Midesizlige gerek yok isim kitligimi varda sikesi onayli bir klubun basina gecip, sike yaptiklarina inansaydim buraya gelmezdim diyecek kadar duzenin carkina su tasiyan bir adamin ismi benim stadimin adi olamaz emir oyle geldi diye..senol gunes siketasa gittigi gun bitmistir benim icin isteyen istedigini dusunebilir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkunuyor da biraz sanırım önyargılı okunuyorMillet fbye odaklanmış. 2. yarı yeni stat yeni transferler yeni sinerji ile açmak en doğrusu bence de.
Şenol Güneş konusunda biraz gündeme uzak kaldım galiba. "Şenol Güneş Kompleksi" ismi verilecekmiş. Bir gülme aldı beni. Manidar. Hizmetleri yadsınamaz ama isminin verilmesi için başka özelliklere de ihtiyaç vardı. Yanlış karar. Cemil Usta (Dozer Cemil) bu açıdan daha uygun olurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilletteki bu Şenol Güneş düşmanlığı nedir anlamıyorum gerçekten, sizin gibi zihniyetler yüzünden zaten bu adam bu klüpten gönderildi. En ufak bir başarısızlıkta sanki suç ondaymış gibi, istanbul medyası ile birlik olup adamı gönderdiniz. şimdide gelmiş yok şikeci takıma gitmiş, yok bursada bize gol atınca sevinmiş falan diye saçma sapan şeylere takılıyorsunuz. Eğer biz taraftar olarak Şenol Güneş in arkasında durabilseydik şuan beşiktaşın yerinde biz olacaktık, şimdi ise adamın başarısına gölge düşürmeye çalışıyoruz. Zaten bizim insanımızın en güzel özelliğidir, hatayı hiçbir zaman kendimizde aramayız. hep başkasında görürüz.
Aldığımız 7 lig şampiyonluğun tamamında 22 kupanın 19 unda doğrudan payı olan biri efsane olmayacakta kim efsane olacak arkadaşlar? 50 tane mi kupa alması lazım bu adamın. Kusura bakmayın ama Trabzonspor bugün sıradan bir anadolu klübü değilse bunda en büyük paylardan biri Şenol Güneş indir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şenol Güneş' e sallayana "Hehe" deyip geçeceksin.
Tartışmaya veya bir şey anlatamaya çalışmayacaksın.
Bırak nasıl istiyorlarsa öyle düşünmeye devam etsinler.
O sevmedikleri Şenol Güneş'in bu takımda onların yaşı kadar kupa kaldırdığını bilmesinler.
Ben biliyorum ya bu bana yeter.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 21:03.
Yorum
-
Trabzonspor kulübü senol güneş isminden baska isim cikaramamissa 49 yilda zaten büyük kulüp filan degildir bu bildiğin kepazeliktir bazilari bize 4. Büyük dediginde bozuluyoruz ama senol güneş ismi verilirse 4. Buyuk lafını küfür degil iltifat sayarım
Yorum
-
96 faciasından sonra Ali Şen çağırdı, Rıdvan'ın sportif direktör olarak üzerinde görev yapacak olmasını reddetmese feybe teknik direktörü oluyordu. Bu da bana yeter. Diğer falsolarını başkası saysınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle96 faciasından sonra Ali Şen çağırdı, Rıdvan'ın sportif direktör olarak üzerinde görev yapacak olmasını reddetmese feybe teknik direktörü oluyordu. Bu da bana yeter. Diğer falsolarını başkası saysın
Yorum
-
Hüseyin Avni Aker, (d. 1899 Vakfıkebir, Trabzon - ö.1944)
Hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]
Trabzon'daki futbol stadına adını veren spor adamı. Trabzon ilinin ilk beden eğitimi öğretmenidir ve stadın yapılmasına emeği geçmiştir.[kaynak belirtilmeli]1899 yılında Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinin Çavuşlu Köyü'nde dünyaya geldi. İlk, orta tahsilini Trabzon'da yaptı ve Trabzon mahalli mektebinden mezun oldu. İstiklal Savaşı'na katılarak cephede düşmana karşı savaştı. 1925 yılına kadar Akçaabat, Sürmene ve Trabzon'da ilkokul öğretmenliği yaptı.
1926 yılında ünlü spor adamı Selim Sırrı Tarcan tarafından İstanbul'da açılan Beden Eğitimi Kursuna katıldı ve buradan diploma aldı. Trabzon tarihinin ilk beden eğitimi öğretmeni olarak tarihe geçen H. Avni Aker, Trabzon Lisesi Muallim Mektebi ve Ticaret Lisesine atandı. Buralardaki başarılı hizmetlerinden sonra Beden Terbiyesi Bölge Asbaşkanlığı(Şimdiki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü) görevini üstlenerek Trabzon sporunun en üst makamına yükselen değerli spor adamı, yaşama veda ettiği 1944 yılına kadar bu görevini sürdürdü.
Avni Aker, görevde bulunduğu yıllar içinde Trabzon'a bir stat kazandırmak ve bugün stadın bulunduğu araziyi bu amaçla istimlak etmek için çok uğraştı. Onun müthiş çabası daha sonra adının verildiği stadı Trabzon futboluna kazandırdı.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilletteki bu Şenol Güneş düşmanlığı nedir anlamıyorum gerçekten, sizin gibi zihniyetler yüzünden zaten bu adam bu klüpten gönderildi. En ufak bir başarısızlıkta sanki suç ondaymış gibi, istanbul medyası ile birlik olup adamı gönderdiniz. şimdide gelmiş yok şikeci takıma gitmiş, yok bursada bize gol atınca sevinmiş falan diye saçma sapan şeylere takılıyorsunuz. Eğer biz taraftar olarak Şenol Güneş in arkasında durabilseydik şuan beşiktaşın yerinde biz olacaktık, şimdi ise adamın başarısına gölge düşürmeye çalışıyoruz. Zaten bizim insanımızın en güzel özelliğidir, hatayı hiçbir zaman kendimizde aramayız. hep başkasında görürüz.
Aldığımız 7 lig şampiyonluğun tamamında 22 kupanın 19 unda doğrudan payı olan biri efsane olmayacakta kim efsane olacak arkadaşlar? 50 tane mi kupa alması lazım bu adamın. Kusura bakmayın ama Trabzonspor bugün sıradan bir anadolu klübü değilse bunda en büyük paylardan biri Şenol Güneş indir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şenol güneş'i ben babam gibi seviyordum. çünkü onunda bizden farklı olmadığını düşünüyordum. bu renklere katıksız bağlıdır diyordum. ta ki 95/96 sezonundan sonra ali şen'le masaya oturup anlaşmaya çalıştığını duyana dek. şikeyle şampiyonluğu elinden almış adamla oturup anlaşmaya çalışmak kendi emeğine saygı duymamaktır en hafif tabirle. jimnastikçilere (şike yaptığı cas onaylı takım)gitmesi ve imza töreninde artık şampiyonluk yaşamak istiyorum demesi üstüne tüy dikti düşüncelerimin.
isterse bütün kupaları tek başına almış olsun, benim gözümdeki trabzonspor'un hiçbir yerinde böyle bir "adamın" yeri yoktur. kendi emeğini hiçe sayan insandan, parayı bütün değerlerin üzerinde tutan kişinin değeri "sıfırdır" ve ts ile yanyana gelmemelidir.
ts bu günlere para sayesinde değil onurlu mücadele sonrasında geldi. bütün anadolu saygı gösterdi bu duruşa. şimdi tüm bunları bi kenara atarsak tarihimize ihanet olmuş oluruz. ne farkımız kalır 3 istanbul kulübünden. biz başarı için her yol mübah anlayışını benimsemedik lakin ş.güneş davranışlarıyla bu görüşe bağımlı olduğunu adeta zihinlere kazıdı.
benim trabzonsporum'dan uzak, allah'a yakın olsun...
sağlıcakla kal kardeşim...Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali şen'nin yavşakca puştluğuna teklifi yakınlarına söylemesinin harcinde diğer kısımların tamamı külliyen yalan.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen o günleri hatırlıyorum. Şenol Güneş'in yalanladığını hatırlamıyorum. Buna dair bir kaynak gösterirseniz sevinirim
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendisine sordum.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih terim'in ismi bir stada veriliyorsa bu ülkede şenol güneş bunu yüz bin kere haketmiştir.
Yorum
Yorum