ? ya da 1461'de falan midir..."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla her kampımıza antrenmanımıza gidiyor yurt dışıda dahil. Takımdaki oyuncularla hep iç içe. Her türk oyuncu ile bir sohbeti var. Mantık olarak da bir takımda tek fotoğrafçı olmaz diye düşünüyorum. Ama bu onun Trabzonun Kirli medyasından bir ajan olduğunu değiştirmiyor. 61medya.com da ki her haberde eli vardır bunun.
Yorum
-
Stadın dışı bordoya boyanacaktı ne oldu o işe? Her modelde tasarımda bordo renk olduğu açık ve net görülüyor. İptal filan mı oldu?
15400377_1286057224800686_662516545457739501_n.jpg"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu durumu ben de çözemedim, bu bayanı 61medya mı yoksa Trabzonspor mu finanse ediyor."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka mı bu. İroni mi yaptın yoksa ciddi misin. Sene kaç oldu yahu .600 lı yıllarda mıyız? İnsanlar putlara tapmayı bırakalı uzun zaman oldu.
Çocuk yapmayı da bırakmak lazım !Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bu görüşmede İbrahim Akın ve İskender Alın'a Beşiktaş Yönetiminin transfer teklifinin iletmesini istediği bunun üzerine de Turanlı'nın Akın ve Alın'ı arayarak teklifi ilettiği, her iki futbolcunun da teklifi kabul ederek transfer şartlarını takip etmesi için Turanlı'la yetki verdiği anlaşılmıştır." denildi. Yusuf Turanlı'nın Akın ve Alın ile görüştüğünün belirtildiği iddianamede, Yusuf Turanlı ile Serdar Adalı'nın Adalı'ya ait şirkette buluştuklarına yer verildi. İddianamede gelişmeler şöyle anlatıldı; "Turanlı'nın akşam saatlerinde Adalı'nın şirketine gittiği ve burada futbolcuların şike yapmaları karşılığında transfer edilmesi konusunda anlaştıkları, bu buluşmanın ardından Turanlı'nın 2 futbolcuyu arayarak anlaştığını söylediği ve 2 milyonluk teklifi ilettiği ve Adalı'nın Soder One adlı bir yarış atını da Akın'a hediye edeceğini söylediği ve her iki futbolcunun da söz konusu transfer karşılığında karşılaşmanın Beşiktaş'ın lehine bitmesi için kupa maçında iyi oynamamalarını istediği tespit edildi."
İBB BAŞKANININ DUYDUĞUNDAN ŞÜPHELENMİŞLER
Ancak İbrahim Akın'ın daha sonra Yusuf Turanlı ile görüşerek, "İBB kulubü başkanı ile görüştüğünü, başkanın bu maç için prim teklif ettiğini ayrıca kendisine futbol hayatının bitiririm dediğini, bu sebeple söz konusu anlaşmadan haberi olduğunu düşündüğünü, bu sebeple karşılaşmada iyi oynayacağını ilettiği belirtiliyor.
GOL ATINCA İŞLER KARIŞTI
Akın'ın karşılaşmada 1 gol attığı, karşılaşmadan sonra yaptığı bir görüşmede, "Beşiktaş ile anlaştım ben 2 gün önce ya, onu şey yaptım işte sonra tabi gol atınca biraz karıştı" dediği İskender Alın'ın ise "İmzayı attıktan sonra diyecem ki, kupa maçında bilerek oynamadım oyundan çıktım" diye konuştuğu tespit edilmiştir.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlarin algilari kapali ne yazsan bos cogu zaten sike basligina ugramayan yada 6 ayda bir ugrayan tipler ne yazsak bos ugrasmaya degmez reis bosver..
Size gerekli cevabı şike başlığında verdim. Okuyabilirsiniz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum