Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş'in isminin stada verilmesi sözkonusu olmamalı, teklif dahi edilmemeli.

Bu kulüp için mihenk taşı olan, yarışmacı ve rekabetçi takım olmasının önünü açan iki kahraman var.

Bunlar Şamil Ekinci ve Ahmet Suat Özyazıcı.

İkisi dışında isimlerin telaffuz edilmesi, dolaşması. Kulübün geleneklerine, geçmişine hakarettir.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samandıra'ya gittiğini, görüştüğünü hatırlıyorum. Madem öyle, neden görüşmüş bir şey dedi mi?
      3 şahıslar aracılığı ile alsak nasıl olur demiş ali şen. şenol güneş'te kendisine söyleyenlere aklınız alıyorsa ben size bir şey demiyorum. demiş.
      samandıra'ya gitmiş - tek kare fotograf olmaz mı? gazetecilerin kapısında yattığı samandıra'da hem de.
      masadan kalmış - iş o kadar ciddi ise neden hala şehir efsanesi?
      rıdvan dilmen direktörlüğü - rıdvan dilmen şenol güneş'in yanında bebe sayılır bugün hala saygısında kusur etmez. yani nerden bakarsan elinde kalıyor. ayıptır, günahtır. bir insana bu kadar iftira atılmaz. sırf bu yazılanlar yüzünden şenolcu olduk çıktık.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Malatyaspor veya Güngörenspor icin falan olabilir tabi.
        müthiş yeteneklisin skeç yazmayı dene bence. bu akla yazık olmasın.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fatih terim'in ismi bir stada veriliyorsa bu ülkede şenol güneş bunu yüz bin kere haketmiştir.
          Kimsenin Şenol Güneş ile bir alıp, veremediği yok.

Ama tarihin akışını değiştiren '' Ahmet S.Özyazıcı ve Şamil Ekinci '' gibi önemli kişileri hiçe sayıp.

Stadın ismini Şenol Güneş yapmak yakışır olmaz.

Hani tribünlerden birine verilerek onore edilebilir ama stad sözkonusu olamaz.

Akçabat stadı mümkün olabilir onu düşünsünler.

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kaım koyuncu olmalı keinlikle
          Kazım Koyuncu sportif bir figür değil.

Şıklar arasında bile değerlendirilemez.

Yorum

• ŞENOL GÜNEŞ

Futbolcu Kariyeri

Trabzonspor (18 Kupa)

Teknik Direktör Kariyeri

Türkiye

Trabzonspor (5 Kupa)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Samandıra'ya gittiğini, görüştüğünü hatırlıyorum. Madem öyle, neden görüşmüş bir şey dedi mi?
              o zaman samandıra mı vardı?
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bak bunu bende atladım. 2000'li yıllarda açılan tesis 1996'ya zaman yolculuğu yapabiliyor. hayat ne garip vapurlar filan.

Yorum

• şenol güneş konusunda bakış açısını çok yanlış buluyorum.. bir kere ismini yaşatmamız gereken bir hüseyin avni aker var bu bir..

ikincisi şenol güneş şu anda rakibimiz olan bir takımın teknik direktörü.. yarıştığımız bir takımın.. yarın öbür gün bu statta şenol hoca hakeme ya da senin futbolcuna küfür ederse ne diyeceksin.. ya da sana gol attığında çocuk gibi sevinirse ne diyeceksiniz?

düşünün ligin son maçı ve sahamızda kupa kaldırıyor bjk.. başında da şenol hoca var.. o zaman da ismini tabeladan silecek miyiz?

bu camia neden bu kadar tez canlı?

şenol güneş ismi bu trabzonsporun stadına da verilebilir buna bir itirazım yok.. ancak önce profesyonel yaşantısını sonlandıracak!!
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

3 şahıslar aracılığı ile alsak nasıl olur demiş ali şen. şenol güneş'te kendisine söyleyenlere aklınız alıyorsa ben size bir şey demiyorum. demiş.
                    samandıra'ya gitmiş - tek kare fotograf olmaz mı? gazetecilerin kapısında yattığı samandıra'da hem de.
                    masadan kalmış - iş o kadar ciddi ise neden hala şehir efsanesi?
                    rıdvan dilmen direktörlüğü - rıdvan dilmen şenol güneş'in yanında bebe sayılır bugün hala saygısında kusur etmez. yani nerden bakarsan elinde kalıyor. ayıptır, günahtır. bir insana bu kadar iftira atılmaz. sırf bu yazılanlar yüzünden şenolcu olduk çıktık.
                    Daha o günlerde televizyon kanallarında haberi çıktı. Gitti görüştü diye. Sonra uzun yıllar sonra Ali şen konuyu yeniden gündeme getirdi. Yanılmıyorsam Rıdvan da doğruladı bu konuyu. Ama Şenol hoca ne ilk günlerde ne de uzun yıllar sonra kamuoyuna hiçbir zaman bu konuda ben gitmedim diye ya da Ali Şen'i yalanlayan bir demecini görmedim. Yanlış anlamayın ama size söylemiş, kamuoyuna neden söylememiş? Şenol Güneş başarılı bir sporcu ve spor adamı, ama Trabzonspor ismi yanında önemli eksikleri olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor müzesi diyoruz, adam ben kazandım diyor. Ne diyelim Şenol Güneş müzesi mi mesela ? Serdar Bali, söze biz olmasak Trabzonspor olmazdı diye başlıyor. Eski futbolcuların mentalitelerinde sorun var, yenilerde de var ya neyse

İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dereağzı olmalı, yanlış dedim. Ne güzel hemen tiye alınmış. Haydi herkese iyi geceler
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 22:11.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hüseyin Avni Aker'in Trabzon'a bir stadyum kazandırmak için ne kadar çaba sarfettiğini ve stadın bitişini göremeden bu dünyadan göçtüğünü okudum yine ve duygulandım...

Yorum

ŞENOL GÜNEŞ

Futbolcu Kariyeri

Trabzonspor (18 Kupa)

Teknik Direktör Kariyeri

Türkiye

Trabzonspor (5 Kupa)
                        puanlardan, şampiyonluklardan, kariyerlerden öte şeyler var bu hayatta

Dozer Cemil Spor ve Kültür Kompleksi

şahane duruyor

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu mesaj siyasi değilse başka birşey demiyorum. Yazık sana
                          Ortada aşikar bir şike var. yıllardır bunun üzerinden pirim yapan ve bu adaletsizliğe göz yuman üstüne bir de hala baş tacı edilen bir güruh var. bu kadar kör olup, değerlerinizin bu kadar kolay çiğnenmesine izin verdiğiniz için asıl size yazık.

Yorum

• Stat ismi kimsenin tartışmayacağı bir isim olmalı. Hüseyin Avni Aker olarak devam edilmeli veya Cemil Usta olmalı... Şenol hocayı severim ama stada ismini vermek saçmalık olur tesislere vs. verilebilir ama stat saçmalık olur.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Tartisilacak hicbir sey yok..

Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi arti sponsor ismi..

Ahmet Suat Ozyazici Dozer Cemil gibi efsanelerde tesise falan verilsin olsun bitsin.

Yorum

• Siyasi bir kişinin adını stadyuma vermek siyaset yapmak olmuyor ama bunu eleştirmek siyaset yapmak oluyor. Bu stadyum her fikirden, inançtan trabzonsporluları birleştirecek bir yer olmalı. bizi bölecek bir isim ne olursa olsun kabul edilemez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X